problem
problem
Wyskakuje ci takie info bo masz darmową wersje gry i żeby grać musisz wchodzisz na serwery FreeZone albo dodać inny serwer do ulubionych. Poszukaj na forum podobnych tematów to dowiesz się więcej na temat Freezone.

problem
www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=7&t=27604
www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=24&t=27226
www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=24&t=27269
www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=7&t=27227
www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=24&t=27325
Aby grać bez ograniczeń musisz mieć płatną wersje TM. Albo będziesz paprać się przez ulubione lub będziesz mógł grać tylko na serwerach freezone.
www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=24&t=27226
www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=24&t=27269
www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=7&t=27227
www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=24&t=27325
Aby grać bez ograniczeń musisz mieć płatną wersje TM. Albo będziesz paprać się przez ulubione lub będziesz mógł grać tylko na serwerach freezone.
problem
opowiem ci co nieco
pod koniec zeszlego roku NADEO zamknął wszystkie servery dla TMNF i utworzyl dla nich kilkadziesiąt serverow FreeZone
Upadlo przez to wiele klanów trackmani...
jeśli chcesz pograc na jakims konkretnym serverze to POSZUKAJ SPOSOBU NA DODANIE SERVERA DO LISTY ULUBIONYCH - opcja szukaj na tmpl.info
pozdrawiam
pod koniec zeszlego roku NADEO zamknął wszystkie servery dla TMNF i utworzyl dla nich kilkadziesiąt serverow FreeZone
Upadlo przez to wiele klanów trackmani...
jeśli chcesz pograc na jakims konkretnym serverze to POSZUKAJ SPOSOBU NA DODANIE SERVERA DO LISTY ULUBIONYCH - opcja szukaj na tmpl.info
pozdrawiam
TrackMania - I jedziesz dalej!
- Jack Bauer
- Moderator
Re: problem
Może się czepiam, ale jestem moderatorem i jest to mój obowiązek - używaj spacji i pisz każde nowe zdanie od wielkiej litery.adamzmc wrote:Witam.Jestem nowy i za bardzo się nie znam.Mam problem gdy wbijam na jakieś serwer zeby sobie pograc to wysakuje mi coś z jakieś freezonem i nic nie mogę zrobić.może mi ktos powiedziec o co w tym chodzi?