Adamek - Kliczko

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Szrama
Pirat drogowy

Adamek - Kliczko

Post by Szrama »

pudziana posłać teraz kliczkowi ;d
a na poważnie walka taka jaką wszyscy sobie wyobrażali, czyli kliczko bez specjalnych kłopotów pokonuje tomka, ale i tak sporo wytrzymał :) brawa dla niego
(dla idiotów: dla tomka adamka)
baronn
Doświadczony driver

Adamek - Kliczko

Post by baronn »

Myślałem,że dotrzyma do 12 rundy,ale jak już parę ciosów zadał serią kliczko to wiadomo było,że to już koniec,no cóż brawo,że tyle wytrwał,bo jego warunków fizycznych nie da się porównać do Vitalija
Image
Image
Image
crowmaster_13
Pirat drogowy

Adamek - Kliczko

Post by crowmaster_13 »

I po ptokach. Graty dla kogoś-tam co wcześniej napisał, że będzie TKO w 10 rundzie.

Jestem pod wrażeniem, że Adamek wytrzymał tyle rund. Chociaż nie ma się co oszukiwać - gdyby Kliczko bardziej się postarał to nokaut byłby dużo szybciej. I wcale nie jestem rozczarowany wynikiem, wiedziałem, że przegra.

Adamek nie ma ciosu, który mógłby nokautować, stąd problemy. Sama szybkość to nie wszystko, co widać było dziś. Kliczko 12kg cięższy i wyższy a wcale mu nie ustępował. Adamek do przodu - Kliczko kosa z lewego i tak w kółko.

Ciekawe kto następny...

Aaa i jeszcze... Polski komentarz był DO D.UPY! Koleś gadał jakby wcale nie znał się na boksie. I gdzie był doping? Każdy mówił, że polscy kibice będą drzeć mordy a tu cisza a czasem wręcz słychać było Ukraińców.
ImageImage
Image
C13
ShaDDy
Emerytowany Admin

Adamek - Kliczko

Post by ShaDDy »

Nooo, doping to nie wiem, gdzie się podział. Z początku pomyślałem, że Witalij był głupi, godząc się na walkę u nas i przy tak licznej publiczności, a tymczasem, tak jak napisałeś, niekiedy było Ukrainców slychać...
Cheddar
Jeździ konno

Adamek - Kliczko

Post by Cheddar »

Adamek zrobił co mógł.Kliczko o tyle wyższy to jest duża przewaga a do tego te jego wielke łapska :// Brawo dla Tomka że wytrzymał te 10 rund chociaż mogło się skończyć naprawdę o wiele szybciej!
luka
Rudy

Adamek - Kliczko

Post by luka »

No często Ukraińców było słychać...

A co do walki, to trochę szkoda Adamka, ale jeszcze przyszłość przed nim :)
Wielkie gratulacje Tomek :)
Image

Image
Image
Szrama
Pirat drogowy

Adamek - Kliczko

Post by Szrama »

teraz niech naukowcy pracują nad podkoksowaniem adamka i za rok niech wyjdą raz jeszcze :D
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Adamek - Kliczko

Post by Maxer »

A ja chce podziekowac wszysssstkim ktorzy stawiali tak na adamka i dzięki temu kurs na STS na wygrana kliczki się zwiekszyl :D

dziekuje jeszcze raz wszystkim !! 225zl trafia do mojej kieszeni :DDD
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Adamek - Kliczko

Post by Jakub »

tu , jak mozna jako maly walczyc z duzym.
ładnie tyson bije golote.
polacy sucks.

tmpl://www.youtube.com/watch?v=6yBhZcUVKOE
zal adamek.

(Dodano Nie Wrz 11, 2011 3:27 am)
tmpl://www.youtube.com/watch?v=ubAHww4b_ac
iam
Admin Mniejszy

Adamek - Kliczko

Post by iam »

Idź spać Jakub.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Adamek - Kliczko

Post by Jakub »

spie, cholera.
Ksenuns0n
Pirat drogowy

Adamek - Kliczko

Post by Ksenuns0n »

Szkoda, że Adamek nie mógł dostać się do tego wielkiego trola. Wzrost i zasięg rąk zrobił swoje niestety. Ludzie tak się zdenerwowali po walce, że gdy wychodziłem z pubu to już paru się biło :P
Image
Image
Outsid3r
Pirat drogowy

Adamek - Kliczko

Post by Outsid3r »

Ja znów o kibicach. Czy naprawdę w tym kraju na stadionie 90% ludzi to muszą być nacjonalistyczne pojeby? Jak można gwizdać na hymnie? Ja pindolę, wstyd. Znów, podobnie jak na meczu z Niemcami. I to jeszcze gwizdali na hymn kogoś, kogo tak naprawdę nie da się nie lubić. Bo powiedzcie co taki Kliczko im zrobił. Ot walczy z Adamkiem... A jakieś krzyki czy też pojedyncze gwizdy w momencie, gdy była minuta ciszy już pozostawię bez komentarza...

btw. Haye z każdą wypowiedzią prosi się o solidny wpierd**...
Image
Image
Jack Bauer
Moderator

Adamek - Kliczko

Post by Jack Bauer »

Outsid3r wrote:Ja znów o kibicach. Czy naprawdę w tym kraju na stadionie 90% ludzi to muszą być nacjonalistyczne pojeby? Jak można gwizdać na hymnie? Ja pindolę, wstyd. Znów, podobnie jak na meczu z Niemcami. I to jeszcze gwizdali na hymn kogoś, kogo tak naprawdę nie da się nie lubić. Bo powiedzcie co taki Kliczko im zrobił. Ot walczy z Adamkiem... A jakieś krzyki czy też pojedyncze gwizdy w momencie, gdy była minuta ciszy już pozostawię bez komentarza...
Pozostałe 10% to chyba kibice siatkówki. Wczoraj na meczu Polska - Niemcy podczas grania hymnu Niemiec bili brawo. Są jeszcze gdzieniegdzie porządni kibice.
Image
misza0
Pirat drogowy

Adamek - Kliczko

Post by misza0 »

No dokładnie, już pomijając gwizdanie przy hymnie, bo to w wielu krajach jest, ale minuta ciszy... ja rozumiem, że nie każdy zna angielski jakoś super itp. ale chyba łatwo się domyślić po reakcji innych, pomijając, że każdy wiedział o tragedii. Jak można w trakcie minuty ciszy krzyczeć, trąbić, gwizdać? ;o
Pozostałe 10% to chyba kibice siatkówki. Wczoraj na meczu Polska - Niemcy podczas grania hymnu Niemiec bili brawo. Są jeszcze gdzieniegdzie porządni kibice.
I z tym się zgodze. Polscy kibice siatkówki to chyba najlepsi kibice na świecie.

A co do walki - zasięg Kliczko to był klucz do sukcesu. Fajnie jakby teraz Mariusz Wach stoczył walkę z kimś z czołówki, może Haye? :P Chłopak ma zasięg i siłe. Jest typowym zawodnikiem wagi ciężkiej. Adamek jest trochę hmm nadmuchanym zawodnikiem :P
Ghost
Jeździ konno

Adamek - Kliczko

Post by Ghost »

Początek walki Adamek miał nawet dobry ale później wszystko zaczęło się psuć :?
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”