kujon czy bardzo inteligentny?Lexiu wrote:Wyniki kumpla ze szkoły, potwierdzam autentyczność
Chemia rozszerzona - 90 %
Biologia rozszerzona- 92%
Matma podstawa - 100%
Matma rozszerzona - 86%
Angol podstawa - 100%
Fizyka podstawa - 82%
Polski podstawa - 81 %
Matura 2011
Matura 2011

Matura 2011
Mi trochę szkoda matmy rozszerzonej. Niby 70% jest, ale taki niedosyt lekki mam. Mogłem się przez te trzy lata bardziej przykładać
Teraz tylko mieć nadzieję, że się dostanę tam gdzie chcę ^^
Teraz tylko mieć nadzieję, że się dostanę tam gdzie chcę ^^
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Matura 2011
Ja jestem akurat taki, że się za każdym razem stresuje, bo w każdej sesji mam takie zaliczenie/a, egzamin/y których się boje. Zazwyczaj i tak je zaliczam bez większych problemów ale stres zawsze jest. Ta aktualna sesja choćby, miałem w niej 5 egzaminów (z czego jeden warunkowy z 1 roku) i w ch** zaliczeń, stresowałem się bardzo a wyszło całkiem zacnie bo raptem jeden przedmiot mam na wrzesień a reszta pociśnięta.iam wrote:Jero, powiedz szczerze - gdzie Ty chodzisz, że musisz się sesją stresować ? Ja już kończę 2. rok i jakoś się specjalnie nie musiałem wysilić
Zresztą, tu mi nawet nie chodzi o stres, tylko o to, że każdy egzamin/zaliczenie to taka mini matura bo i tak przez cały semestr się człek opierdala a na dwa trzy dni przed pisaniem/odpowiadaniem dopiero się zaczyna uczyć.
Dokładnieiam wrote:Tak czy siak, faktycznie, sesja > matura. At all times

Matura 2011
Moje wyniki:
Te, na których mi zależało:
Polski podst. - 89 %
Angol podst. - 100%
Angol rozsz. - 89%
Mata podst - 94 %
Te, na które miałem wyjebane:
Wiedza o tańcu rozsz. - 34 % -> zdałem k**wa!
Hista rozsz. - 40%
Gegra rozsz. - 50%
Wos podst. - 80%

Te, na których mi zależało:
Polski podst. - 89 %
Angol podst. - 100%
Angol rozsz. - 89%
Mata podst - 94 %
Te, na które miałem wyjebane:
Wiedza o tańcu rozsz. - 34 % -> zdałem k**wa!
Hista rozsz. - 40%
Gegra rozsz. - 50%
Wos podst. - 80%
Matura 2011
skoro miałeś wyjebane to po co ty pisales to w ogole skoro nie musiales?:DBotrex wrote: Te, na które miałem wyjebane:
Wiedza o tańcu rozsz. - 34 % -> zdałem kur**!
Hista rozsz. - 40%
Gegra rozsz. - 50%
Wos podst. - 80%
Matura 2011
Jak we wrześniu pisałem deklarację to miałem zamysł, co by gdzie indziej iść, a potem już nie zmieniałem ;d
Matura 2011
gratulacje! Kolezanka ze szkoly pocisnela na probnej maturze z matmy-rozsz.- 100%, na oficjalnej- 100%
pocisk co ?:P
Matura 2011
Brawo Bart, osiągnąłeś dno dna próbując być fajny kosztem czegoś, co zrobiła koleżanka.
Dla mnie jesteś po prostu śmieciem.
Matura 2011
Póki co wiem że w mojej szkole były 3 x 100% z rozszerzenia. Z histy mój najlepszy kumpel miał 98%, więc... są mózgi na tym świecie 
Matura 2011
Jak dla mnie lepiej mieć po 80% z wszystkiego niż być ukierunkowanym Forrestem Gumpem na jeden szczególny przedmiot. Ale to tylko ja 
Matura 2011
Lepiej być geniuszem z jednej dziedziny i najlepiej jak zajmuje się nią max. 100 osób na świecie (<wyobrażnia:on> np. wpływ elektrowni atomowych, na sposób poruszania się żab w wodzie <wyobraźnia:off>), niż być "mądralą" ze wszystkiego, ale to tylko jaiam wrote:Jak dla mnie lepiej mieć po 80% z wszystkiego niż być ukierunkowanym Forrestem Gumpem na jeden szczególny przedmiot. Ale to tylko ja

Matura 2011
iam wrote:Brawo Bart, osiągnąłeś dno dna próbując być fajny kosztem czegoś, co zrobiła koleżanka.
Swoja wypowiedzia osiagnales dno, ukazujac jaki naprawdę jesteś.
Nie chodziło mi o to, że znam ją czy coś, tylko mowie jakie były przypadki u mnie w szkole, to wszystko. I jeszcze raz się k**** zastanow na jakiego ***** nazywasz mnie smieciem ?
ps. szkoda, ze nie powiedzialbys mi tego prosto w oczy...
Matura 2011
Zacznijmy od tego, ze zab i zadnych ryb w wodach nie będzie, bo przeciez elektrownie atomowe wybija wszystkie zywe stworzenia, najpierw w wodzie, pozniej na ladzie. (to jest ironizowanie z opinii wiekszosci Polakow na temat elektrowni jadrowychOutsid3r wrote:Lepiej być geniuszem z jednej dziedziny i najlepiej jak zajmuje się nią max. 100 osób na świecie (<wyobrażnia:on> np. wpływ elektrowni atomowych, na sposób poruszania się żab w wodzie <wyobraźnia:off>), niż być "mądralą" ze wszystkiego, ale to tylko jaiam wrote:Jak dla mnie lepiej mieć po 80% z wszystkiego niż być ukierunkowanym Forrestem Gumpem na jeden szczególny przedmiot. Ale to tylko ja

Matura 2011
@Botrex: Wcale nie trzeba być jakimś mózgiem, choć IQ się przydaje, ale można po prostu być pasjonatem, albo się daną dziedziną często zajmować (albo być autystą
)
Jakbyś miał pisać maturę z TM, to chyba też miałbyś 100%?
Takie tam porównanie..
Jakbyś miał pisać maturę z TM, to chyba też miałbyś 100%?
Takie tam porównanie..
- Jack Bauer
- Moderator
Matura 2011
I dojdzie na pewno do eksplozji jak w Czarnobylu.
Co do matur: Tragedia z Matmą. 25% wszystkich maturzystów, a w technikach 60%. Widać wieloletnie zaniedbania z zakresu matematyki. Na kierunki inżynierskie znowu nie będzie chętnych, bo ludzie nie zdążą się poprawić.
Co do matur: Tragedia z Matmą. 25% wszystkich maturzystów, a w technikach 60%. Widać wieloletnie zaniedbania z zakresu matematyki. Na kierunki inżynierskie znowu nie będzie chętnych, bo ludzie nie zdążą się poprawić.
Matura 2011
Oj Cicho tam Chybeck
moje 32 % z matmy w pełni zasłużone
z drugiej strony otwartych zadania zrobiłam 2 i to na pewno dobrze więc nie było z czego ciągać 
- Piotruś
- Pirat drogowy
Matura 2011
Drogie społeczeństwo
Światem żądzą jednostki które posiadają naprawdę wysoki wskaźnik EI. Jednostki z naprawdę wysokim IQ są zaś Ich radcami. Taka jest prawda.
Światem żądzą jednostki które posiadają naprawdę wysoki wskaźnik EI. Jednostki z naprawdę wysokim IQ są zaś Ich radcami. Taka jest prawda.
- Jack Bauer
- Moderator
Matura 2011
Polską maturę zdało i tak dużo osób. Dlaczego? Ponieważ im większa zdawalność, to premier może się pochwalić, że maturę zdaje u nas 80% abiturientów. W Finlandii egzamin maturalny zdaje ok. 30%, w Szwecji jeszcze mniej. Jakoś nie przekłada się to na rozwój gospodarczy oraz społeczny.
Wynik może nie były naciągane, za to ilość materiału z każdym rokiem jest coraz mniejsza.
Wynik może nie były naciągane, za to ilość materiału z każdym rokiem jest coraz mniejsza.