Zainstaluj zwykłą trackmanie united forever i po kłopocie, jedyne ograniczanai to pauzowanie co 5 tras to jest fajne bo można się co jakiś czas odstresować, zrobić siusiu, nie jest się nolajfem, gra tylkona freezonach i serwerach które się ma w ulubionych .
ale jak te trasy z pełnej wersji będą działaś bo mi o to chodzi ze nie działają..przez neta to wiadomo ze nie działa ale reszta tras wyskakuje ten brak kolekcji...
kolejny przyklad, jak internet niektorym wydaje się być miejscem gdzie wszystko mozna i nie ma zadnych konzekwencji.
już nawet nie dlatego, ze kradnie gre, ale dlatego, ze szuka pomoc, klamie i ma odwage dalej się pytac o pomoc.
dla mnie takie coś jest strasznie irytujace.
W darmowej wersji zagrasz sobie TYLKO na Stadium niezależnie czy to będzie online czy offline. Jeżeli chcesz grać na innych środowiskach to sobie kup oryginalną wersję Trackmanii United (Forever). Tyle w tym temacie. Ponieważ piracisz i nie widzisz w tym żadnego problemu proponuje rozmowę z rodzicami niech Cię uświadomią bo widać, że sobie nie zdajesz sprawy z tego co oznacza słowo kradzież.
haha a kto nie piraci słuchanie piosenek w radiu to jest przestępstwo...już nie mówiąc o YouTube ...a ja się normalnie pytam bo już tak grałem i działało...(a darmową wersje mam)...a teraz wyskakuje brak kolekcji jak mam wszystko dobrze zainstalowane...
O oto spojrzenie typowego debila szczeniaku mam 19 lat i sam bym sobie kupił ale po co...a o piractwie uczyłem się na ekonomi...więc według prawa piosenki puszczane w radiu to też piractwo..oj dzieci