Dla tych co nie zrozumieją:
Jeśli oczekujesz super jakości i super efektów to to nie jest film dla Ciebie. Zatem nie trać czasu na oglądanie jego.
tak to windows movie maker,
próbowałem na innych, ale to pierwsza jedyna miłość.
Cóż ten rekord pewnie nie będzie stały ^^, ale pierwsze moje dedi na nadeo na TA, w końcu ... .
tmpl://www.youtube.com/watch?v=r_kICRphJL4
jestem świadomy całkowitej zjebki jaka za tą wstawkę.
e01 obstacle pb
e01 obstacle pb
Last edited by savier on 22 October 2011, 16:34, edited 1 time in total.
e01 obstacle pb
[offtop]To, że cie ktoś hejtuje w jednym temacie wcale nie znaczy, że będzie tak zawsze, chyba, że się mylę, poprawcie mnie jeśli łaskaw. [/offtop]
Sam filmik fakt, nie ma ani jakości ani nic ale to kurde replay jest i już. Ma pokazać jak jebnałem time. Poza tym także to, że nie podniecasz się tym na tyle iż robisz o tym czymś zajebisty filmik.
lukeboss napisał/a:
"good job!" - popieram.
Jestem FSowcem i wiem, że na tej mapie nie łatwo dobry czas uzyskać, ja gdy zszedłem na 44.49 to się cieszyłem na offline bo poniżej 44.50 a tu proszę.
Sam filmik fakt, nie ma ani jakości ani nic ale to kurde replay jest i już. Ma pokazać jak jebnałem time. Poza tym także to, że nie podniecasz się tym na tyle iż robisz o tym czymś zajebisty filmik.
lukeboss napisał/a:
"good job!" - popieram.
Jestem FSowcem i wiem, że na tej mapie nie łatwo dobry czas uzyskać, ja gdy zszedłem na 44.49 to się cieszyłem na offline bo poniżej 44.50 a tu proszę.