Oczywiście że
SKIN BY TRZ3CI - 10K
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Ło cie florek! Super skin i już ściągnąłem
To dopracowanie łączeń też świetne. Też muszę wymyślić jakiś sposób na to i będzie trochę łatwiej. Siakieś przesunięcia warstw albo coś.
Last edited by crowmaster_13 on 28 December 2011, 22:50, edited 1 time in total.

C13
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Oh i ah wystarczy ?
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Nic dodać nic ująć skin zajebisty 
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Jeżeli chodzi o łączenia
To ja robię tak: Najpierw jako tako w PS, (save), potem dopracowywuję w garażu w TM (save), następnie dopracowanie w TM poprawiam w PS, ponieważ w TM jest 1024x1024
a w PS 2048x2048, ale to chyba Wszyscy wiedzą.
BAAAAAANAŁ
BAAAAAANAŁ
SKIN BY TRZ3CI - 10K
niech ta seria się kończy, bo same badziewie, ponoć kopie? kopie są złe, warto mieć swoją wizję, więc te na zlecenie łatwiej ocenić, bo tu napiszę, ładnie zrobiona kopia i nic poza tym .

SKIN BY TRZ3CI - 10K
Egg savier, ciekawe czy ty byś zrobił takie badziewie -.- Sam jesteś badziewie i tyle 
Co do skinu - bardzo ładny, kolorki fajne - biały+taki odcień niebieskiego - poezja.
Co do skinu - bardzo ładny, kolorki fajne - biały+taki odcień niebieskiego - poezja.
SKIN BY TRZ3CI - 10K
O boże.. Myślałem, że takiego czegoś nie zobacze, szary + jasne odcienie niebieskiego. Coś co kocham.

SKIN BY TRZ3CI - 10K
Najs!
ale myślałem, że szarpniesz się na coś bardziej oryginalnego, jakiegoś driftcara którego jeszcze na CP nie było
Sam jako 1szy na CP NonGrate robiłem
nooo i mam nadzieje, że pomalujesz mojego nowego R32 

SKIN BY TRZ3CI - 10K
Szczęgólnie mi się podoba motyw liści. Za całokształt oczywiście
!
+1Ścierens wrote: szary + jasne odcienie niebieskiego. Coś co kocham.

SKIN BY TRZ3CI - 10K
Johnyyy na pewno szarpnę się na driftowozy jakich nie ma na CP, ponieważ teraz będę robił tylko stadiumy. Narazie chciałem zrobić chyba najbardziej popularne drift teamy jakich nie było jeszcze na stadiumowych formułkach. Twój wspaniały NYSSASN będzie musiał trochę poczekać 
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Trzeci, teraz dla lekkiego odbicia od tematu, zeby Ci się nie znudził zrób coś innego

Co do skina, oczywiście, nic dodać nic ująć
jak zawsze
Co do skina, oczywiście, nic dodać nic ująć
SKIN BY TRZ3CI - 10K
nongrata *.*
SKIN BY TRZ3CI - 10K
Brak mi słów
Jak dla mnie to twój najlepszy skin,ciężko będzie przebić ideał,ale w twoim przypadku to możliwe
, a za kask to bym dał nawet 11/10 bo wykracza on poza granice geniuszu 
Jak dla mnie to twój najlepszy skin,ciężko będzie przebić ideał,ale w twoim przypadku to możliwe

SKIN BY TRZ3CI - 10K
jedno zastrzeżenie (chyba że to ja źle widzę...)
nie lubię i trochę boję się motywu oczów na kasku
reszta idealna (nfs i tak lepszy!)
nie lubię i trochę boję się motywu oczów na kasku
reszta idealna (nfs i tak lepszy!)