Spam thread :)
No, to salto można nakurwić, aha.
Toby - ma za mało cierpliwości na poważną dyskusję i często przerywa naprawdę użyteczne wymiany myśli między bojownikami najmniej odpowiednimi postami. Bardzo szybko potrafi wrzucić dowcip lub śmieszny komentarz, jednak zawsze jest to coś "z haczykiem". Ów "haczyk" objawia się tym, że obiektem dowcipu z reguły jest jakiś inny troll, najczęściej słabszy niż Toby. Jednak kiedy Toby natrafi na naprawdę potężnego trolla, podkula ogon i ucieka z pola walki twierdząc, że wszystkim brakuje poczucia humoru.
lol nudziło mi się.
lol nudziło mi się.

yyyWiniacz wrote:Toby - ma za mało cierpliwości na poważną dyskusję i często przerywa naprawdę użyteczne wymiany myśli między bojownikami najmniej odpowiednimi postami. Bardzo szybko potrafi wrzucić dowcip lub śmieszny komentarz, jednak zawsze jest to coś "z haczykiem". Ów "haczyk" objawia się tym, że obiektem dowcipu z reguły jest jakiś inny troll, najczęściej słabszy niż Toby. Jednak kiedy Toby natrafi na naprawdę potężnego trolla, podkula ogon i ucieka z pola walki twierdząc, że wszystkim brakuje poczucia humoru.
lol nudziło mi się.
eeee
yyy
lol
naprawdę potężnego trolla?
Yyyyyyyyyyyy?
Yyyyyyyyyyyy?
Jakub wyzwał mnie na pojedynek i rozwaliłem go 5-1 !!!
chce rewanz!
Proszę bardzo,żaden problem.
Jutro ten sam serwer i podobna pora?
Jutro ten sam serwer i podobna pora?
kto znajdzie nasz były balkon na stegnach w wawie dostaje e-piwo.

kurde, nie rozumiem posta. nie wiem, czy zgadles, czy nie.Key. wrote:obstawiam Maltańską.
wiem, co to malta, ale nawet myslenie godzinowe o tym, co chciałeś z tym powiedziec, nie daje wyniku.
moglbys to powiedziec jak do dziecka 7 letniego, bo chyba taki jest moj stan znania jezyka naszego
wstydze się trochę.
Jakub, Key po prostu spamuje
Nie miało to żadnego związku z Twoim postem ;D
z pomoca dertasa dowiedzialem się, ze mogloby chodzic o ulice maltanska.
w takim razie, niestety tak nie jest, jest to ulica zlotych piaskow.
w sumie chodzilo mi jendak o który balkon moglby być nasz, bo odroznia się od innych.
w takim razie, niestety tak nie jest, jest to ulica zlotych piaskow.
w sumie chodzilo mi jendak o który balkon moglby być nasz, bo odroznia się od innych.
Last edited by Jakub on 23 July 2011, 18:05, edited 1 time in total.
Ten z Myszką Miki ? 
BINGO!!!!!!!iam wrote:Ten z Myszką Miki ?
juhuu zgadles i dostajesz e-pwio!!!!!!
mozesz się uwazac za winnera w tym konkursie, ktore w sumie ci nie dużo da w zyciorysu, ale jednak.
a tak ogolnie dalem fotke, bo to z czasów komuny i wydawało mi się fajne.
Last edited by Jakub on 23 July 2011, 18:08, edited 1 time in total.
WOAH, MAM E-PIWO !!!!!!
Idę pobiegać po dworze wykrzyczeć to światu !!!
Jhaaaaaaa !
Idę pobiegać po dworze wykrzyczeć to światu !!!
Jhaaaaaaa !
k**wa, az tak mnie zmotywowales, ze ide z toba, JUHUHUHUUUUUU!!!!!!