Wielka Piłka według nas ! x2
Niby tak, ale nie zdziwie się jak przegramy... Zastanawia mnie dlaczego powołania nie dostął Baszczyński. Wrócił na prawą obrone i dobrze sobie radzi, dodatkowo jest ograny z lepszymi zawodnikami w innych ligach. Dodatkowo znowu ustawienie z 1 napastnikiem ;/
yebać...
Mecze Wisły Kraków z Apoelem Nikozja w ramach IV rundy eliminacji Ligi Mistrzów będą transmitowane przez stację nSport HD - informuje "FutbolNews.pl".
Mecze Wisły Kraków z Apoelem Nikozja w ramach IV rundy eliminacji Ligi Mistrzów będą transmitowane przez stację nSport HD - informuje "FutbolNews.pl".
W sensie ze tam i na polsacie czy tylko na nsport? Wie ktos? 
tylko tam.
trolololo a ja mam i się cieszę ;p
Gra ścierwo, to fakt.Nie poznaję ich, ale jak na razie wygrywają
Benzema zjeba trzy takie sytuacje, że aż żal
Benzema zjeba trzy takie sytuacje, że aż żal
Real zasłużył sobie by tego meczu nie wygrać. Choć teraz to już pewnie i dwu meczu.
Powiem tak: Real zasłużył na zwycięstwo w tym meczu, był stroną wyraźnie przeważającą. Jak to się mówi: niewykorzystane sytuacje się mszczą.
Mourinho podszedł do tego meczu z innym nastawieniem niż do poprzednich batalii, niestety, sporo okazji na wygraną zmarnowanych. Guardiola z drugiej strony wystawił, jakby nie patrzeć, eksperymentalny skład (najbardziej widoczny w obronie), Real tego nie wykorzystał; na drugą część spektaklu zapewne Guardiola już się przygotuje dużo lepiej wiedząc, co może się zdarzyć - Real już nie będzie stroną dominującą.
Osobiście jeśli miałbym wybierać drużynę, którą lubię bardziej to Real, ale to z powodu tego, iż gra tam C.Ronaldo (tak, napisałem to, żeby podkurwić paru typów), czyli najlepszy piłkarz, który aktualnie biega po boiskach, oraz dlatego, iż za czasów Beckhama rezydującego w hiszpańskiej stolicy ich gra była naprawdę przepiękna.
Niestety, Barcelona wygra pierwsze w tym sezonie Gran Derbi, ale spokojnie - Manchester odbije sobie poprzedni sezon
Mourinho podszedł do tego meczu z innym nastawieniem niż do poprzednich batalii, niestety, sporo okazji na wygraną zmarnowanych. Guardiola z drugiej strony wystawił, jakby nie patrzeć, eksperymentalny skład (najbardziej widoczny w obronie), Real tego nie wykorzystał; na drugą część spektaklu zapewne Guardiola już się przygotuje dużo lepiej wiedząc, co może się zdarzyć - Real już nie będzie stroną dominującą.
Osobiście jeśli miałbym wybierać drużynę, którą lubię bardziej to Real, ale to z powodu tego, iż gra tam C.Ronaldo (tak, napisałem to, żeby podkurwić paru typów), czyli najlepszy piłkarz, który aktualnie biega po boiskach, oraz dlatego, iż za czasów Beckhama rezydującego w hiszpańskiej stolicy ich gra była naprawdę przepiękna.
Niestety, Barcelona wygra pierwsze w tym sezonie Gran Derbi, ale spokojnie - Manchester odbije sobie poprzedni sezon
Były najlepszy piłkarz świata, z tego co pamiętam to ostatnio nie wygrał tego tytułu
I tak, jestem fanem Barcelony
. Co do meczu - fakt, barca grała na początku taką piłke, ze ich nie poznałem. Potem na szczęście Villa strzelił gola, błąd Realu w obronie i dwa gole na wyjeździe, czyli bardzo dobry wynik. Fakt faktem, ze w okresie przygotowawczym Guardiola grał właśnie raczej zawodnikami z Barcelony B i rezerwowymi, a Mourinho grał, zeby wygrać i przez to gra wyglądała jak wyglądała.
Stara prawda piłkarska - niewykorzystane sytuacje się mszczą
Mam nadzieje, ze w rewanżu Barca wystawi normalny skład od początku spotkania
Stara prawda piłkarska - niewykorzystane sytuacje się mszczą
Mam nadzieje, ze w rewanżu Barca wystawi normalny skład od początku spotkania
- Jack Bauer
- Moderator
To, że C.Ronaldo nie dostał nagrody nic nie znaczy. Tak samo jak to, że otrzymał ją Messi, który też raczej na nią nie zasłużył. Mimo, że jestem bardziej za Barcą niż za Realem, to wydaje mi się, że Real w tym sezonie może wygrać całą ligę. Real po prostu był lepszy w tym meczu, ale nie wykorzystał tego.
Gdybyś tego nie napisał, pewnie powiedziałbym to samo.Osobiście jeśli miałbym wybierać drużynę, którą lubię bardziej to Real, ale to z powodu tego, iż gra tam C.Ronaldo
Ta, Ronaldo to w tej chwili najlepszy piłkarz na świecie, a przynajmniej najbardziej kompletny. Potrafi grać zarówno nogami jak i głową. Jeśli jeszcze popracuje nad byciem wielkim w wielkich meczach, to będzie zgarniał nagrody non stop.
Co do Barcelony... bez Xaviego nie istnieje. Co prawda Messi czy Villa mogą wejść na boisko prosto z pubu i strzelić gola, ale to właśnie Xavi ciągnie ich grę. Wniosek dla wszystkich drużyn powinien być taki: podwajamy Xaviego i kogoś do krycia na Messiego i od czasu do czasu Iniestę i Barcę ogrywamy. Może nie jakoś kosmicznie wyosko, ale sądzę, żę ten system by się sprawdził.
Co do Realu... ten klub ma w tej chwili taki skład, że jak Mou ich poukłada to mogą skończyć erę Barcy i rozpocząć erę Królewskich. Mi tam to dyndo i powiewo, gdyż i tak wszystkich przyćmi United
Amen.

Piłkarz kompletny
aha
Imo piłkarzem kompletnym jest Diego Forlan
Ronaldo to w tej chwili najlepszy piłkarz na świecie, a przynajmniej najbardziej kompletny. Potrafi grać zarówno nogami jak i głową. Jeśli jeszcze popracuje nad byciem wielkim w wielkich meczach, to będzie zgarniał nagrody non stop.
aha
Imo piłkarzem kompletnym jest Diego Forlan

Jak porównać gre Ronaldo i Messiego to nie sądze, zeby Ronaldo był lepszy, co najwyżej ma ten sam poziom. Messi nie zawodi w ważnych meczach, sam potrafi rozstrzygnąć wynik swoimi indywidualnymi akcja. A to, że mało strzela głową... przy takim wzroście to trochę ciężko
Ale gola ManU strzelił główką ;] Przypomne tylko, że jak Ronaldo miał sezon temu kontuzje czy coś, to Re4al grał lepiej
Ale ogolnie teraz nie ma co patrzeć też zbytnio na wynik. Dopiero początek sezonu. Zobaczymy co będzie dalej
Ale ogolnie teraz nie ma co patrzeć też zbytnio na wynik. Dopiero początek sezonu. Zobaczymy co będzie dalej
Nie zawodzi w ważnych meczach - patrz wczorajsze popisy.
Hmm... dla mnie Ronaldo jest lepszy, gdyż, albowiem, ponieważ, zanim wpierdzieli się w pole karne machnie ze 100 sztuczek technicznych, bawiąc siebie i masę ludzi i doprowadzając przeciwnika do furii (to, że nieraz nurkuje bo mu nie wyjdzie to swoją drogą). Natomiast Messiego technika gry bazuje na:"haaaaaaaajdaaaaaaaaaa i do przodu z prędkością godną Bolta" czyli wpada na pełnej szybkości między obrońców jak wczoraj. A że jest piekielnie szybki to nie ma problemu z wbiegnięciem w pole karne. 
I Ronaldo i Messi mają kompleks reprezentacji, jednak bardziej uwidacznia się to w przypadku Messiego, w związku z tym jest to dla mnie kolejny argument, że w tej chwili Ronaldo>Messi.
btw. jak patrzę na kadrę Portugalii, to dla mnie jest to jeden z faworytów do wygrania Euro. oczywiście jeśli się zakwalifikuja
I Ronaldo i Messi mają kompleks reprezentacji, jednak bardziej uwidacznia się to w przypadku Messiego, w związku z tym jest to dla mnie kolejny argument, że w tej chwili Ronaldo>Messi.
btw. jak patrzę na kadrę Portugalii, to dla mnie jest to jeden z faworytów do wygrania Euro. oczywiście jeśli się zakwalifikuja

iam, to był chyba jego pierwszy mecz z barcą kiedy nie zawiódł ;o
kiedy zawiódł*. Pisałeś o Messim, ja również. Nie o Ronaldo.
aaa
To wiele tłumaczy ^^ No jego gra nie porywała
Ale gola strzelił
Mam nadzieje, że w środe będzie lepiej. szkoda tylko, że mecz wieczorem dopiero ;]