Zapraszam na moją stronę :)

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
Kaz3k.
Doświadczony driver

Post by Kaz3k. »

Witam, chciałbym z tego miejsca przedstawić a za razem zaprosić na stronę mojej organizacji, tyle, że niestety nie istniejącej jeszcze w TrackManii :(
Chciałbym usłyszeć wasze opinię dotyczące funkcjonalności, jak i samego wyglądu strony, co ewentualnie mógłbym na niej dopieścić lub co ewentualnie mógłbym dodać :)

O to link - www.delta-gaming.pl
Czekam na wasze wypowiedzi a za razem opinię :)
Image
Key.
Admin

Post by Key. »

jest już jedna DELTA więc raczej nazwa nietrafiona...
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

Wszystkie MG w Polsce to jeden wielki niewypał, zresztą na reszcie globu jest podobnie. Opłaca się to tylko 0.00001% ludzi grających.

Ale możesz mnie oświecić i powiedzieć po co prowadzisz niszowy MG z którego i tak nic pewnie nie wyjdzie.
Image
ImageImage
SuNRisE
Emerytowany Admin

Post by SuNRisE »

Kiedyś były tylko Delta esports z czerwonym logiem , FF , Pentagram G-shock , Wilda D-link ehhh to były czasy :(

Image

Image

Image

Image
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

oprocz delty, [POL] wszystkie wymienione zaliczylo i w zadnym jakiejs wielkiej korzysci nie zauwazylem. nic, czego nie moznaby było sobie samemu za male pieniadze kupic/lekko zalatwic.
ale i tak jakos fajnie było.
Kaz3k.
Doświadczony driver

Post by Kaz3k. »

Hmmm, Diav - zgodzę się z Tobą, ale powiem ci tylko, że mój multi gaming trzyma się już ponad rok i osiągnięcia już jakieś ma :)
Fakt, może nazwa podobna, ale nikt się nie skarżył :D

Po za tym prosiłem o opinię w kierunku strony a nie powracaniu do historii Gamingów, które błyszczały w TM'ce
Zero pomocy z waszej strony ...
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

Post by SuNRisE »

Strona jest całkiem spoko ale większość młodych gamingów ma bardzo podobną i dla mnie jest to takie "standardowe".
Image
Image
Outsid3r
Pirat drogowy

Post by Outsid3r »

Tak świetnie, czasami zdarzają nam się drobne spiny i kłutnie, ale trwają one bardzo krótko.
To mnie wgniotło w krzesło. Chcesz opinię? Proszę bardzo: wyeliminuj takie byki na stronie głównej. Już nie mówię, żeby używać polskie znaki, bo sam często nie używamy, ale żeby puścić na stronę "kłutnie" bez korekty...
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Diav3l wrote:Wszystkie MG w Polsce to jeden wielki niewypał, zresztą na reszcie globu jest podobnie. Opłaca się to tylko 0.00001% ludzi grających.

Ale możesz mnie oświecić i powiedzieć po co prowadzisz niszowy MG z którego i tak nic pewnie nie wyjdzie.
Mylisz się, z nimi będzie przecież inaczej :(
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Post Reply

Return to “Off-Topic”