Ile możesz wydać miesiecznie na serwer?
jak będziesz w Wawie to przypomnij mi zebym ci piwo postawil.
22.12.2012 ten swiat nie będzie istnial, wiec nie zobaczymy się z kolega exp300 już nigdy?ozborn wrote:Pozdrawiam, widzimy się 22.12.2012, 14:20
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Taka mała omyłka 
Poprawione, kici, będę pamiętał
Poprawione, kici, będę pamiętał
nic bym nie wydał miesięcznie na twoje serwery...
a Twoje oferty omijałbym szerokim łukiem, widze jakie masz podejście do klienta i wole dopłacić i kupić serwa od kompetentnej osoby
a Twoje oferty omijałbym szerokim łukiem, widze jakie masz podejście do klienta i wole dopłacić i kupić serwa od kompetentnej osoby
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

Ciekawa jaka nowa osoba? Rival, Ty na scenie jesteś dobre dwa lata, i w każdym roku coś kręcisz, a potem znikasz i wracasz na nowym nicku. Wystarczy troszkę poszperać na forum. Już nawet kręcisz z tymi trzema serwerami. Najpierw za tydzień, teraz to był czas orientacyjny. Sry, ale pierdolisz bzdury jak mało który.
Gobis, nie zapominaj o Barcie!
exp300plus wrote:Ale ekonomie miałem na studiach z turystyki więc coś wiem

Ja miałem podstawy przedsiębiorczości w zeszłej klasie. Ide załozyć firmę. z/w 

Ja zapomniałem, ale o jego bracie, Czatowcu POLiam wrote:Gobis, nie zapominaj o Barcie!
Exp bez urazy, jesteś idiotą ;/
Skoro taki z Ciebie biznesmen, to czemu nie chcesz na tym zarobić? Wydaje mi się, że to nie jest biznes
Oz mogłes mu nie dawać bana, mógłby się wypowiedzieć, obronić, chociaż nie widzę w tym sensu.
Skoro taki z Ciebie biznesmen, to czemu nie chcesz na tym zarobić? Wydaje mi się, że to nie jest biznes
Oz mogłes mu nie dawać bana, mógłby się wypowiedzieć, obronić, chociaż nie widzę w tym sensu.
E tam, jakby mu tak zależało na wypowiedzeniu się to by założył inne konto i z niego pisał 

luka ale on miał wiele szans zeby się obronic,chociaż w temacie zdjec ale wolał zagrac cwanego,dobrze zrobil 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Luka@
Nie dostał bana, tylko ZP na równiutko tydzień.
W następnym tygodniu będzie miał możliwość zasugerować swoje konkretne propozycje dotyczące serwera.
Zamykam temat, zrobił się tylko spam, i pojazd na niego, a nie tak miało być.
Nie dostał bana, tylko ZP na równiutko tydzień.
W następnym tygodniu będzie miał możliwość zasugerować swoje konkretne propozycje dotyczące serwera.
Zamykam temat, zrobił się tylko spam, i pojazd na niego, a nie tak miało być.