Witam, przeglądając forum, nie znalazłem tematu, dotyczącego mojego problemu, więc pisze.
Otóż, otwierając grę TM2 z pulpitu, pokazuje się okno z "konfiguracją", "graj", "pomoc", naciskając na "graj" gra się uruchamia, ale gdy jest napis "proszę czekać" - gra w tym momencie stoi, na tym napisie. Dlaczego?
Komputer mam za dobry do tej gry, więc nie widzę problemu, by gra miałaby nie działać.
TrackMania 2 problem podczas uruchamiania
"Przyjaźń nie umiera...przyjaźń trwa wiecznie"
pudełkowa, czy allegro?
a będzie? bo ja mam problemy z kupieniem przelewem
Były jakieś plotki o pudełkowej wersji,ale to nic pewnego.
Przepraszam a co ma do błędu z polączeniem wersja gry "pudełkowa, czy allegro" ??

]- złozi
- Junior ujeżdżacz
Chyba nic.
Wracając do tematu. Podobną sytuację miałem w tmnf. Gra zawieszała się na ładowaniu czegoś. Czasami trwało to długo, czasami króciutko. Zrobiłem wtedy formata, zaczeło śmigać od razu.
Może masz zasyfionego kompa. Polecam format.
Wracając do tematu. Podobną sytuację miałem w tmnf. Gra zawieszała się na ładowaniu czegoś. Czasami trwało to długo, czasami króciutko. Zrobiłem wtedy formata, zaczeło śmigać od razu.
Może masz zasyfionego kompa. Polecam format.
Nie było mnie dawno na forum. Wersja z Allegro ze sklepu jakiegoś, nazwy już nie pamiętam sklepu. Zasyfionego to raczej kompa nie mam. Na braciszka komie, gra bez problemu odpala, choć ma taki sam system jak ja.
"Przyjaźń nie umiera...przyjaźń trwa wiecznie"