Trackmania Cup

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM

Czy ten turniej to dobry pomysł ??

TAK
23
82%
NIE
5
18%

Total votes: 28

Pysio2727
Doświadczony driver

Trackmania Cup

Post by Pysio2727 »

wydaje mi się ze może to być całkiem fajny turniej :D pozdrawiam
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Trackmania Cup

Post by Jakub »

holus, przeciesz my chcemy turnieje.
ale przyznasz, ze trochę dziwne, jak ktos calkiem nowo zarejestrowany na stronie chce się odrazu brac za organizacje jakiegoś wiekszego turnieju.
dlatego spytalem, calkiem spokojnie i mile, kim on jest.
wydaje mi się to jak najbardziej pasujace.

daz, to o czym ja pisalem, nie ma nic z tym twoim turniejem do czynienia.
ja pisalem o lidze polskich teamów, a ty o turnieju summer cup.

również, nie wiem, czy to jest takie pasujace, jak jako nowy user tmpl, i calkiem nie znany gracz tm piszesz rzeczy typu:
Wszystko ładnie pięknie, ale ja mam lepszy pomysł
lub
Jeżeli masz pisać takie posty to idź sobie pospamuj do innych tematów a nie zaśmiecasz mój
wiesz, szopek (szopinksi_pl) już jednak trochę tu na tmn i tmpl jest, a ty jesteś nowy, wiec nie wiem czy to takie madre obrazac zasluzonach graczy tej gry i tego forum.
on na pewno ma jakieś powody, ze się smieje z mor_olo, bo szczerze mowiec mor_olo jest raczej znany za swoja zarozumialosc i swoje tendencje do checi rzadzic nad cala scena tmn.
sprawdz forum ten lub esports.pl, to zobaczysz o co mi chodci.
jakos mi się wydaje, ze mor_olo tez tu ma swoje rece w grze, i jak znow on będzie organizator, to raczej parę ludzi podziekuje za turniej.

a czy ten twoj pomysl jest lepszy, to tez pierw musi się okaazac.
aha, i tego:
promowanie sceny poprzez media gamingowe i nie tylko
pomysl nowej ligi polskich teamów przeciesz nie wyklucza.
mor_olo
RoKsTaR

Trackmania Cup

Post by mor_olo »

Jakub mhahaha
(mam swoje powody, przejrzyj forum)

Jak się uczyłeś grać na A-1 2 lata to może w koncu kogos tam pokonasz, rób wszystko bo znów będziesz rezerwowym przez cały turniej.

Pewnie ze mam rece ja mam wszedzie preciez już wczesniej ustaliliscie ze wszystkich oszukalem i to ja wybieralem mapy na eswc i znałem je już 2 lata temu :P

Co do Daza to ciesz się ze ktokolwiek chce organizowac turnieje po zachowaniu jakie prezentujesz m.in. ty.
Ja Daza zainteresowalem Tm i na pewno będę mu podpowiadał co ma robić, ale nie zamierzam się angazowac w to za bardzo bo szkoda mi marnowac czasu na takich ludzi jak ty.

Nie wiem jakimi ty się turniejami kierujesz, ja ide w strone ET league i mysle ze lepszej w Tm poki co nie ma.
Last edited by mor_olo on 14 June 2007, 12:33, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
hack
Team Poland

Trackmania Cup

Post by hack »

Daz, bardzo interesujące jest to ze chcesz ozywic polska scene TMN. :-)

Jeżeli masz już jakieś doświadczenia, to jakie turnieje robiłeś, masz jakieś strony internetowe itd.

A ogolnie jestem jak najbardziej na TAK :) .

Jak coś to zawsze można pomóc przy organizacji, i już webmasterów wyskrobałem, także do ustalenia wszystkiego mozesz walić na PW. ;)

Poza tym, sponsorzy itp. Z ostatnim turniejem na TMN, tak naprawdę to tylko jedna osoba która zaproponowala nagrode pienięzną i wywiązała się celująco. Natomiast reszta no nie powiem, ale w PITMC ksiązke która mialem dostać, dostałem po 3 miesiącach xD .

Także różnie to bywa. ;)

Tak trochę dziwnie to napisałem, hmm ? macie tez takie wrazenie ?

:P :P

pozdro....
Daz
Jeździ konno

Trackmania Cup

Post by Daz »

Jestem nowo zarejestrowanym użytkownikiem to nie mogę zorganizować turnieju dla graczy TMN ? muszę mieć konto np. 3 miesiące ?
Jakub z całym szacunkiem, ale czy ligę gry TM nie powinna tworzyć jakaś organizacja skupiająca różnych ludzi znających się na tym ? To nie jest głupi pomysł tylko trzeba go spokojnie omówić w wąskim gronie.

Co do tego pierwszego tekstu napisałem, że to dobry pomysł ale ja mam również coś interesującego. Ten drugi to jest z emocji, bo ja nie lubię takich ludzi co się mądrują nie tam gdzie potrzeba. Niech szopek założy topic o mor_olo i tam przedstawia swoje żale.

Jeżeli nie chcesz pomagać / brać udziału w turnieju nie bronię Ci, ale czy nie lepiej by było, żeby wszyscy żyli w zgodzie i pomagali sobie nawzajem ?! Dzięki temu będzie więcej dobrego dla sceny.
Jakub

Trackmania Cup

Post by Jakub »

jak najbardziej jestem za dobrze organizowanym turnieju.
ale chyba to jest normalne, ze się ludzie pytaja kim ty jesteś, a potem się angazuja w to.
Jakub z całym szacunkiem, ale czy ligę gry TM nie powinna tworzyć jakaś organizacja skupiająca różnych ludzi znających się na tym ? To nie jest głupi pomysł tylko trzeba go spokojnie omówić w wąskim gronie.
przeciesz dokładnie to napisalem.
ja tylko się pytam, skad ty się tak dobrze znasz na tym, zeby podpowiadac. wlasnie dlatego, się pytalem kto jesteś, i co już w tym stylu robiles. z ciekawosci, nie z zlosci.
czy nie lepiej by było, żeby wszyscy żyli w zgodzie i pomagali sobie nawzajem ?!
jestem jak najbardziej za.
Daz
Jeździ konno

Trackmania Cup

Post by Daz »

jakub wrote: ja tylko się pytam, skad ty się tak dobrze znasz na tym, zeby podpowiadac. wlasnie dlatego, się pytalem kto jesteś, i co już w tym stylu robiles. z ciekawosci, nie z zlosci.
Jestem tak dobrze obeznany, bo organizowałem ostatnio jeden turniej na 7 platformach ze sponsorami itp i raczej wszystko było doprowadzone do końca.
Dlatego mam takie dużo doświadczenie.
Jakub

Trackmania Cup

Post by Jakub »

no proszę, i już mam odpowiedz (minelo tylko 15 postow :) )
który to był turniej, i jaka miałeś tam funkcje?
podaj linki do tych turniejow, do twojch stron internetowych, do tego twojego klanu itp.

EDIT:
no ładnie mor_olo, znow mnie osobiscie obrazasz, i choć przegrales wszystkie ostatnie turnieje, jako nooba mnie wyzywasz (choć ja się nigdy za pro gracza nie widzialem).
może znow o tym pogadamy na nasteonym turnieju na zywo, bo przez internet to trochę smieszne.
hack
Team Poland

Trackmania Cup

Post by hack »

trochę już się w to wciągnąłem i wiem jak to będzie wyglądać ;) Jakub nie masz co się martwić. xD

Za niedlugo Daz przedstawi konkrety, już niebawem ;)

pozdroo....
Jakub

Trackmania Cup

Post by Jakub »

powiem to slowami |GT|Freda: "baaardzo posytywnie" :)

przyznacie, ze mozna się spytac, jak ktos nowy ma takie ambitne cele.
jak się na tym zna, tym lepiej.
jak chce zrobić coś dla sceny tm, to już superowo.

zycze wiec powodzenia, i zeby turniej się udal.
Last edited by Jakub on 14 June 2007, 13:27, edited 1 time in total.
Daz
Jeździ konno

Trackmania Cup

Post by Daz »

No to masz ogólne informacje dotyczące ostatniego cupa jakie prowadziłem:
- http://www.justplay.owned.pl/?1:1:4077
- http://www.justplay.owned.pl/?1:1:4447
- http://www.justplay.owned.pl/?1:1:5039

Więcej informacji nie zdobyłem z powodu wyczyszczenia coverage z tych rozgrywek. Czekam na opinie.
Jakub

Trackmania Cup

Post by Jakub »

już zedytowalem poprzedni post.
zycze powodzenia z turniejem, mysle, ze zrobisz to dobrze, tylko poznaj się na trackmanii trochę nie tylko od mor_olo.

jedyna rzecz która mnie trochę zdiwila jest, ze masz akurat 16 lat :)
Daz
Jeździ konno

Trackmania Cup

Post by Daz »

jakub wrote:już zedytowalem poprzedni post.
zycze powodzenia z turniejem, mysle, ze zrobisz to dobrze, tylko poznaj się na trackmanii trochę nie tylko od mor_olo.

jedyna rzecz która mnie trochę zdiwila jest, ze masz akurat 16 lat :)
Wiesz mam 16 lat może dlatego że rodzicom się nie spieszyło trochę : ) Lubię to co robię, robię to co lubię i tego się trzymam : )
mor_olo
RoKsTaR

Trackmania Cup

Post by mor_olo »

bo szczerze mowiec mor_olo jest raczej znany za swoja zarozumialosc i swoje tendencje do checi rzadzic nad cala scena tmn.
ty pierwszy mnie obraziles.
Co do nooba to to sam przyznales ze nie jesteś "PRO", a to byla tylko odpowiedz na trasy nadeo i obrazanie mnie.
Co do spotkania na żywo jestem za, i taka dyskusja z Tobą jest smieszna wiec staram się tego nie robić ale jak zwykle musiałes coś o mnie napisac wiec ja tylko odpowiadam.
*... i wszystko jasne.
prezes
Team Poland

Trackmania Cup

Post by prezes »

Poza tym, sponsorzy itp. Z ostatnim turniejem na TMN, tak naprawdę to tylko jedna osoba która zaproponowala nagrode pienięzną i wywiązała się celująco. Natomiast reszta no nie powiem, ale w PITMC ksiązke która mialem dostać, dostałem po 3 miesiącach xD .

Także różnie to bywa. Wink
Hehe Hack nie wiem, o co się rzucasz....ja nie dostałem w ogóle nagród z PITMC :)

Co do turnieju, to raczej nie ma o czym gadać, bo każdy będzie pierd**lil głupoty, zeby turniej był ustawiony jak najbardziej pod niego :)

Daz nie sugeruj się wypowiedziami tylko działaj :) Większy pożytek z tego będzie, bo tutaj wdasz się w niepotrzebne kłótnie, znajac towarzystwo ;]

Pozdro ziom
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Trackmania Cup

Post by Bad Olo »

jakub i mor olo na pw wypad ;]
znam tematy pl3 pl3 pitmc itp itd dosc tych slabych klotni, idzcie na pw ;)
to taka prosba, i pewnie nie tylko ode mnie...
co do turnieju, tak jak prezes napisal, DZIALAJ ZIĄĄĄĄ ;)
Image
Jakub

Trackmania Cup

Post by Jakub »

z tym spotkaniem chodcilo mi raczej o to, ze przez net zawsze jesteś taki super cwaniak, a na zywo w kacie siedzisz i jesteś cichy.
ale nie wazne, wszyscy wiemy ze rzadzisz, nie ma co dykusowac.
FRED
Street shaman!

Trackmania Cup

Post by FRED »

łojojojj...cóż za konwersacje tutaj odchodzą! :D
jakby połączyć pomysły Daza i Jakuba powstałby wyśmienity turniej, który zadowoli najbardziej wymagających graczy sceny TM (takich jak ja...ofkors 8)). I zapewne każdy byłby uradowany jakby taki turniej ujrzał swiatło dzienne...nieprawdaż?
jeśli ten pomsył wypali, to będzie poozytywniee! 8)

a jeśli chodzi o rozmowy pomiedzy Jakubem i mor_olem to rzeczywiście milej wspominam te, które odbyły się w 3d :D (na hali kongresowej... :lol: )

edit: Jakubie kozacki avatar... 8)
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
szopek
Lubi ostrą jazdę

Trackmania Cup

Post by szopek »

ja jestem strasznie ciekawy tego turnieju :D a swoja drogą zycze Dazowi aby mu się udało sklecic co na miare PITMC bo był jak dla mnie genialny turniej :)

powodzenia :)
mat154
V.I.P.

Trackmania Cup

Post by mat154 »

nom PITMC było zaieeee....super ;] Do mnie tam nagroda doszla:P tylko kurde moglaby ta kasa być rozlozona na cala 10 bardziej a nie ze Hack okolo 2000 razem z innymi nagrodami zgarnal:P
Image
Post Reply

Return to “Turnieje”