Wyslalem zaproszenie. Czasem w coś zagram z nudów lub gdy już dojde na biologie i jakoś trzeba przeżyć. Jeśli miałbyś ochote porywalizować w jakiejś grze, podaj tytuł, jestem otwarty na sprawdzenie swoich sił
- blueprint 3d . Nieskomplikowana i przyjemna gra polegajaca na obracaniu rysunkiem przedstawionym w 3d tak, aby widziec jego frontalną stronę ( co nie zawsze jest takie łatwe )
ostatnio grałem w Epic war TD Pro chyba i Simsy sobie sciagnalem ale fajne nawet i teraz hold coś tam co klocki przesuwasz na iphonie mialem to kiedyś tam masz ponad 3 tys map.
jeśli tylko damy rade biorac pod uwagę że mam jailbrake'a ( gdybym chciał być uczciwym, zaplacilbym za wszystkie gry, które wypróbowywałem, więcej kasy niż kosztowało mnie to cacko ) wieczorem się tym zajme może.
To nie ma znaczenia, wysyłałem zaproszenie znajomemu który nie ma brake'a i otrzymał je.
Edit: Spróbowałem jeszcze raz dla pewności. Wyświetlił mi się komunikat, że cię zaproszono więc jak się znowu nie uda to trudno. Trzeba by poczytać o tym ale narazie nie mam czasu i chęci.
Tyż mam konto na GameCenter. Na czym gracie? iPhone, iPod czy iPad? :>
Mój login: michal.fidor@gmail.com
Jadę na oryginałkach, bez jailbreak'a (iPod Touch 4gen).