Też mam, ale zawsze przy sobie, nawet dwie. "Polecam, Jeannette Kalyta"ja mam na codzien dużo ladniejsza w domu
Słowik powraca!
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Słowik powraca!
Słowik powraca!
Kolejna bzdurna ironia... w taki razie bardzo mi Ciebie szkoda ze musisz zadowalac się obrazkami. traktujac Twoja ironie powaznie, wyjasniam iz mialem na mysli osobe, prawdziwa, A NIE OBRAZEK. (wiem ze o tym wiesz, ale staram się znizyc poziom rozmowy do takiego z jakim mnie konfrontujecie piszac te idiotyczne posty)
btw. szkoda mi tej sceny... widze ze co raz wiecej idiotow ;v
btw. szkoda mi tej sceny... widze ze co raz wiecej idiotow ;v
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Słowik powraca!
Sanrajs, jak często ładujesz w swoją piękność?
Słowik powraca!
Słowik, z całym szacunkiem, ale to Ty narzuciłeś poziom tej dyskusji nazywając dziewczynę z sygnaturki "orangutanem" (co jest chyba najbardziej kretyńskim z porównań jakie w życiu słyszałam, nawet gimnazjaliści są kreatywniejsi ). Zamiast po ludzku ogłosić wszem i wobec, że Ci się nie podoba i nie ciągnąć dyskusji i po raz enty wspominać, że jesteś w związku z ładną dziewczyną.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Słowik powraca!
I tak tutaj jest Spam Thread v3 więc o co się rozchodzi. Dwa, to nie Słowik zaczął z orangutanem, trzy - on tylko odpowiada na trolling (ergo sam trolluje). My też trollujemy.
A i jego pierwszy post na temat rzeczonego orangutana:
PS2 CzB - no face, no girl.
A i jego pierwszy post na temat rzeczonego orangutana:
PS Luka - zostaw tego siga, zajebisty. Co prawda mam ciekawsze zajęcia niż patrzenie na nie cały dzień, ale cieszy oko przy przeglądaniu forumBrzydka jest
PS2 CzB - no face, no girl.
Discord: vanitasss
Słowik powraca!
Jakoś nie wywalam jęzora jak widzę ją w monitorze, więc z tym bieganiem to już leciutko przesadziłeś ;Dx3nun wrote:Piszesz tak tutaj, a jakby się taka do Ciebie uśmiechnęła to byś biegł za nią kilka dobrych przecznic z wystawionym językiemjeffrey wrote:Z ryja orangutan, cycki ujdą

Słowik powraca!
Dobra chlopaki, po co się kłócić. Na scenie coraz mnie ludzi, a tak tylko się nowych zniechęca ;P Zamiast klotni to byście o scenie mysleli :PP
Słowik powraca!
dzięki Lex
nic dodac nic ujac.
&ak widzisz Meg trochę się zapedzilas. jakbys również zauwazyla napisalem ze nie mam potrzeby udowadniania tego wiec przestaje o tym pisać.
co do reszty odsylam ponownie do posta Lexa który w 100% prawidlowo ocenil te dyskusje.
oczywiście Madziu nie mam Ci za zle, choć zarzucanie mi braku kreatywnosci boli ;p
Sun oj przepraszam! nie chciałem. no wiesz ja jeszcze mojej srebrnej nie pokochalem wiec nie wiem jak to jest ;p
&ak widzisz Meg trochę się zapedzilas. jakbys również zauwazyla napisalem ze nie mam potrzeby udowadniania tego wiec przestaje o tym pisać.
co do reszty odsylam ponownie do posta Lexa który w 100% prawidlowo ocenil te dyskusje.
oczywiście Madziu nie mam Ci za zle, choć zarzucanie mi braku kreatywnosci boli ;p
Sun oj przepraszam! nie chciałem. no wiesz ja jeszcze mojej srebrnej nie pokochalem wiec nie wiem jak to jest ;p
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Słowik powraca!
ja też sorrrka, nie zauważyłam że to Jeffrey (nie pamiętam kto to :< ) napisał to pierwszy, zwracam honor. Także on zostaje mianowany pozbawionym kreatywności bucem. 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Słowik powraca!
łocie parasol ! Ja teraz miesiąc jeździłem autobusami bo nie miałem za co zalać, a Ty 2 razy w tygodniu ? ahahaSuNRisE wrote:Hmmmładować nie ładuje ale zalewam dwa razy w tygodniu

Słowik powraca!
HoT Meg wrote:ja też sorrrka, nie zauważyłam że to Jeffrey (nie pamiętam kto to :< )
hahahahahaah xDDD pozdro Jeff !
btw. Nie obraz się Slowik, tak patrzac na zdjecia twojej (o sry, dobrze ze przeczytalem jeszcze raz przed wyslaniem - Twojej) dziewczyny uwazam ze jesteś slepy.
@EDIT
Albo glupi, wybierz sobie,
@EDIT2
mam wrazenie ze już Ci to kiedyś pisalem.
Słowik powraca!
lubie toSuNRisE wrote: @Kiciak o gustach się nie dyskutuje
Słowik powraca!
Lubię To! x2HoT Meg wrote:lubie toSuNRisE wrote: @Kiciak o gustach się nie dyskutuje
@Kiciak- śmiało mogę napisać vice versa
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało