iam wrote:Abszt wrote:iam wrote:Szkoda, że w wartościowych sportach mamy tylko indywidualności (F1, kosz [chociaż tutaj można jeszcze powiedzieć, że Lampe jest dobry poza Gortatem], teraz Snooker), nie wspominając oczywiście o siatkówce, lekkoatletyce.
F1? przecież Kubica nic nie wygrał i taki z niego sportowiec i indywidualność, że normalnie oszaleć można na punkcie tego ciecia.
O, dokładnie tutaj napisałeś, jakbyś zrozumiał na opak. Proszę, do widzenia.
Rozumiem, że jesteś w już tak podbramkowej sytuacji, że nie potrafiąc się przyznać do błędu brniesz w zaparte, oczerniasz innych, byleby nie wyszło na to, że, o, zgrozo, możesz się mylić ? TO się nazywa bycie cipą, Abszt, i tego C serdecznie gratuluję, bo wznosisz się na wyższy poziom trollowania

Mhm - Jak widać nie napisałem 'sportowa indywidualność', ale sportowiec i indywidualność, gdzie jedno i drugie jest rozgraniczone i jest dla mnie czymś innym (można też zroumiec tak jak ty, ale to nie oznacza że ja popełniłem błąd panie wielki), ale skoro zrozumiałeś to jak zrozumiałeś to ok, na nauczyciela nie idź, bo dzieciakom krzywdę wyrządzisz rozumiejąc wszystko na swój sposób. A jaki z Ciebie cudowny psycholog. Normalnie ochy i achy. Niedowierzący post nie oznacza, że to co napisałem - Moja opinia jest błędna? To tylko opinia a nie FAKT, więc jedyny błąd jaki tutaj popełniłem to zaczynanie dyskusji z takim Tobą - kmiotem, który nie dorósł do pewnych sytuacji.
(Dodano 13 lipca 2011, 11:44)
Pawel wrote:Abszt, zachowujesz się (nawet nie chodzi o tego Kubice), jakbys kur** pozjadal wszystkie rozumy, wszystko wiesz najlepiej, a jak ktos ma inne zdanie albo, co gorsza, ma racje (co kur**, Ty nie masz racji?!), to od razu go wyzywasz, gratulacje. Teraz czekam, az po mnie pojedziesz :]
A jeśli chodzi o Kubice. Poczytaj wypowiedzi innych kierowcow w stawce, bylych mistrzow swiata czy Mario TTheissena albo Boulliera. Kubica jest jednym z najlepszych kierowcow w stawce, jest indywidualnoscia, zadne pierdolone plecy go do F1 nie doprowadzily, tylko ciezka praca i ciezki wybor - szkola albo wyjazd z zacofanego w sportach motorowych kraju (zuzel - wyjatek potwierdzajacy regule). Pial się po szczeblach kariery kierowcy, w zeszlym sezonie był w top3 kierowcow w wielu rankingach (w mojej opini również). Wiec zejdz na ziemie i jeśli uwazasz, ze Kubica jest kierowca przecietnym, stan naprzeciwko sciany i rozpedz się, ale dobrze.
Ja się nie zachowuję tak, tylko pisze w sposób lekceważacy czy lekko prześmiewczy (dla was rozumiany tak, że się wywyższam), bo tego forum nie traktuję jako miejsce do poważnej wymiany zdań, ze względu na to, że ktokolwiek, kto ma inne zdanie niż większośc osób tutaj - zaprzyjaźnionych kumpli, czy moderatorów jest traktowany od razu jako ten nie mający racji. A co z tego, że uważam inaczej jak powiedzmy iam. Nie napisałem żadnych znaczących faktów. Moja opinia o nim jest taka i taka - wy macie inną, kierowcy F1 tez taka i taką.
A co do obrażania to co z tego. Iam już niejeden raz dał przykład na tym forum swojej ciapciawatości, więc napisałem, że jest cipką, bo naprawdę sprawia takie wrażenie. I jakby można było zauważyć, to nie ja pierwszy czepiłem się czegoś poza tematem dyskusji. I lepiej ją już zakończyć, bo jak Kiciak zauważył to nie temat na to i jak chcecie coś pisać to piszcie mi na pw.