Spam thread :)
polecam the walking dead, oczywiście, jeśli nikogo nie obrzydzają flaki i hektolitry krwi
- złozi
- Junior ujeżdżacz
a ja polecam to
http://razza.homo.com/index_pl.php
http://razza.homo.com/index_pl.php
Sorry, że tu pisze, ale k**wa...
Ozi chce rozruszać forum, daje zajebisty temat, a tu się "ktoś" wpierdala, za przeproszeniem i k**wa pisze nie na temat, ja pi***olę -.-
Abszt ogarnij się, rozumiem.. jesteś zajebiście mądrym człowiekiem, ale my tu nie przychodzimy na forum, żeby czytać jakieś poważne durnoty, tylko żeby się pośmiać, czy wymienić poglądami, w tym wypadku na temat kobiet.
Taki fajny temat a nawet okazji nie miałem by dodać coś od siebie, dzięki.
Rozumiem, żę zaraz zostane zlinczowany, czy coś w tym stylu, ale osobiście mam to w d*pie, dziekuje, dobranoc
Ozi chce rozruszać forum, daje zajebisty temat, a tu się "ktoś" wpierdala, za przeproszeniem i k**wa pisze nie na temat, ja pi***olę -.-
Abszt ogarnij się, rozumiem.. jesteś zajebiście mądrym człowiekiem, ale my tu nie przychodzimy na forum, żeby czytać jakieś poważne durnoty, tylko żeby się pośmiać, czy wymienić poglądami, w tym wypadku na temat kobiet.
Rozumiem, żę zaraz zostane zlinczowany, czy coś w tym stylu, ale osobiście mam to w d*pie, dziekuje, dobranoc
+1luka wrote:Sorry, że tu pisze, ale k**wa...

Chcecie rozruszać forum?
Pogadajcie o tym, jak nowy laptop mi się spierdolił
;D
;D
- Piotruś
- Pirat drogowy
a ja jestem zboczony i bym o babkach pogadał....ale to nie tutaj 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
znowu stawia opor?iam wrote:Chcecie rozruszać forum?
;D
poruchal?
Jooo Ozi, nawet ręka nie przeszkadzała. Faktycznie, znieczulica działała miejscowo.
@Oddo - nie, postanowiłem sobie za cel trafić do księgi rekordów Guinessa - największa ilość wysyłek do serwisu
@Oddo - nie, postanowiłem sobie za cel trafić do księgi rekordów Guinessa - największa ilość wysyłek do serwisu
Propozycje koszulek reprezentacji rozwaliła mnie szczególnie ta z dupą blisko dołu, shad też coś znajdzie dla siebie. http://www.weszlo.com/news/8445-Koszulk ... e_projekty
JarOo wrote:Propozycje koszulek reprezentacji rozwaliła mnie szczególnie ta z dupą blisko dołu, shad też coś znajdzie dla siebie. http://www.weszlo.com/news/8445-Koszulk ... e_projekty
osłabiasz mnie.
oglądałem tamten topic chyba wczoraj i uznałem, że mistrzami painta ci ludzie nie zostaną
to proste, bo mistrzowie painta są na tym forumShaDDy wrote:oglądałem tamten topic chyba wczoraj i uznałem, że mistrzami painta ci ludzie nie zostaną
- Piotruś
- Pirat drogowy
a ja bym o babkach pogadał///
JarOo wrote:o co wam biega
No to mow, co sadzisz o kobietach, jedziesz, to jest twoja chwila prawdy! ^^:
- Piotruś
- Pirat drogowy
Qerwa nawet jak ma mnie Magda poćwiartować to i tak powiem że baby są cholernie chaotyczne, niepokorne, ranią serca i umysły nasze ale i tak je lubię za....hehehh...no wiecie...chyba każdy facet wie ... 
po za tym ze Ken Block ma fajniejszy samochod to filmik zajebisty jak i umiejetnosci. Ten w tirze typ zajebisty