Wielka Piłka według nas ! x2
k**wa kto i k**wa z czego? 0o
A, że z serialu jakaś cipka. Wporzo, rozumiem 
A w ogole to k**wa, wygralismy.
HAHAHAHAHAHAHAHHAHA!
To do kibicow Realu
HAHAHAHAHAHAHAHHAHA!
To do kibicow Realu
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
-śmy? Jakoś tak patrzę i nie widzę Ciebie w składzie z meczuwygralismy
Przyczepiłem się bo nie lubię jak ktoś stwierdza gdy jest dobrze, że "wygraliśMY" a jak źle to "ONI przegrali".

C13
Gratulacje , sam jestem kibicem Realu ale jak patrze na Ronaldo co on tam robił i te rzuty wolne
Połowa tego stadionu by lepiej kopła tą piłke
a tak moim zdaniem Messi , geniusz
Połowa tego stadionu by lepiej kopła tą piłke
a tak moim zdaniem Messi , geniusz

Całego meczu nie widziałem, dopiero dzisiaj, ale fajnie, że Barca wygrała
Co do Valdesa... bramkarz dobry, ale nie na tym poziomie. Co do tego, że wygrali na farta - na farta to można wygrać 1:0 strzelając gola w doliczonym czasie, a nie 3:1
Sam meczyk ciekawy, dziękować tylko Ronaldo ^^ A co do sędziego wypowiadać się nie będę. Moim zdaniem nie sędziował stronniczo, a przynajmniej nie az w jakimś super stopniu który aż tak mocno zawarzył na wyniku 
A ja napiszę krótko, dopóki Real nie będzie miał kogoś kto zatrzyma Iniestę to o wygranej może sobie tylko marzyć.

Chyba nie wiesz, o czym mowisz. Wiem, ze mozna sobie gdybac, blablabla. Ale przy 2:1 Ronaldo spartolil glownke z 7 metrow, ja pilke widzialem już w bramce. I jestem zdania, ze gdyby wtedy padlo wyrownanie, Real moglby wygrac ten mecz. Spotkanie baaardzo wyrownane, były momenty, ze Barca prowadzila gre, ale były tez chwile, kiedy Krolewscy nie schodzili z polowy przeciwnika. Zadecydowaly detale.misza0 wrote:Co do tego, że wygrali na farta - na farta to można wygrać 1:0 strzelając gola w doliczonym czasie, a nie 3:1
Ronaldo najslabszy na boisku moim zdaniem, podobala mi się gra Benzemy i Diarry w pierwszej polowie, w drugiej Iniesta robil, co tylko chciał.

Tylko, że to nie jest do końca fart, a raczej nieskuteczność ronaldo. Owszem - gdyby to weszło to pewnie real by wygrał, ale nie był to też sam fart
Strzelenie 3 goli to nie przypadek.
patrze we swoje kule i jasnowidze hattricka lewandowskiego dziś.
jeszcze ma 20 minut na to.
(Dodano Nie Gru 11, 2011 5:58 pm)
(Dodano Nie Gru 11, 2011 5:58 pm)
EDIT: to wyzej napisal moj brat.Jakub wrote:patrze we swoje kule i jasnowidze hattricka lewandowskiego dziś.
No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak liczyć w CL, że Milan zatrzyma Barcelonę, bo Real to powoli dla mnie frajerzy. Wciąż mówią, że ich ograją, wciąż na nich liczę, bo nie cierpię Barcelony, a wychodzi k**wa jak zawsze.
btw. co do United: mam nadzieję, że wszystkie siły teraz rzucą na puchary krajowe i Premiership, bo LE to liga dla biedoty i w sumie upokorzenie dla takiego klubu jak United.
JA... CHCE... SNEJIDERAAAAAAAAA! ;d
btw. co do United: mam nadzieję, że wszystkie siły teraz rzucą na puchary krajowe i Premiership, bo LE to liga dla biedoty i w sumie upokorzenie dla takiego klubu jak United.
JA... CHCE... SNEJIDERAAAAAAAAA! ;d

Jest pierwszy pogromca City w Premier League - sędzia Mark Clattenburg :F

a ja ostatnio sobie howarda ogladalem nie pamietm kto grał ale tez niezle cuda były xd
No i szczęście dopisało Wisła wygrała z Twente 2-1,a Odenese zremisowała 2-2 z Fulham strzelając gola w ostatnich sekundach meczu 
To się nazywa fart!
To się nazywa fart!

Głupiemu zawsze dopisuje szczęście ;d ale nie narzekam, zawsze lepiej więcej punktów w rankingu niż mniej ;p
ps. a teraz Legia trafia na City, a Wisła na United ^^ prawa do transmisji z meczów zrekompensują 4-krotny wpierdol ;]
ps. a teraz Legia trafia na City, a Wisła na United ^^ prawa do transmisji z meczów zrekompensują 4-krotny wpierdol ;]