Spam thread :)
Pozdrawiam fanów rapera Kuli!
http://www.facebook.com/KulaOfficial
http://www.facebook.com/KulaOfficial
- złozi
- Junior ujeżdżacz
A niech go ch**. Prawdziwa kula mięsa.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Winny piątek uważam za otwarty. Chlejmy !

Ja nie czuję się winny w ten piątek. Ba, dawno nie czułem się winny. Ja za to na targi browarnicze do najbliższego baru idę 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
A proszę Cię bardzo, zapraszam :*JarOo wrote:Aż mi się chce przejechać te 25 km i wpaśc do Ciebie.
Poza tym, polecam wino o nazwie Amarena, z biedronki, bardzo smaczne, pożywne, dużo witamin, w ch**...polecam.
Znam owe wino bardzo dobrze 0,7 kosztuje 3,85. Ostatnio zrobili nową butelkę. Napisz do mnie na gg, które jest dostępne na dole jak pisze się wiadomość, to może się na dzisiaj ugadamy, chodź nic nie gwarantuje, ja bym napisał na twoje, jednak nie udostępniasz swojego.
W zachodniopomorskiem biały patyk nazywa się biały kielich O_oOZBORN wrote:Winny piątek uważam za otwarty. Chlejmy !

Biały Patyk to największy niszczyciel umysłu jaki znamWiniacz wrote:W zachodniopomorskiem biały patyk nazywa się biały kielich O_o

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Butelka jest w deche.JarOo wrote:Znam owe wino bardzo dobrze 0,7 kosztuje 3,85. Ostatnio zrobili nową butelkę. Napisz do mnie na gg, które jest dostępne na dole jak pisze się wiadomość, to może się na dzisiaj ugadamy, chodź nic nie gwarantuje, ja bym napisał na twoje, jednak nie udostępniasz swojego.
Co do dzisiejszego spotkania to nie wiem czy mogło by wypalić. Mam trochę roboty do ogarnięcia. W razie by się moje plany poluźniły, dam znać jak najszybciej.
Czyli już wiem czemu mi w liceum nie bardzo idzie.x3nun wrote:Biały Patyk to największy niszczyciel umysłu jaki znamWiniacz wrote:W zachodniopomorskiem biały patyk nazywa się biały kielich O_o

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Ano Biały Kielich
W połnocnym zachodniopomorskim i zachodnim zachodniopomorskim także.
Discord: vanitasss
- złozi
- Junior ujeżdżacz
strzelam !
od piwa?
od piwa?
ale ty glupi jesteś... to oczywiste ze od wódy pajacu!OZBORN wrote:strzelam !
od piwa?
Tępaku, spirytu od wódy nie rozróżniasz..Kiciak wrote:ale Ty glupi jesteś... to oczywiste ze od wódy pajacu!OZBORN wrote:strzelam !
od piwa?
a propos, Sun powiedział, że litr na uksw starczy^^
johnyy w jakim teamie jeździ ?