Runes of Magic
Runes of Magic
jedyne mmo na jakie czekam to mmo w swiecie Star Wars. Niezaleznie od ceny kupie pre paida i zagram przez jakiś tam czas co będzie zeby obczaic jak to zrobili.
Runes of Magic
Dodałbym prawdziwe MMO w świecie Star Wars, bo jakieś tam już są:)
żeby nie było już tak wielkiego ot Napisze, że osobiście bardziej polece Lotro i ddo. Tam jeszcze nie ma, aż takiej faworyzacji graczy dotujących.
żeby nie było już tak wielkiego ot Napisze, że osobiście bardziej polece Lotro i ddo. Tam jeszcze nie ma, aż takiej faworyzacji graczy dotujących.
Runes of Magic
Kiciak, kwestia z TOR Online jest taka, że próbują zrobić klon WoW'a, który właśnie tym, ze działał na wszystkim przy niekoniecznie super grafice (co się zmieniło). Bioware próbuje osiągnąć to samo, z tym, ze publika już ma swojego faworyta w tej dziedzinie. Niemniej pewnie też zakupię, bo świat Gwiezdnych Wojen to najlepszy świat, jaki kiedykolwiek powstał i hołd się, ku*wa, należy ;p
- Jack Bauer
- Moderator
Runes of Magic
Jeżeli mnie pamięć nie myli było już MMO w świecie Star Wars. Nie przyjeło się kompletnie, nikt już w to chyba nie gra. Jestem zdania, że aby kogokolwiek przyciągnąć do MMO trzeba wymyślić coś naprawdę przełomowego.
Runes of Magic
Mnie by ciągnęło mmorpg w świecie gothica. byłyby trzy wyspy: kontynent, khorinis, wyspy południowe. i byłoby tak trudno że trzebaby polować w ekipie. za***iscie by to było... ale te nasze mmo w świecie ulubionych rpgów to odległe czasy 
TrackMania - I jedziesz dalej!
Runes of Magic
Zgadzam się z wilkiem dla mnie Gothic to druga gra w zajebistości po tmce. To by było coś, byle tylko by to nie było nużące jak najnowsza część.

Runes of Magic
Musiala by się tym zajac piranha bytes ale oni mają teraz swojego risena... gry mmo to radość ze współpracy
TrackMania - I jedziesz dalej!
Runes of Magic
Ale żeście offtop zrobili ... Gadacie, a nie wiecie co tracicie ;p Gra mi się nie podobała wcześniej ale teraz z każdym nowym elementem eq jest coraz lepiej
Założyłem temat ponieważ potrzebujemy healera jakiegoś żeby robić prywatne grupy na instancje.
Runes of Magic
Zobaczę, może wbiję
Jako że healowanie uwielbiam w wowie (w sumie tankowanie i dps również, ale jakoś mniej;p), nie będziecie się musieli martwić ;p