Віталій Володимирович Кличко vs David Haye
myp2p używam od jakiegoś czasu już do oglądania NBA - żadne polskie stacje nie nadają meczów o 4 rano ;p
Legalne to nie jest tylko dla streamerów.
Charnan i Maziarz - tak, TVP 1 od 22.50 pokaże na żywo walkę Kliczki i Heja
Ja nie lubie Kliczków.Czekam aż pokona go Haye,a potem Adamek się za jednego weźmie (nie wiem z którym będzie walczył).
Ale gdybym miał obstawiać wybrałbym Kliczke i prawdopodobnie walka zakończy się nokautem,tylko po której stronie? ^^
Ale gdybym miał obstawiać wybrałbym Kliczke i prawdopodobnie walka zakończy się nokautem,tylko po której stronie? ^^
Like that !

Ger?!

Ger?!
- Jack Bauer
- Moderator
Imtech-Arena, Altona, Hamburg, Germany
cruiserweight Ola Afolabi - Terry Dunstan 12
heavyweight Wladimir Klitschko - David Haye 12
bantamweight Ashley Sexton - Mike Robinson 8
light welterweight Gabor Veto - James Kimori 6
light middleweight Tony Harrison - Uwe Tritschler 4
middleweight Ryan Aston - TBA 4
Od lewej: waga, nazwiska, ilość rund. Poza walką Kliczki i Haye'a same płotki.
Dane z serwisu Boxrec.com. Cała historia bosku na tej stronie.
cruiserweight Ola Afolabi - Terry Dunstan 12
heavyweight Wladimir Klitschko - David Haye 12
bantamweight Ashley Sexton - Mike Robinson 8
light welterweight Gabor Veto - James Kimori 6
light middleweight Tony Harrison - Uwe Tritschler 4
middleweight Ryan Aston - TBA 4
Od lewej: waga, nazwiska, ilość rund. Poza walką Kliczki i Haye'a same płotki.
Dane z serwisu Boxrec.com. Cała historia bosku na tej stronie.
Haye nie ma szans na pokonanie Kliczki bo po prostu jest średnim bokserem, walkę z Wałujewem wygrał tak naprawdę z dupy, dużo większy łomot Wałujewowi sprawił nasz kochany dziadunio Holyfield (który swoją drogą w 2010 wygrał z Bothą pas mistrza jakiejś mniejszej federacji), który robił na ringu z kolosem co chciał. eh co ja bym dał, żeby zobaczyć teraz walkę Kliczki z Holyfieldem.
co do pierwszej wypowiedzi Jakub, zgadzam się, że Tyson był maszynką do zabijania, ale wg. mnie był też jednym z najlepszych pięściarzy w historii i tylko problemy w jego życiu sprawiły, że nie stał się definitywnie najlepszym bokserem.
co do pierwszej wypowiedzi Jakub, zgadzam się, że Tyson był maszynką do zabijania, ale wg. mnie był też jednym z najlepszych pięściarzy w historii i tylko problemy w jego życiu sprawiły, że nie stał się definitywnie najlepszym bokserem.
a pamietasz walki tyson golota? 
mam tylko nadzieje, ze nie będzie czegoś takiego jak ostatnio z sturmem, który wyral przez punkty walczac ch**owo.
albo jeszcze gorzej schulz vs foreman.
to jest naprawdę megawalka klitschko vs haye, miejmy nadzieje, ze będzie odpowiednie widowisko.
mam tylko nadzieje, ze nie będzie czegoś takiego jak ostatnio z sturmem, który wyral przez punkty walczac ch**owo.
albo jeszcze gorzej schulz vs foreman.
to jest naprawdę megawalka klitschko vs haye, miejmy nadzieje, ze będzie odpowiednie widowisko.
Będzie wielkie widowisko. Obaj panowie się nie lubią, a takie pojedynki zawsze są emocjonujące 
Tyson-Gołota... eh jak to się śmiali z tej walki: "Tyson miał w 5 rundzie odgryźć gołocie ucho, ale Andrzej przytomnie spierdolił wcześniej"
a co do walki i tego jak będzie wyglądać, to myślę, że Kliczko będzie z nim igrał, przywali mu mocno, dużo ciosów na korpus, żeby go za szybko nie znokautować, albo w głowę i da mu odsapnąć. chyba za dużo uciekał przez Kliczką Heye, żeby teraz Ukrainiec nie miał tego wykorzystać
a co do walki i tego jak będzie wyglądać, to myślę, że Kliczko będzie z nim igrał, przywali mu mocno, dużo ciosów na korpus, żeby go za szybko nie znokautować, albo w głowę i da mu odsapnąć. chyba za dużo uciekał przez Kliczką Heye, żeby teraz Ukrainiec nie miał tego wykorzystać
mam nadzieje, ze się mylisz, chybeck.
chcialbym taki prawdziwy fight na 12 rund, gdzie stoja nieprzytomnie w ostatniej rundzie, ale jednak sa gotowi dac z siebie wszystko.
i taki decydujacy super cios... 8..9...10 KO!
oczywiście idzie to tylko, gdy będą mniej wiecej równo mocni.
chcialbym taki prawdziwy fight na 12 rund, gdzie stoja nieprzytomnie w ostatniej rundzie, ale jednak sa gotowi dac z siebie wszystko.
i taki decydujacy super cios... 8..9...10 KO!
oczywiście idzie to tylko, gdy będą mniej wiecej równo mocni.
iam wrote:myp2p używam od jakiegoś czasu już do oglądania NBA - żadne polskie stacje nie nadają meczów o 4 rano ;p
Z tego co wiem to na drhtv są mecze NBA, ale to nie ma w tym momencie znaczenia.

Jak dla mnie Haye padnie gdzieś w 7-9 rundzie, Klitschko tak mu obije mordę, że TKO i ręcznik z narożnika. Ale mam nadzieję, że zanim do tego dojdzie będzie to świetny pojedynek !
W sumie aż tak się boksem nie interesuje ale lubię obejrzeć dobrą walkę i przez was ciekaw jestem bardzo tego pojedynku. Mam nadzieję, że obaj powalczą chociaż z 8 rund i będzie KO lub TKO 
@OT co do wyników w Google to właściwie sam nie wiem od czego zależą ale wydaję mi się, że w pierwszej kolejności od ip a w kolejnej język systemowy. U mnie kiedyś wyświetlało angielskie wyniki mimo ip z polski.
@OT co do wyników w Google to właściwie sam nie wiem od czego zależą ale wydaję mi się, że w pierwszej kolejności od ip a w kolejnej język systemowy. U mnie kiedyś wyświetlało angielskie wyniki mimo ip z polski.

Jakub zgadzam się z Tobą ale mogło nie być tego super ciosu tylko koniec na punkty.A tak jak mówisz taki prawdziwy na 12 rund by się przydał,tylko na koniec ten super cios zadałby Kliczko czy Haye??
PS. Może zrobimy ankiete kto wygra???
Like that !

Ger?!

Ger?!
ja to specialnie zastwailem otwarte.CreatiVee wrote:Jakub zgadzam się z Tobą ale mogło nie być tego super ciosu tylko koniec na punkty.A tak jak mówisz taki prawdziwy na 12 rund by się przydał,tylko na koniec ten super cios zadałby Kliczko czy Haye??
nie mam pojecia.
chche zeby wygral klitschko, ale tez nie chce, by było nudno.
jak jednak będzie 12 rund i TEN cios, będę i tak zadowolony.
jest ankieta, tylko musze poprawić witalija, bo się znaki cyrylicy nie wyswietlaja 
btw
"Jak dowiedział się "PS", zerwane zostały rozmowy z Telewizją Polską. Otrzymała ona ofertę kupienia praw do pokazywania walki na teren kraju za półtora miliona euro, lecz nawet nie podjęła negocjacji. Chodzi o walkę Adamka z Klyczko
Dla porównania, sobotnia walka Władymir Kliczko - David Haye została przez TVP zakupiona za 50 tysięcy euro. "
btw
"Jak dowiedział się "PS", zerwane zostały rozmowy z Telewizją Polską. Otrzymała ona ofertę kupienia praw do pokazywania walki na teren kraju za półtora miliona euro, lecz nawet nie podjęła negocjacji. Chodzi o walkę Adamka z Klyczko
Dla porównania, sobotnia walka Władymir Kliczko - David Haye została przez TVP zakupiona za 50 tysięcy euro. "
Ale walczy Wladimir, nie Witalij ;F
oj tam, dlatego dla pewności dałem samo nazwisko 
zreszta czekaj... w temacie sam dales Witalija, jeszcze tyle umiem rozrozniac...
zreszta czekaj... w temacie sam dales Witalija, jeszcze tyle umiem rozrozniac...
No dobra, przezyje 
Ale musze jeszcze dodac coś od siebie w temacie cen za transmisje walk. W przypadku walki Kliczko - Hej, TVP placi tylko za ta jedna walke (chyba), natomiast w przypadku walki Kliczko - Adamek, za cala gale, wiec cena musi być wyzsza. Ale bez paniki, podobno Polsat ma transmitowac cala gale, tyle ze w systemie PPV
Ale musze jeszcze dodac coś od siebie w temacie cen za transmisje walk. W przypadku walki Kliczko - Hej, TVP placi tylko za ta jedna walke (chyba), natomiast w przypadku walki Kliczko - Adamek, za cala gale, wiec cena musi być wyzsza. Ale bez paniki, podobno Polsat ma transmitowac cala gale, tyle ze w systemie PPV
no ta, czytalem o Pay Per View i bardzo mnie to smuci, tym bardziej, ze na codzien place za wszystkie polsatowskie kanały.
Ja, a bardziej moi rodzice, tez placa za polsatowskie kanaly, i z tego co wiem, to PPV będzie obowiazywac tylko na kanale otwartym, natomiast na kodowanych, np polsat sport, transmisja będzie bez dodatkowych oplat.
edit: rzeczywiście, w temacie dalem Witalija, przez przypadek. Nie umiem pisać w cyrylicy, dlatego skopiowalem gotowca od Jakuba
edit: rzeczywiście, w temacie dalem Witalija, przez przypadek. Nie umiem pisać w cyrylicy, dlatego skopiowalem gotowca od Jakuba