Witam
CHciałem was poinformować, że dzisiaj 15.03.2006 o 20:00 odbędzie się trening reprezentacji polskiej. Hostować będzie prawdopodobnie Yard, ale po ostatnich przygodach nic nie mogę wam obiecać. W razie czego mam GG wszystkich członków, więc was poinformuję o wszelkich zmianach.
Parametry serwera:
Hoster: [CDD]misHa
Kraj: CAR
Serwer: TEAM POLAND Training
Hasło: trening
15.03.2006 o 20:00 >>> Trening Team Poland
Last edited by wiadp1 on 16 March 2006, 8:35, edited 2 times in total.
zaraz wrzuce te parametry na stronke, mialem to zrobić wczoraj, ale bylem trochę zajety i zapomnialem,
jeśli będzie dużo osob albo jakieś inne problemy, to mozemy sprobowac na sererze misHy, on ma lepsze lacze
jeśli będzie dużo osob albo jakieś inne problemy, to mozemy sprobowac na sererze misHy, on ma lepsze lacze
Ja powinienem się stawic dziś o 20
jeżeli zajdzie potrzeba postawienia serwa to dawaj znać wiadp1 na gg. jeżeli będziesz wczesniej wolny to mozemy zrobić probe serwa. 
Zmieniono parametry serwera ( patrz pierwszy post )
Sorki za dzisiejsze problemy z serwerem. Jak widzieliscie nawet pozniej na serwerze Yarda nie pogralem
A szkoda bo chciałem z Wami pocwiczyc. może nastepnym razem. będzie jeszcze jakiś trening ??
Cześc mówiąc szczerze organizacja jest do dupy, treningi powinny być zapowiadane chociaż 4 dni przed a nie w dzień treningów.
Idea tego treningu pojawiła się niedawno i kto dokładnie obserwował forum mógł ją zauważyć. Zanim podam jakiekolwiek informacje o treningach muszę się dokładnie upenić kto będzie hostował i ustalić pewne szczegóły. Trening faktycznie został ogłoszony dośćpóźno, ale gdybyś tak naprawdę czytał domkładnie wszystkie posty tego działu nie byłbyś tym zaskoczony 
Witam.Ja niestety narazie nie mogę brac udzialu w treningach z powodu braku kompa
Padla mi plyta główna i narazie sprzet mam w serwisie.Mam nadzieje ze niedlugo go odbiore i będę mogl brac aktywny udzial w treningach.
Pozdrawiam
Padla mi plyta główna i narazie sprzet mam w serwisie.Mam nadzieje ze niedlugo go odbiore i będę mogl brac aktywny udzial w treningach.
Pozdrawiam