Nie wiem czy miałem pisać tutaj czy w dziale pomoc , najwyżej jakiś admin przeniesie mój post ale mam problem z TrackMania 2 . Kupiłem Cd-Key , zrobiłem konto , pograłem i wczoraj próbowałem wejść na konto i przy wczytywaniu wyskakuje mi błąd :
Nie masz dostępu do TrackMania Canyon . W celu uzyskania dostępu do tego tytułu wprowadź klucz .
Muszę wpisać ponownie Cd-Key'a , gdy ponownie go wpisuję piszę :
Nieprawidłowy klucz rejestracyjny
Obawiam się najgorszego ale może ktoś coś poradzi , przeinstalowałem już Tm i dalej ten sam problem .
Problem z TM2
Problem z TM2
Dokładnie taki komunikat pokazuje gra kiedy zalogujesz się kontem stworzonym na stronie gracza służącym do zrobienia serwera dedykowanego.Nie masz dostępu do TrackMania Canyon
Nie chce nikogo bez podstawnie oskarżać ale wydaje mi się ze poprosiłeś jakiegoś kolegę który uczciwie kupił sobie grę aby ci zrobił takie konto i teraz kombinujesz... eeeeh co za mentalność

]Problem z TM2
Spoko ale się mylisz faktycznie poprosiłem kolegę ale nie o jego klucz czy coś takiego tylko jego wujka o to , aby kupił mi klucz na stronie Ubisoftu tak jak mu .permarc wrote:Dokładnie taki komunikat pokazuje gra kiedy zalogujesz się kontem stworzonym na stronie gracza służącym do zrobienia serwera dedykowanego.Nie masz dostępu do TrackMania Canyon
Nie chce nikogo bez podstawnie oskarżać ale wydaje mi się ze poprosiłeś jakiegoś kolegę który uczciwie kupił sobie grę aby ci zrobił takie konto i teraz kombinujesz... eeeeh co za mentalność
Sunlight możesz mi więcej powiedzieć coś o supporcie bo nie spotkałem się jeszcze z góry dziękuję

Problem z TM2
Jak naprawdę kopiłeś to powinieneś otrzymać emial z wszystkimi danymi i instrukcjami.Sunlight możesz mi więcej powiedzieć coś o supporcie bo nie spotkałem się jeszcze z góry dziękuję

Z reszta to forum nie jest poświęcone tej grze lepiej zajrzyj sobie tutaj:
http://forum.maniaplanet.com/viewtopic.php?f=264&t=4490

]Problem z TM2
Problem rozwiązany , zwrócona pieniądzę nie wiadomo czemu i jutro będę miał konto , wielki dzięki za pomoc , temat do zamknięcia