Apropo też Poul do Koby'ego nie pasuje. Obaj chcą piłke, a skoro LA to zespół Bryant'a to były by kłótnie ale Kobe&O'neal.
NBA Basketball
NBA Basketball
hah
a trener mój mówił, że coś takiego może się stać. Fajnie NOH należy do NBA, a pan Stern nie lubi lakers. Nie ukrywam, że się ucieszyłem. Ale teraz będzie fajnie, gdyż pan Odom i pan Gasol zostali tak jakby olani i panowie z LA chcieli ich porzucić bez zastanowienia się.
Apropo też Poul do Koby'ego nie pasuje. Obaj chcą piłke, a skoro LA to zespół Bryant'a to były by kłótnie ale Kobe&O'neal.

NBA Basketball
Sam Kobe załatwiał ten transfer, więc nie byłoby walk. Inna sprawa byłaby, gdyby Howard doszedł - wtedy by mógł liczyć tylko na reboundy, a nie na asysty ze strony Black Mamby ;p
NBA Basketball
Liga nie powinna się wpierdzielać w takie sprawy, ale nie ukrywam że się ucieszyłem, gdyż nadal jest jeszcze szansa, że SiPiFri znajdzie się w NY 

NBA Basketball
OJ tam walić LA
ja się baaardzo cieszę ze wzmocnień Bostonu. Tak sobie czytałem Bass w bostonie (o ja pi***olę) Kevin West w Bostonie (o rzesz k**wa
)
A jak wychodzi to jeszcze spooooro oszczędzą:D
Miami Bagieta mają, ale to za mało, Curry w końcu ponoć jest. Grubasek musi się ogarnąć.
NYK i Chandler powaah.
A jak wychodzi to jeszcze spooooro oszczędzą:D
Miami Bagieta mają, ale to za mało, Curry w końcu ponoć jest. Grubasek musi się ogarnąć.
NYK i Chandler powaah.

NBA Basketball
NO k**wa
Odom z Lakers do Mavs przeszedł. Brawo. To powodzenia Lejkersom w budowaniu nowego zespołu.
;/
Odom z Lakers do Mavs przeszedł. Brawo. To powodzenia Lejkersom w budowaniu nowego zespołu.
;/
NBA Basketball
Kevin West?stys wrote:OJ tam walić LAja się baaardzo cieszę ze wzmocnień Bostonu. Tak sobie czytałem Bass w bostonie (o ja pi***olę) Kevin West w Bostonie (o rzesz k**wa
)
Co do Odoma to pewnie Lakersi umyślnie go wywalili żeby zrobić miejsce w salary dla Howarda i gigantycznego kontraktu Turkoglu (warunek Orlando jeśli chodzi o transfer Dwighta). Chociaż faktycznie głupotą jest oddawanie najlepszego rezerwowego ligi swoim największym rywalom ^^

NBA Basketball
W Nowym Jorku wywalili Billupsa i wzięli Bibbasa na rozegranie? Że co? Hmz. Creepy. I Odom w Dallas. Nieeeee no. Całkiem to zabawne ;D Strach się bać co to będzie się dalej działo ;D

NBA Basketball
Potrzebowali miejsca w salary na Tysona, więc musieli wywalić Billupsa, który swoim dość pokaźnym kontraktem to miejsce zabierał
Też mi się to nie podoba, że Bibby został ściągnięty do NY, no ale kasy na nikogo lepszego niestety nie mieli
Ale spokojnie, Bibby podobno ma być tylko zmiennikiem dla Douglasa/Fieldsa, więc może nie narobi aż takich dużych szkód ;D

NBA Basketball
Szkoda Westa, ale trudno..
O nie Biby w NYK, miami bez rozgrywającego
i teraz nie wiem, czy się cieszyć, czy się cieszyć? Pokazał jaki z niego fest grać w PO
O nie Biby w NYK, miami bez rozgrywającego

NBA Basketball
Super, no ku*wa... Knicks właśnie tworzą umowę dla Howarda. Lakersi na lockdownie zyskali... stratę Odoma. Jeszcze jedno podejście pod Chrisa Paula, zobaczymy, co z tego wyniknie, oby się udało!
NBA Basketball
Szczerze?
Howard może być najlepszym centrem w lidze, jednak możliwy konflikt z Bryantem mógłby temu nie sprzyjać. Jeśli Paul dojdzie do Lakersów, to będzie to najlepszy z możliwych trade'ów, na jakim Lakersom zależało.
Howard może być najlepszym centrem w lidze, jednak możliwy konflikt z Bryantem mógłby temu nie sprzyjać. Jeśli Paul dojdzie do Lakersów, to będzie to najlepszy z możliwych trade'ów, na jakim Lakersom zależało.
NBA Basketball
Kij, trade'y wyszły tragicznie, Lakersi jako jedni z niewielu tylko stracili no, ale, zarząd ligi robi swoje 
Pierwsze mecze preseason za nami, Kyrie Irwing 21 pkt w debiucie, Cavaliers wygrali z Pistonsami, Chicago z Pacers'ami, Philly z Wizardsami, Hornets po stracie Paula ograli Grizzles. Całkiem ciekawie
Dzisiaj
NYK @ NJN
Spurs @ Rockets
Bucks @ Timberwolves
Sacramento @ GSW
Trzeba oglądać ;p
Plus livestreaming z treningu Magic - zobaczym !
http://www.nba.com/live1/#?ls=iref:nbahpt1
Pierwsze mecze preseason za nami, Kyrie Irwing 21 pkt w debiucie, Cavaliers wygrali z Pistonsami, Chicago z Pacers'ami, Philly z Wizardsami, Hornets po stracie Paula ograli Grizzles. Całkiem ciekawie
Dzisiaj
NYK @ NJN
Spurs @ Rockets
Bucks @ Timberwolves
Sacramento @ GSW
Trzeba oglądać ;p
Plus livestreaming z treningu Magic - zobaczym !
http://www.nba.com/live1/#?ls=iref:nbahpt1
NBA Basketball
ajem można wiedzieć na czym oglądasz ?(tv,internet)mnie interesuje internet tylko,że mam mały problem bo w tamtym roku oglądałem na myp2p.eu,które zawiesiło działalność i mam kłopoty ze znalezieniem zastępcy 

NBA Basketball
oglądam różnie, czasem puszczają mecze na NBA.tv darmowo, czasem sobie zobaczę mecz później, ściągnięty w HD, czasem znajduję jakieś streamy... się kombinuje 
NBA Basketball
To tak jak ja 
Jeśli ktoś by chciał obejrzeć mecz NYK-NJN,polecam:
http://rikotv.ubf.pl/viewpage.php?page_id=76
Jeśli ktoś by chciał obejrzeć mecz NYK-NJN,polecam:
http://rikotv.ubf.pl/viewpage.php?page_id=76