Prędkość downloadu
Prędkość downloadu
Cześć.
Mam takie proste pytanie: co może powodować drastycznie zmniejszoną prędkość pobierania w stosunku do prędkości łącza?
Testując na speedtest.pl mam prędkość downloadu 14mb - tak samo na http://www.vectra.pl/test/test.html
Mimo tego, pliki pobierają mi się z prędkością niecałych 300kbps - co może być powodem? Ograniczenia serwera, z którego pobieram?
Mam takie proste pytanie: co może powodować drastycznie zmniejszoną prędkość pobierania w stosunku do prędkości łącza?
Testując na speedtest.pl mam prędkość downloadu 14mb - tak samo na http://www.vectra.pl/test/test.html
Mimo tego, pliki pobierają mi się z prędkością niecałych 300kbps - co może być powodem? Ograniczenia serwera, z którego pobieram?
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Prędkość downloadu
Jak sciagasz nowsze filmy z filesonica to tak bywa

Prędkość downloadu
No właśnie nie ściągam nowych filmów (z filesonic ;p) - po prostu czy to sterowniki do karty graficznej, czy to jakieś inne ORYGINALNE PRODUKTY ściągają się po 300 kilo - i to jest problem.
Prędkość downloadu
może gdzies w ustawieniach internetowych masz ustawiony limit szybkosci pobierania, nie wiem czy coś takiego isntieje ale poszukajmoze coś znajdziesz 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Prędkość downloadu
Witam Ciebie Ajem.
Popieram zdanie odda. Zasilacz.
Ostatecznie może to być chwilowe ograniczenie serwera.
A może to ma coś wspólnego z wielkością pliku?
Większy plik=większa prędkość
Albo chuju wie.
Popieram zdanie odda. Zasilacz.
Ostatecznie może to być chwilowe ograniczenie serwera.
A może to ma coś wspólnego z wielkością pliku?
Większy plik=większa prędkość
Albo chuju wie.
Prędkość downloadu
zartowaliscie z tym zasilaczem prawda? a może to karta gafiki? 
nic z w/w rzeczy.
Zainstaluj program TuneUP, uporządkuj kompa, on to zrobi jednym klinieciem, wyczyść liste autostart, może aktualizacja windy? może coś w tle się sciaga co zabiera CI transfer
nic z w/w rzeczy.
Zainstaluj program TuneUP, uporządkuj kompa, on to zrobi jednym klinieciem, wyczyść liste autostart, może aktualizacja windy? może coś w tle się sciaga co zabiera CI transfer
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Prędkość downloadu
Jasne luke ;d
Okazyjnie do takich rzeczy polecam CCleaner.
Okazyjnie do takich rzeczy polecam CCleaner.
Prędkość downloadu
no to TuneUP to to samo tylko, że dokladniejsze
i bardziej bezpieczne
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Prędkość downloadu
a może tak ograniczenie predkosci direct download przez dostawce internetu? na www pelna predkosc lacza, a na download tylko czesc.
Prędkość downloadu
Sztuczka magiczka, luke miał rację - pobierały mi się aktualizacje do windy w tle, nie zauważyłem
Teraz spierdzielam młócić w Deus Ex na full, hłe hłe, chyba nie wracam do tm, bye !
Teraz spierdzielam młócić w Deus Ex na full, hłe hłe, chyba nie wracam do tm, bye !
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Prędkość downloadu
Gl w nowej grze ;C