NBA Basketball
NBA Basketball
Świetna świetna, jakbym miał czas oglądać w tygodniu, to bym opłacił sobie.
PS: Tylko ja nie mam tablicy wyników na nba.tv z Magic? ;p
PS: Tylko ja nie mam tablicy wyników na nba.tv z Magic? ;p
NBA Basketball
Nikt nie ma,możesz włączyć sobie wyniki ze wszystkich meczów 
P.S.
Pojawiła się
P.S.
Pojawiła się
Last edited by baronn on 27 December 2011, 1:32, edited 1 time in total.

NBA Basketball
Ano właśnie ciekawe, dostawca transmisji się nie popisał... cała reszta ma ;p
EDIT:
działa ;p
EDIT:
działa ;p
NBA Basketball
Baron - nie polegaj na score'ach u góry nba.tv.
Świetna akcja na zakończenie połowy JJ Redicka! 50:53
Świetna akcja na zakończenie połowy JJ Redicka! 50:53
NBA Basketball
Ładnie, Turkoglu niszczył, Howard niszczył, Big Baby niszczył. Świetny mecz w wykonaniu Magic.
Teraz NOH@Suns - Gortat w 5 minut 1reb 5pkt, najs ;P
Teraz NOH@Suns - Gortat w 5 minut 1reb 5pkt, najs ;P
NBA Basketball
Wyrównane mecze,ciekawe akcje,zacięte końcówki - niezłe meczyki lecz najlepsze jeszcze trwają 
Go Gortat
Go Gortat

NBA Basketball
Wczoraj Miami, a dzisiaj Denver niszczy Dallas - 69pkt w 1szej połowie xDDD
Ja narazie oglądam MEM@SA, potem pewnie zachaczę o Golden State.
edit: sporo niespodzianek dzisiaj - oprócz Denver, Kings pocisnęli Lakers i Warriors (<3) Bullsów
Ja narazie oglądam MEM@SA, potem pewnie zachaczę o Golden State.
edit: sporo niespodzianek dzisiaj - oprócz Denver, Kings pocisnęli Lakers i Warriors (<3) Bullsów

NBA Basketball
W meczu na szczycie Miami wygrało z Bostonem 115-108 jak zwykle Heat oddało 2 połowę i Boston w 4 kwarcie zminimalizował stratę jedynie do 3 pkt co i tak nie pozwoliło na ostateczny sukces.W końcówce fantastycznie zagrał norris cole - nowo pozyskany zawodnik z draftu,który rzucał w najważniejszych momentach,a na koniec meczu w swoim dorobku miał aż 20 pkt 
W innych meczach Lajkersi się w końcu w przełamali i wygrali z utah ze sporą przewagą 96-71.Największym zaskoczeniem dla mnie była przegrana Minnesoty z Milwaukee po emocjonującej końcówce
W innych meczach Lajkersi się w końcu w przełamali i wygrali z utah ze sporą przewagą 96-71.Największym zaskoczeniem dla mnie była przegrana Minnesoty z Milwaukee po emocjonującej końcówce

NBA Basketball
Jeffrey, mnie to wygląda na zwykłe skopiowanie tekstu. Koleś możliwe, że nawet meczu nie oglądał ;p
Imho Heat grają tak świetną koszykówkę, tylko faktycznie, końcówka to zadyszka gwiazd i popis młodzieńców. Pewniak na finał?
Imho Heat grają tak świetną koszykówkę, tylko faktycznie, końcówka to zadyszka gwiazd i popis młodzieńców. Pewniak na finał?
NBA Basketball
Ba Baron sam coś od siębie napisz taka rada na przyszłość, nikt nie pisze tak oficjalnie, a tu heca pacz no.baronn wrote:W meczu na szczycie Miami wygrało z Bostonem 115-108 jak zwykle Heat oddało 2 połowę i Boston w 4 kwarcie zminimalizował stratę jedynie do 3 pkt co i tak nie pozwoliło na ostateczny sukces.W końcówce fantastycznie zagrał norris cole - nowo pozyskany zawodnik z draftu,który rzucał w najważniejszych momentach,a na koniec meczu w swoim dorobku miał aż 20 pkt
Go Heat Go C's

NBA Basketball
Napisałem to sam od siebie i smucę się jak widzę komentarze typu ajema...Może napisałem zbyt oficjalnie,ale najwyraźniej tak mi przyszło na myśl. Mecz w całości obejrzałem,jeśli nie wierzysz mogę podać Ci dokładną godzinę kiedy się skończył (5:04) lub opisać ostatnia akcję celtów.
Następnym razem nie oskarżaj mnie od razu,że skopiowałem z jakiegoś źródła,bez wcześniejszego dokładnego sprawdzenia.
@jeffrey
Może i tak,ale po ostatnich występach Minnesoty (wygrana w meczu przedsezonowym,zacięta walka z OKL),spodziewałem się gładkiej wygranej

NBA Basketball
Nie napisałem, że nie wierzę. Po prostu maniera pisania całkowicie odmienna od poprzednich postów. To zastanawia, nie sądzisz?
Jeśli nie skopiowałeś, to ok, przepraszam, ale skup się na pisaniu tak, jak piszesz, a nie pod publiczkę. Wygląda to jak zwykła relacja z jakichś wieśniackich serwisów sportowych, dlatego rzuciło mi się w oczy
Imho T'wolves uważałem za jednych z kandydatów do zaskoczenia sezonu, ale jak widać, na razie nie wychodzi. Zobaczymy potem
PS:
Thursday, December 29th
00:00 - 02:00 (tomorrow) Indiana Pacers vs. Toronto Raptors
01:00 - 03:00 (tomorrow) Miami Heat vs. Charlotte Bobcats
01:30 - 03:30 (tomorrow) Washington Wizards vs. Atlanta Hawks
01:30 - 03:30 (tomorrow) Cleveland Cavaliers vs. Detroit Pistons
02:00 - 04:00 (tomorrow) Oklahoma City Thunder vs. Memphis Grizzlies
02:00 - 04:00 (tomorrow) Boston Celtics vs. New Orleans Hornets
02:30 - 04:30 (tomorrow) Los Angeles Clippers vs. San Antonio Spurs
03:00 - 05:00 (tomorrow) Utah Jazz vs. Denver Nuggets
03:00 - 05:00 (tomorrow) Philadelphia 76ers vs. Phoenix Suns
04:30 - 06:30 (tomorrow) New York Knicks vs. Golden State Warriors
Jeśli nie skopiowałeś, to ok, przepraszam, ale skup się na pisaniu tak, jak piszesz, a nie pod publiczkę. Wygląda to jak zwykła relacja z jakichś wieśniackich serwisów sportowych, dlatego rzuciło mi się w oczy
Imho T'wolves uważałem za jednych z kandydatów do zaskoczenia sezonu, ale jak widać, na razie nie wychodzi. Zobaczymy potem
PS:
Thursday, December 29th
NBA Basketball
iam, jak wysylasz liste meczow, polec z jeden czy dwa, bo niewiem, ktore się zapowiaduja być ciekawymi.
NBA Basketball
Oczywiście to tylko moje typy. Czemu tak? Heat świetnie grają, przyjemnie się ich po prostu ogląda. Jak się chce po prostu cieszyć oczy - ten mecz jest idealny. A może Bobcats postawią się naprzeciw? Niesamowita szybkość z TO daje Wade'owi oraz Jamesowi niesamowitą ilość punktów, z pewnością będzie to szybki mecz. Zobaczymy
Boston vs Spurs - Rondo i spółka muszą przerwać w końcu złą passę, ale naprzeciw stają Hornets - to też może być bardzo ładny meczyk.
Clippers vs Spurs - obie drużyny jak na razie niepokonane. Tutaj warto patrzeć na chyba po Heat najlepszą parę, czyli Griffin i Paul.
Oczywiście to tylko moje typy. Czemu tak? Heat świetnie grają, przyjemnie się ich po prostu ogląda. Jak się chce po prostu cieszyć oczy - ten mecz jest idealny. A może Bobcats postawią się naprzeciw? Niesamowita szybkość z TO daje Wade'owi oraz Jamesowi niesamowitą ilość punktów, z pewnością będzie to szybki mecz. Zobaczymy
Boston vs Spurs - Rondo i spółka muszą przerwać w końcu złą passę, ale naprzeciw stają Hornets - to też może być bardzo ładny meczyk.
Clippers vs Spurs - obie drużyny jak na razie niepokonane. Tutaj warto patrzeć na chyba po Heat najlepszą parę, czyli Griffin i Paul.
NBA Basketball
W meczu z Miami będzie Blow out...
Nie wiem czy zapomniales o tym meczu. Mecz bardzo fajny będzie.
Apropo Rajona Rondo, były plotki że poprawił znacznie rzut. Chce powiedzieć niiiice!
Nie wiem czy zapomniales o tym meczu. Mecz bardzo fajny będzie.
Apropo Rajona Rondo, były plotki że poprawił znacznie rzut. Chce powiedzieć niiiice!