Hey zamebiaszczy!

Śledziłem twoje trasy, ale milczałem...
Jeśli chodzi o Twój najnowszy [PF] to powiem ci, że sztuka [PF]owania jest trudna i trzeba mieć do tego talent. [PF]y, które Ty, czy ja tworzymy są w porównaniu z mistrzowskimi [PF]ami (takich jak Erebus czy Pure Feelings) praktycznie niczym. Twój [PF] jest dobry i wiem, że fajnie się jeździ [PF]y, które się samemu zrobiło

Jednakże te rodzaje tras to nie jest twoja mocna strona
Twoje Techy - 7/10. Jest parę niedorobień i błędów przy zakrętach mimo to spodobał mi się twój najnowszy Tech. Myślę, że te trasy robisz najlepiej.
MIXy - Nie jestem specjalistą jeśli chodzi o edytowanie MIXów. Jestem FSowcem i Techowcem (jeśli chodzi o tworzenie i jazdę). Do rzeczy - nie dam ci żadnych rad, ale powiem, że wygodnie się jeździ

Szczególnie lubię na Rally samochodem ze Stadium

FSy - Jestem na NIE... Nie podobają mi się twoje FSy, jednakże jest to moja opinia. Nie są zbyt miłe do jazdy i rampy są niedopasowane

Dirty - znam się trochę na ich tworzeniu. Twoje nie specjalnie mi się podobają. Są dobre, ale brakuje mi w nich czegoś... Takiego klimatu PRAWDZIWEGO DIRTY
Podsumowanie:
Robisz fajne trasy

Jeśli chodzi o mnie to radzę ci pogłębiać tajemnicę Techów. Najlepiej radzisz sobie w ich tworzeniu, a jeśli dalej będziesz zdobywał wiedzę to osiągniesz duży sukces w swojej karierze na TMXie , tutaj, albo na jeszcze innej stronie.
Pozdrawiam

wilk508
PS. Chciałbym porozmawiać na pw - oczywiście jeśli się na to zgodzisz