gry racingowe na game boy advance

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Voj4k
Admin

Post by Voj4k »

ja miałem taki bajer http://www.gameoz.com.au/images/detaile ... SYSTEM.jpg coś takiego ale inny model : D
gawron.
Doświadczony driver

Post by gawron. »

Jakub debilu, jakbys nie wydawal ojrosow na alkohol to kupilbys sobie PSP. Tam jest taka gra co się nazywa GripShift, dziala na analogicznej zasadzie co TM. Zagrywalem się w nia i najmilej ja wspominam wlasnie z tego wzgledu, ze jest pokrewna TM. Tylko tyle, ze nie mozesz się pochwalic znajomym jaki dobry jesteś i niestety niema Fejsbuka! I pewnie nikt w to już nie gra.

Edit: ale zamiast falszywych przyjaciol masz gwiazdki, ktore mozesz po drodze zbierac :)
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

gawron. wrote:Tylko tyle, ze nie mozesz się pochwalic znajomym jaki dobry jesteś i niestety niema Fejsbuka!
a dzięki, bo wszystkie moje gry na advancu maja wlasnie facebooka.
tylko musze jeszzce pomyslec, jak je wyslac, bo brak usb, brak bluetooth, brak chuja, brak cipki.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

wyprobowalem wiele gier racingowych na game boy advance i najciekwasze wydaje mi się mario kart suer circuit, oraz f-zero gt legends.

wczoraj jednak za 35!! eurosow udalo mi się kupic nintendo ds lite z gra mario kart.
teraz chcialbym wiedziec, czy ktos z was ma trackmania ds lub trackmania turbo, czy oleca jedna z tych gier i jakie sa miedzy imi roznice.
Post Reply

Return to “Off-Topic”