piana szuka teamu
piana szuka teamu
szukam teamu na pl10
zalety:
-jestem wolny (niezrzeszony)
-mam tęczowego skina
Jeżeli mecz w ramach pl będzie kolidował z meczem w CAP którego gram z MD, w pierwszej kolejności będę trenować esl'e.
zalety:
-jestem wolny (niezrzeszony)
-mam tęczowego skina
Jeżeli mecz w ramach pl będzie kolidował z meczem w CAP którego gram z MD, w pierwszej kolejności będę trenować esl'e.

piana szuka teamu
I ja.
Przykładowe zajebiste czasy:
ESL-Hockolicious : 54.38
STC8/NC7 - plan b : 54.88 (8 dedi (!))
Przykładowe zajebiste czasy:
ESL-Hockolicious : 54.38
STC8/NC7 - plan b : 54.88 (8 dedi (!))
piana szuka teamu
A ja szukam teamu tak sobie, o. Może coś pogram na PL, ale nie liczyłbym na to.
EDIT: Widzę, że Error jeszcze nie załapał, czym ja się kieruję przy wyborze teamu. A więc:
- brak baranów w składzie
- brak nacisku na nolifemode - bo takiego nie będzie, mam dużo serialów do zobaczenia, k**wa
w sumie, to tyle.
EDIT: Widzę, że Error jeszcze nie załapał, czym ja się kieruję przy wyborze teamu. A więc:
- brak baranów w składzie
- brak nacisku na nolifemode - bo takiego nie będzie, mam dużo serialów do zobaczenia, k**wa
w sumie, to tyle.
Last edited by iam on 25 October 2011, 18:30, edited 1 time in total.
piana szuka teamu
Czy ty Error nie widzisz co ajem napisał, czy tylko udajesz, że nie widzisz?
Żeby nie było offtopa: popieram Ozborna, chodźcie do spw. Mamy ładny server, mamy dużo osób na mumblu i na pewno będziemy wyżej niż FoF
Żeby nie było offtopa: popieram Ozborna, chodźcie do spw. Mamy ładny server, mamy dużo osób na mumblu i na pewno będziemy wyżej niż FoF

- Error_TM
- Zaczyna szaleć na ulicach
piana szuka teamu
Po pierwsze Kur** pierw napisał ze szuka tylko teamCharnan wrote:Czy ty Error nie widzisz co ajem napisał, czy tylko udajesz, że nie widzisz?
Po drugie potem jak ja napisalem to edytował wiec się odpir*** i mnie nie denerwuj trochę wystarczy wyostrzyć wzrok i zobaczysz kiedy edytował i kiedy ja napisałem.
Po trzecie nikomu nie bronie iść do spw idźcie wszyscy ale okaże się kto jeszcze będzie wyżej.
Po czwarte ni tylko wy macie serwer.
Dzięki za uwagę i dobranoc.

piana szuka teamu
Zbierzcie ludzi chętnych się dopisać gdzieś na PL do innych teamów i zróbcie swój na czas turnieju i po problemie. No ale zawsze można wybrać fof. 
piana szuka teamu
Się zdenerwował, w sumie dobrze, może w końcu przestaniesz 'udzielać się we wszystkich tematach' - nie, nie uważam, ze to źle ale co za dużo to nie zdrowo - bo to czasem irytuje.
Jeżeli ktoś pójdzie do SPW - pójdzie, jeżeli ktoś pójdzie do FoF - pójdzie. Nie musisz się odgrażać tekstami typu "zobaczymy kto dalej dojdzie".
Np.: My, *WDD* - wspólnie stwierdziliśmy, że wolimy zając pierwsze miejsca od końca niż przyjmować w cholerę ludu by potem były uwagi na temat naszego składu "bo oni grali z..."
Jeżeli upaść - godnie.
Tyle ode mnie, dziekuję, dobranoc.
Jeżeli ktoś pójdzie do SPW - pójdzie, jeżeli ktoś pójdzie do FoF - pójdzie. Nie musisz się odgrażać tekstami typu "zobaczymy kto dalej dojdzie".
Np.: My, *WDD* - wspólnie stwierdziliśmy, że wolimy zając pierwsze miejsca od końca niż przyjmować w cholerę ludu by potem były uwagi na temat naszego składu "bo oni grali z..."
Jeżeli upaść - godnie.
Tyle ode mnie, dziekuję, dobranoc.
Last edited by Ścierens on 25 October 2011, 20:08, edited 1 time in total.

piana szuka teamu
Error to, że Charnan napisal ze mamy serwer to była ironia, bo teraz każdy go ma.
Sam iam napisał, że jesteś nierozumny, po moim wyostrzeniu wzroku, wiec nie czepiaj się Charnana, bo drugi raz napisałeś chodź do fof, to Ci tylko zwrócił uwagę.EDIT: Widzę, że Error jeszcze nie załapał
- Error_TM
- Zaczyna szaleć na ulicach
piana szuka teamu
Po pierwsze napisałem "zapraszam" a po drugie jak napisałem to potem on edytował wiec niech się mnie nie czepia. Jak nie wie jak było

piana szuka teamu
Ale tak btw Error napisales zapraszam 4 razy
Wystarczy raz napisać każdy umie czytać temat i nie musisz każdego posta do innej osoby kierować z zaproszeniem do team'u

piana szuka teamu
O ile dobrze pamiętam, dzisiaj nie ma spam night, więc skończcie spamować ;P Pokłóćcie się na PW/GG/etc. ;P Tutaj każdy swoją oferte z teamu i tyle, a grać sam wybierze czy wioli ten czy tamten team.