Wielka Piłka według nas ! x2
proszę o 2 gole dla Apoela, za takiego bramkarza nalezy się ładny wpierdol wisle
Jeszcze nie wiadomo co się może zdarzyć, Wisła zdobędzie mniej kasy, jednak więcej pkt do rankingu dla Polski w lidze europy niź mistrzów. Są jednak plusy tego.

nawet piłki bambus przyjąć nie umie.
(Dodano 23 sieprpnia 2011, 21:33)
(Dodano 23 sieprpnia 2011, 21:33)
oni co roku tylko próbują... no nic... jeszcze została legia i ślaskCreative. wrote:@Fhrancuz
Za rok to Lech będzie próbował
Teraz Lech ma skład. trochę szczęścia w losowaniach i powalczą o LM. Szkoda Wisły, ale jeśli się prowadzi to się nie wywala piłki odrazu na połowe rywala i się jej nie traci, tylko się nią gra nawet na swojej połowie. A nie - piłka obok bramki, co robi Pereiko - wypierdala piłke na połowe rywali, i piłka po 5-10s jest znowu u nas pod bramką....
zgadzam się z KiciakiemKiciak wrote:proszę o 2 gole dla Apoela, za takiego bramkarza nalezy się ładny wpierdol wisle
koniec k**wa!
d*pa ch** d*pa ; ((((((((((((((((((((((((((((((
no i czekamy na 2012
no i czekamy na 2012
No i przegrali.
/Edit: Szkoda wisły ale wg. mnie grali za bardzo defensywnie...
/Edit: Szkoda wisły ale wg. mnie grali za bardzo defensywnie...
Like that !

Ger?!

Ger?!
Żadna niespodzianka. Nie spodziewałem się że Wisła przejdzie Litex, jednak się udało więc i tutaj można było mieć nadzieje na awans. No cóż, jak się gra w piłkę na stojąco to nie ma na co liczyć. Dzisiaj Wisła nie zasłużyła nawet na bramkę, o awansie nie wspominając. Nie podtrzymali nawet tradycji "pięknych porażek polskich drużyn w europie". Jedyne co może boleć to to że awans wymknął się w ostatnich minutach.
Z g*wna twarogu nie zrobisz.
Z g*wna twarogu nie zrobisz.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Czterdziestomilionowy kraj nie powinien liczyć na szczęście w losowaniach tylko takie ekipy jak Apoel powinien pykać lewą nogą. naprawdę nie można byłoby wytrenować i powalczyć?misza0 wrote:trochę szczęścia w losowaniach i powalczą o LM.

C13
Wisła! Co? Apoel...
Podsumowanie :
W pierwszej połowie Apoel grał w dziadka z jakimiś oldboyami. Druga połowa to dziwne ożywienie ze strony Wisły, które dało jakimś cudem gola, ale i tak nie udało im się awansować. Generalnie, Małecki nie grał nic. Sobolewski na 3 płucach po 15 minutach. Obrona dziurawa jak Szwajcarskie sery , a Melikson tylko się do sędziego uśmiechał.
Apoel pokazał im jak się gra w piłke i w sumie dobrze , bo w grupie LM nie zrobili by nawet punktu...
Pozdrawiam.
Podsumowanie :
W pierwszej połowie Apoel grał w dziadka z jakimiś oldboyami. Druga połowa to dziwne ożywienie ze strony Wisły, które dało jakimś cudem gola, ale i tak nie udało im się awansować. Generalnie, Małecki nie grał nic. Sobolewski na 3 płucach po 15 minutach. Obrona dziurawa jak Szwajcarskie sery , a Melikson tylko się do sędziego uśmiechał.
Apoel pokazał im jak się gra w piłke i w sumie dobrze , bo w grupie LM nie zrobili by nawet punktu...
Pozdrawiam.

dokładnie... z taka gra to nawet do ligi europejskiej się nie nadają.... 100 km a 107 km przebiegniętych mówi samo za siebie... na stojąco meczu jeszcze nikt nie wygrał...
To idź do kurwy jebanej i biegaj przez 90 minut na Cyprze, no dalej k**wa. Wrócisz, żeby opisać wrażenia? Nie sądzę. Dlaczego my zawsze mamy pecha? TAK MAŁO BRAKOWAŁO, k**wa!
płącili by mi tyle ile im to bym k**wa biegał nad brzegiem wisły żeby tam dać rade...
to był wg Ciebie pech?
to byla GOWNIANA GRA a nie pech.
jak się chce grać profesjonalnie w pilke to trzeba być przygotowanym na kazdem warunki. jak dlugo wiedzieli ze Apoel jest ich prtzeciwnikiem i ze będą musieli wyjechac na Cypr. Wiadomo było ze będą ciezkie warunki. ciężko było przez ten czas wzmocnic trening kondycyjny? widac k**wa ciężko. ale czego się spodziewac po polskim szicie.
nie pierdol Maćku, że to pech był bo pękam ze śmiechu jak to czytam.
to byla GOWNIANA GRA a nie pech.
jak się chce grać profesjonalnie w pilke to trzeba być przygotowanym na kazdem warunki. jak dlugo wiedzieli ze Apoel jest ich prtzeciwnikiem i ze będą musieli wyjechac na Cypr. Wiadomo było ze będą ciezkie warunki. ciężko było przez ten czas wzmocnic trening kondycyjny? widac k**wa ciężko. ale czego się spodziewac po polskim szicie.
nie pierdol Maćku, że to pech był bo pękam ze śmiechu jak to czytam.
Mało brakowało tylko jeżeli chodzi o wynik i w sumie tylko dzięki masie szczęscia.Maciuś wrote:To idź do kurwy jebanej i biegaj przez 90 minut na Cyprze, no dalej kur**. Wrócisz, żeby opisać wrażenia? Nie sądzę. Dlaczego my zawsze mamy pecha? TAK MAŁO BRAKOWAŁO, kur**!
Apoel był 3 razy lepszy w każdym aspekcie. Inteligencja gry, granie na małym dystansie, klepanie z pierwszej piłki, szybkość, dynamika, niekonwencjonalne rozwiązania taktyczne i tak dalej i tak dalej.
Chciałem, żeby Wisła wyszła, bo szkoda mi jak patrze na nasze porażki. Jednak nikt mi nie powie, że przegrali przez przypadek albo że mamy pecha. Mamy fart, że dostaliśmy honorowo 3;1 a nie 6;0 .
Z poważaniem
Kolumb

najlepsza sytuacja w meczu: genkow dostał piłkę na prawą stronę, zamierzał wrzucić w pole (a może i wrzucił, nie pamiętam) i piękne ujęcie z kamery nad nim - z tyłu widać, jak dwóch albo trzech wiślaków się _cofa_, zamiast choćby truchtać we właściwą stronę. ogólnie to kompletnie nie rozumiem, jak Murzyni mogą się męczyć po 30 min biegania (a raczej truchtania, stania i ewentualnie leżenia po faulu), bo to, że nasi biegają 15 min - przyzwyczaiłem się.
Kiciak kibicu sukces to kibicuj sobie Barcelonom , Realom, Manchesterom, czy innym klubom, którym łatwo kibicować i nie komentuj.