Że kto?
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Że kto?
Taki frajer, codziennie wpierdala koty na obiad. A tak w ogóle Robot to nie ma cię na Mumble to nie wiesz co się dzieje. Zresztą mnie też dawno nie było na Mumble i nie wiem co się dzieje.
WTF is Jack Bauer? Ja tego nie znam a ma ponad 1000 postów ;o Kto zmieniał nick?
WTF is Jack Bauer? Ja tego nie znam a ma ponad 1000 postów ;o Kto zmieniał nick?
Discord: vanitasss
Że kto?
Czak Noris to przy ozbornie pucybut.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Że kto?
Tak jak koledzy pisali wyżej. Jam Ozborn, Kamil. Aktywny na forum jestem w prawdzie od wakacji, chodź konto mam bodajże od 2007 roku.
Przepraszam, ale jaki szum na forum? To, że dam warna? I tak one nie działają w żaden sposób na Was, więc nie wiem po co one są. Chcielibyście mieć wspaniale piękne forum, a nikt o nie nie dba.
Tak się zastanawiam, czy nie zbanować się na forum, jebnąć to, i zostać zwykłym, szarym graczem, który by zapomniał o forum,i wchodził tylko na mumbla.
Co do bumbla, tak, tam przesiadujemy w nielicznym gronie, jest beka z rudych, i grubych, zapraszam.
Przepraszam, ale jaki szum na forum? To, że dam warna? I tak one nie działają w żaden sposób na Was, więc nie wiem po co one są. Chcielibyście mieć wspaniale piękne forum, a nikt o nie nie dba.
Tak się zastanawiam, czy nie zbanować się na forum, jebnąć to, i zostać zwykłym, szarym graczem, który by zapomniał o forum,i wchodził tylko na mumbla.
Co do bumbla, tak, tam przesiadujemy w nielicznym gronie, jest beka z rudych, i grubych, zapraszam.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Że kto?
I z chorych w ryj!
Też zapraszam na mumbla bo przeważnie dzieje się tam, oj dzieje
Nawet jak ktoś się mniej odzywa to i tak można się nieźle pośmiać.

C13
- Jack Bauer
- Moderator
Że kto?
Zbakany. Dzięki za zainteresowanie.Lexiu wrote: