Mianowicie mam sporą sumkę cc ale niestety nie mogę z niej skorzystać bo za każdym razem wyświetla mi się żeby podać 3 ostatnie znaki klucza. Klucz jednak został zniszczony przez młodszą siostrę
cc
cc
to znowu ja lecz z innym problemem ;]
Mianowicie mam sporą sumkę cc ale niestety nie mogę z niej skorzystać bo za każdym razem wyświetla mi się żeby podać 3 ostatnie znaki klucza. Klucz jednak został zniszczony przez młodszą siostrę
Czy idzie go jakoś odzyskać?
cc
Nic to nie dało... po zalogowaniu się i wciśnięciu Find your community code wyskoczył kod ale on ma 6 znaków a mi są potrzebne 3 ; ( ten co na maila przyszedł jest taki sam jak ten co na stronce wyskoczył. Chyba że coś schrzaniłem albo zła stronka. Stronka na której się logowałem to www.united.tm-exchange.com
cc
no i te 3 ostatnie znaki klucza musisz tam wpisać jeśli chcesz wydać
http://img263.imageshack.us/i/91127545.png/
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
cc
ok dzięki a powiedzcie mi jeszcze skąd wziąć 3 ostatnie znaki klucza do gry jednoosobowej żeby zmienić narodowość 
bo tego też nie rozkminiam ^^
nie bawiłem się w to więc proszę o zrozumienie ^^
@EDIT a jednak problem nie rozwiązany ; (. Jak chciałem sobie zrobić tag i wpisałem te 3 ostatnie znaki community code wyskakuje error "Error, please check the last three characters of your player key."
bo tego też nie rozkminiam ^^
nie bawiłem się w to więc proszę o zrozumienie ^^
@EDIT a jednak problem nie rozwiązany ; (. Jak chciałem sobie zrobić tag i wpisałem te 3 ostatnie znaki community code wyskakuje error "Error, please check the last three characters of your player key."
Last edited by Max7 on 20 July 2011, 16:11, edited 1 time in total.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
cc
Community Code to nie Player Key, to są dwie różne rzeczy. CC służy do obsługi wszelkich stron/usług okołoTM-owych (TM-Ladder, Maniazones etc.), Player Key to ten kod, który dostaje się od Nadeo w pudełku z grą bądź emailem przy tworzeniu konta. Trzy ostatnie znaki dotyczą tego właśnie Player Key.
Discord: vanitasss
cc
|BQ|Lexiu wrote:Community Code to nie Player Key, to są dwie różne rzeczy. CC służy do obsługi wszelkich stron/usług okołoTM-owych (TM-Ladder, Maniazones etc.), Player Key to ten kod, który dostaje się od Nadeo w pudełku z grą bądź emailem przy tworzeniu konta. Trzy ostatnie znaki dotyczą tego właśnie Player Key.
i właśnie o 3 znaki tego keya mi chodzi ; ( jak je odzyskać?
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
cc
Nie znam żadnej gry, w której można było odzyskać serial z pudełka czy emaila. Nie inaczej jest z TM, chyba że coś się zmieniło.
Discord: vanitasss