Słowik powraca!

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Toby
Forever Troll!

Słowik powraca!

Post by Toby »

Uff, kaganiec ZP'owy zdjęty.. :D

A więc tak, parę spraw:
- Maniek nie jest podobny do Słowika.. Jest to bardziej połączenie Diav'a i Shada.. ;) (nie mam pytań :o)
- Laska z sygny Luki rzeczywiście niezbyt ładną aparycję posiada.. :/
Oczywiście patrząc przez pryzmat mych gust i guścików.. :)
Trochę mi tego bolka przypomina:
Image
:D

@Słowik - Nigdy nie opowiadaj o swych spraw osobistych w internecie, bo piszesz to ludziom po części anonimowym, a oni tylko Cię zjebią, zwłaszcza, że jesteś Słowikiem.. :D
Outsid3r
Pirat drogowy

Słowik powraca!

Post by Outsid3r »

Słowik w formie- ledwo napisał, pokłócił się z połową ludzi aktywnych na forum. :D
Image
Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Słowik powraca!

Post by Słowik »

Wiem Toby :)
szczegolnie zwazajac na tok myslenia wiekszosci ludzi tutaj.
taki Kiciak np. wierzy nadal ze mnie to ich pi***olenie wkurwia... nie ma co, wchodze tu ostatnio rzadziej niz raz na miesiac, 95% przydupasow ktorzy teraz się tu wypowiadaja nawet mnie nie zna, a ja się mam przejmowac hah xD
@Maziarz- to teraz zrozum ze nie oczekuje już nic od tej sceny i może mito g*wno dawac tonami, Kicajek może się z Toba zgadzac, a Lexíu nadal może być jednym z inteligentniejszych tutaj czlekow bo jako jedyny chyba czyta tekst ze zrozumieniem a nie patrzy na nick... ta scena już dawno umarla... (przepraszam Sunrise, bo wiem ze się starasz jak cholera, ale niestety czasy zajebistej spolecznosci jaka tu byla i masy chLanow w tak szerokim gronie jak niegdys już nie wroca) dobranoc i milego jechania po mnie, skoro was to podnieca to nie ma sprawy, tylko ekrany potem powycierajcie... ciao
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Słowik powraca!

Post by Vanitas / Lexiu »

Znowu pierdolisz jak potłuczony. Gdybyś rzeczywiście się ze mną zgadzał to już dawno byś przestał się tutaj szarpać. Ale nie, Słowikowe zawsze musi być ostatnie.

PS Scena żyje i ma się dobrze.
Discord: vanitasss
Szrama
Pirat drogowy

Słowik powraca!

Post by Szrama »

suowik to suowik i odjebać się od niego ichuj, peace ;]
Toby
Forever Troll!

Słowik powraca!

Post by Toby »

Scena żyje, but with an arrow in the knee.. ;)
maziarz
Zaczyna szaleć na ulicach

Słowik powraca!

Post by maziarz »

Słowik po co te nerwy? Ile Ty masz lat?
Dałem Ci jeden (sądze że porządny ) argument. Nie doczekałem się odpowiedzi, czy się zgadzasz czy wuj wie co. Nie atakuje Cię, stwierdzam fakty.
XST!
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Słowik powraca!

Post by Ludwik »

Słowik wrote:Wiem Toby :)
szczegolnie zwazajac na tok myslenia wiekszosci ludzi tutaj.
taki Kiciak np. wierzy nadal ze mnie to ich pi***olenie wkurwia... nie ma co, wchodze tu ostatnio rzadziej niz raz na miesiac, 95% przydupasow ktorzy teraz się tu wypowiadaja nawet mnie nie zna, a ja się mam przejmowac hah xD
@Maziarz- to teraz zrozum ze nie oczekuje już nic od tej sceny i może mito g*wno dawac tonami, Kicajek może się z Toba zgadzac, a Lexíu nadal może być jednym z inteligentniejszych tutaj czlekow bo jako jedyny chyba czyta tekst ze zrozumieniem a nie patrzy na nick... ta scena już dawno umarla... (przepraszam Sunrise, bo wiem ze się starasz jak cholera, ale niestety czasy zajebistej spolecznosci jaka tu byla i masy chLanow w tak szerokim gronie jak niegdys już nie wroca) dobranoc i milego jechania po mnie, skoro was to podnieca to nie ma sprawy, tylko ekrany potem powycierajcie... ciao
Piszesz ze masz wyjebane a jednooczesnie podniecasz się i placzesz po każdym kolejnym poscie. Pewnie na moj post tez odpowiesz potokiem lamentu. Dorosnij czlowieku. I im bardzie się tlumaczysz z takich spraw jak to, ze nie jesteś gejem, to za wiekszego geja cludzie Cie będą mieli. Tyle ode mnie, skoncz już plzzz...
Image
Image
Tvn
Doświadczony driver

Słowik powraca!

Post by Tvn »

Ludzie wyluzujcie troszkę, to tylko świat wirtualny, który was praktycznie w rzeczywistości nie dotyczy ;) Słowik wyraził tylko swoje zdanie na temat 'Pani Luki', a wy już przyczepiacie się do jego dziewczyny i sfery prywatnej. naprawdę nie macie nic ciekawszego do roboty?
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”