Zapisy na tanie serwery TM (freeZone) na rok 2012

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
exp300plus
Jeździ konno

Post by exp300plus »

Witam
Zbieram zapisy na serwery na rok 2012. cena jest atrakcyjna. Czy będzie serwerownia,zależny od ilości zainteresowanych!
Trzeba mieć 10kCC (czyli jakieś tam konto kogoś United) i opłaty tygodniowo są automatyczne 250cc (system ManiaLink sam pobiera). Oczywiście jeśli nie masz miedziaków- też możesz mieć serwer FreeZone. Jednak wtedy ceny ustalamy indywidualnie. Ponadto KUPIĘ miedziaki 1k=2 złote.
:)
Last edited by exp300plus on 14 December 2011, 22:08, edited 1 time in total.
Ścierens
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Ścierens »

To co napisałeś to tylko warunki zrobienia z normalnego servera serva freezone, bo wpierw by wykonać to co napisałeś trzeba miec swój, normalny, płatny server. Nie ma czegoś takiego jak server za miedziaki :P

Pozdrawiam, to z miedziakami - może napiszę do Ciebie.
Image
Image
IcemaN
Jeździ konno

Post by IcemaN »

Jak to przeczytałem to mnie głowa zabolała postawiłem Ci jeden serwer a ty już planujesz cała serwerownię zbierasz zapisy na serwery a nic nie umiesz to nie jest od tak postawić wszystko i znaleźć klientów na to trzeba czasu i pieniędzy najpierw naucz się jak postawić jeden serwer a potem oferuj serwery bo kto do Ciebie przyjdzie jak nic nie zrobisz . Jeżeli zamierzasz naprawdę z tym walczyć życzę powodzenia
exp300plus
Jeździ konno

Post by exp300plus »

pierwszy lepszy informatyk to umie zrobić, co za filozofia ; )
savier

Post by savier »

pachnie przekrętem

czy może śmierdzi?
Image
sanpetro
Jeździ konno

Post by sanpetro »

Code: Select all

pierwszy lepszy informatyk to umie zrobić, co za filozofia ; )
Jesteś chyba śmieszny, co ci to da że informatyk ustawi ci dedyk a pytanie co dalej. Widać że nie masz pojęcia o serwerach Trackmani
exp300plus
Jeździ konno

Post by exp300plus »

racja. o serwerach nic nie wiem. ale to nie znaczy że nie mogę mieć sprawnie działającej serwerowni ; )
Ścierens

Post by Ścierens »

Nawet i ja mogę podpisać się pod tym bo g*wno wiem o serverach jednakże mogę napisać tutaj z miejsca - To, że nic nie wiesz od razu wyklucza Twoją serverownię.
Image
Image
exp300plus
Jeździ konno

Post by exp300plus »

to co napisałeś jest absurdalne. Ja tu występuje w roli inwestora strategicznego. a spawy techniczne są do załatwienia od reki. mówiąc po ludzku- w lecie 2012 będzie hulała moja serwerownia. czy ci się to podoba czy nie. A pamiętaj że śmieje się ten kto śmieje się ostatni.
Jurek
Gangsta Mapper

Post by Jurek »

Do lata jeszcze daleko, ale może przybliżysz nam na jakim sprzęcie ten twój serwer ma działać (serwery) i jakie łącze posiadasz? Jak na razie to robisz sporo zamieszania i zamętu w głowach przyszłych swoich klientów. Z boku patrząc wygląda to raczej na bajeczkę dla grzecznych dzieci.
savier

Post by savier »

zbanujcie mu ip k**wa, widać że to przekręt ...
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Rival'a nie pamiętacie? To brat Czatowca .
Zobaczcie na jego wcześniejsze posty i wszystko będzie jasne.
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

aa to takie buty,a ja się niepotrzebnie denerwuje xd
Image
exp300plus
Jeździ konno

Post by exp300plus »

Uwaga. rival-servers w celu świadczenia najwyższej jakości usług posiada limit na ilość równolegle działających serwerów. To oznacza, że tym samym czasie może działać mała ilość serwerów FreeZone (które można kupić po 20 złotych) i oczywiście dodatkowo 3 serwery specjalne FreeZone obsługiwane na potrzeby www.tmpl.info , które to będą działy od końca tego roku do momentu zamykania serwerowni rival-servers, co prawdopodobnie nastąpi wraz z odległym upadkiem TMNF, wynikajacym z wprowadzenia nowej wersji stadionu lub zakazu Ubisoftu na stawianie serwerów w celach marketingowych(?)
Chyba, że zgłosi się więcej osób, to wtedy pomyślimy nad dodatkowym łączem internetowym.
Zapisy prowadzone są na pierwszy miesiąc działania serwerowni na potrzeby cywilów, czyli na marzec. Co ciekawe nie trzeba mieć CC miedziaków (w przypadku nabywania serwera nie specialnego 40slotów wersji standardowej czyli z FreeZone: na dwa i więcej miesięcy), bo rival-servers załatwi takowe za Ciebie. Można sobie zarezerwować miejsce bez płacenia z góry, czyli jak zarezerwujesz na marzec to serwer stanie w marcu i masz 2 tygodnie od startu serwera na uregulowanie płatności. Liczymy na Waszą uczciwość. Pierwsze 3 osoby, które w tym wątku zgłoszą chęć posiadania serwera na minimum pół roku otrzyma dodatkowe 3 miesiące za darmo. Warto, więc ustawić się w kolejkę ażeby nie przepłacać.
Post Reply

Return to “Off-Topic”