Propozycja? Pytanie do was
Jakub, Toby napisał, że jeżeli to będą freezony to jest na tak a przecież zmiana normalnego servera na freezone to tylko wirtualne koszta w postaci miedzi a z tym damy sobię radę. 

-
exp300plus
- Jeździ konno
Code: Select all
"Jakub": mnie u expa dziwi, ze wszystko ma się stac w przyszylosci, nic teraz.A tak na serio to jestem zaskoczony, że się nie da zrobić banera. Myślałem o tym przez 4 godziny spacerując (akurat spadały dwa meteory) i ja mogę zrobić stronę programem dla laików za 123$ tmpl, ale ona będzie całkiem nowa więc starego forum i użytkowników nie będzie-dlatego to nie wchodzi w grę. Więc gdzie można by reklamować serwer? zamiast banera waszego na górze mój
Code: Select all
Ano, wstawienie takiego klikajła to pocięcie całego szablonu + implementowanie nowych modułów. Osobiście proponowałbym coś takiego, by zamiast tego projektu wstawić na czołówkę w module serwerów + news.Propozycja? Pytanie do was
Nie chodzi o to, że nikomu się nie chce grzebać - chodzi o to, że nikt nie chce spierdzielić strony.
-
exp300plus
- Jeździ konno
I tyle? Za to chcesz zabulić 3 servery? Moim zdaniem lepiej nazwać by to było "Wykup Server" jednakże to nie ja żądzę tym banerem a tym bardziej stroną.

-
exp300plus
- Jeździ konno
...i tyle. Co mi więcej potrzeba? To wystarczy. Zadnego odzewu z Waszej strony nie słuchać! To znaczy, że "zrobimy" ..?