NBA Basketball
NBA Basketball
baroon
forum.wiziwig.eu
forum.wiziwig.eu/forums/10-NBA-Basketball
Do 9 stycznia darmowe jest LP, wystarczy założyć konto.
https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform
forum.wiziwig.eu
forum.wiziwig.eu/forums/10-NBA-Basketball
Do 9 stycznia darmowe jest LP, wystarczy założyć konto.
https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform
NBA Basketball
Nie wiem, czy oglądać Spursów, czy obejrzeć Rubio w debiucie? ;/
NBA Basketball
Mam nadzieję, że Clippersi w tym sezonie pojadą Lakersów
Griffin, potem Paul, a teraz Billups i Butler. A Kobe coraz starszy. Się będzie działo ;D

NBA Basketball
Martuś, koniecznie chcesz mieć we mnie wroga? ;p
Dzisiaj będę oglądał właśnie LAL vs LAC - Paul z Griffinem mogą spowodować SPORĄ różnicę. Wydaje mi się, że Lakersi przegrają ten mecz, niestety. Będzie trzeba Clippersom kibicować
+ Bardo podobała mi się współpraca Williamsa z Rubio - akcja wieczoru moim zdaniem pokazująca początki nowej ery T'wolves. Będę z ciekawością oglądać tą drużynę
Dzisiaj będę oglądał właśnie LAL vs LAC - Paul z Griffinem mogą spowodować SPORĄ różnicę. Wydaje mi się, że Lakersi przegrają ten mecz, niestety. Będzie trzeba Clippersom kibicować
+ Bardo podobała mi się współpraca Williamsa z Rubio - akcja wieczoru moim zdaniem pokazująca początki nowej ery T'wolves. Będę z ciekawością oglądać tą drużynę
NBA Basketball
Ajem LAL-LAC jest w poniedziałek 
Za to dzisiaj najciekawiej zapowiadają się mecze MIA-ORL oraz OKL-DAL,na dodatek dziadki z bostonu zagrają z dinozaurami
Za to dzisiaj najciekawiej zapowiadają się mecze MIA-ORL oraz OKL-DAL,na dodatek dziadki z bostonu zagrają z dinozaurami

NBA Basketball
Nie spodziewałem się że raptors napędzą stracha celtom w końcówce,szczególnie po ich grze w 2 i 3 kwarcie i słabej skuteczności.
Oby w środę się zrewanżowali
Oby w środę się zrewanżowali
NBA Basketball
No,no widzę zacięty mecz,czyżby Boston w tym sezonie się nieliczył,ciekawe się to wszystko zapowiada
już niedługo mecz Miami ahh tam się będzie działo 

NBA Basketball
Ja osobiście liczę że to raptors wskoczą wyżej 
btw. Wiecie że żona kobe'go chce rozwodu
btw. Wiecie że żona kobe'go chce rozwodu
NBA Basketball
Wiemy,wiemy mam nadzieję,że to nie zrujnuję jego końcówki wspaniałej kariery (choć nie jestem fanem LAL,ani koby'ego)

NBA Basketball
Spokojnie, to tylko preseason, który nie jest wyznacznikiem faktycznej formy zespołów^^. W sezonie regularnym Raptors pewnie zostaliby zmiecieni przez Celtów już w 1szej połowie 
Co do rozwodu to mam nadzieję, że to źle wpłynie na grę Kobego i Lakers przegrają pierwsze 10 meczów <3
Co do rozwodu to mam nadzieję, że to źle wpłynie na grę Kobego i Lakers przegrają pierwsze 10 meczów <3

NBA Basketball
No i Orlando na kolana,Heat wysoko pokonują magic 118-85,trzeba zaznaczyć świetną grę młodych Heatsów oraz rażącą nieskuteczność po stronie rywali 
Good Job Miami!
Good Job Miami!

NBA Basketball
preseason to jest, więc Celtics napinki nie mieli
Przykład? W rozmowach pokazali w dużym przyspieszeniu co robić Doc Rivers w trakcie meczu. Pokazał może 5 gestów, z czego twarz pokerzysty. Pokazał, że mecz jest o nic, zostawiając tą piątke na końcówkę meczu... Gdyby takie coś się w sezonie stało to w tym momencie grali by w ostatnich sekundach : Rondo Allen Pierce Garnett O'neal
Żona Kobe'ego sprytna jest! w 2003 roku doszło do skandalu, że to Kobe zgwałcił jakąś nastolatke. Już wtedy chciała rozwodu, ale poczekała, aż minie 10 lat. A dla czego 10 lat? Gdyż tam w stanie, którym Kobe mieszka jest taka zasada, że po 10 latach małżeństwa, gdy dojdzie do rozwodu majątem będzie podzielony 50/50 więc cwana jest
Dla informacji Razem są 10 lat i 3 miesiące.
Kobe idź gwałcić dalej, teraz zdrady nie będzie.
Żona Kobe'ego sprytna jest! w 2003 roku doszło do skandalu, że to Kobe zgwałcił jakąś nastolatke. Już wtedy chciała rozwodu, ale poczekała, aż minie 10 lat. A dla czego 10 lat? Gdyż tam w stanie, którym Kobe mieszka jest taka zasada, że po 10 latach małżeństwa, gdy dojdzie do rozwodu majątem będzie podzielony 50/50 więc cwana jest
Kobe idź gwałcić dalej, teraz zdrady nie będzie.

NBA Basketball
Moim zdaniem preseasonem nie ma co się przejmować. Rozumiem, że przejmowanie się wynika z tego, że pół sezonu wycięło, dlatego nawet preseason wzbudza emocje. Moim zdaniem niepotrzebnie - walka na 100% zacznie się za niecałe 2 tygodnie 
Ja też mam nadzieję, że Lakersi będą coraz niżej i niżej...
I że Clippersi będą im sprzedawać kopy, a mają do tego już całkiem spokowe zaplecze. Jeszcze tak patrzę co się dzieje w Dallas i stwierdzam, że to będzie dziwne widzieć tam V. Cartera. Jeffa Greena mi żal, bo go bardzo lubię, ale kurde jakiego farta mieli w Oklahomie wymieniając Greena w odpowiednim momencie zanim choroba się objawiła. Ale i tak dobrze mu życzę 
Ja też mam nadzieję, że Lakersi będą coraz niżej i niżej...

NBA Basketball
Polazłam wczoraj spać jak tylko posta napisałam
Poza tym ja mam na Mumblu ponoć zupełnie inny głos niż na TSie, tzn. kobiecy (?) - nie poznałbyś mnie Kingu
A żeby było na temat to zdziwiłam się, że Baron Davis w ogóle jeszcze żyje ;P Co to w ogóle za imię "Baron"
"Hrabia", "Margrabia" też brzmią średnio jako imiona. A gdyby Davis był baronem, jak by się do niego mówiło? Pan baron Baron? ;D Chyba czas spać ;D

NBA Basketball
Po primo:
przyklejcie ten temat.
Po secundo:
0/9 rzutów Orlando vs Miami. Brawo
EDIT:
sry, 0/12
Miami z przewagą 23pkt przegrało 100:104 - dobrze !
przyklejcie ten temat.
Po secundo:
0/9 rzutów Orlando vs Miami. Brawo
EDIT:
sry, 0/12
Miami z przewagą 23pkt przegrało 100:104 - dobrze !
NBA Basketball
właśnie przyklejcie.
Ale zajebista noc będzie, bądź też wieczór
18:00 Boston Celtics vs New York Knicks
21:00 Miami Heat vs Dallas Mavericks
23:00 Chchago Bulls vs Los "Wpierdolos" <3 Lakers
Może wieczorek na mumblu przy meczach?
Ale zajebista noc będzie, bądź też wieczór
18:00 Boston Celtics vs New York Knicks
21:00 Miami Heat vs Dallas Mavericks
23:00 Chchago Bulls vs Los "Wpierdolos" <3 Lakers
Może wieczorek na mumblu przy meczach?

NBA Basketball
Fajnie rozłożyli dziś mecze,że można obejrzeć praktycznie wszystkie,a będzie co oglądać