co robicie
co robicie
ja nie wchodzę na kompa 
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

co robicie
a ja k**wa hoduję rzodkiewki zaraz obok plantacji rodzynów.
co robicie
Myślałem, że już mnie nic nie zdziwi na tym forum. A jednak, nowi użytkownicy-nowe pomysły

- złozi
- Junior ujeżdżacz
co robicie
Ja, jak wchodzę na komputer, to zazwyczaj na nim siedzę, lecz ostatnimi czasy, również na nim stoję.
co robicie
Ja jak wchodze na kompa to obieram krzesło i głośniki ze skóry a potem smaże je w rozgrzanym śniegu aż zamienią się w pomarańczowe jaszczurko-słonie. Pozdrawiam

co robicie
A ja przeważnie go łamie
co robicie
wie ktos dlaczego odcinki House'a zniknely z internetu i nigdzie nie mogę sciagnac? chciałem sciagnac 8x02 ale gdzie nie klikne to "File no longer available" :< ACTA już dziala ?:X
co robicie
Kiciak, zauważyłeś, że to nie temat przeznaczony dla sz.p Housa tylko do czego innego
?????
Ja zazwyczaj jak włączam kompa, to się loguję na swoje konto, nie wiem jak reszta
Ja zazwyczaj jak włączam kompa, to się loguję na swoje konto, nie wiem jak reszta

co robicie
ale jest on w dziale off top wiec mogę miec wyjebane jaki jets podstawowy temat i mogę pisać co chce ;oKaz3k. wrote:Kiciak, zauważyłeś, że to nie temat przeznaczony dla sz.p Housa tylko do czego innego?????
co robicie
to nie ja zalozylem temat o tym co robię "wchodzac na kompa", wiec to nie ja robię burdel tylko autor zakladajc bezsensowny i nikomu niepotrzebny temat. A pytanie o serial nie jest robieniem burdelu tylko uzyciem bezuzytecznego tematu do uzytecznych rzeczy (czyli uzyskania informacji w tym przypadku).
co robicie

CO TU SIĘ DZIEJE I WEŹ TU ZOSTAW FORUM NA CHWILE ...
kolejny spam topic się robi no ludzie plz
@Kiciuś od tego jest temat "1 pytanie 1 odpowiedź" proste to jest temat śmieć wręcz bym powiedział.
Last edited by SuNRisE on 23 January 2012, 16:21, edited 1 time in total.

co robicie
spróbuj kiciak
thepiratebay.org/
żeby nie spamować. Jak wchodzę na kompa to zazwyczaj go wyłączam.
thepiratebay.org/
żeby nie spamować. Jak wchodzę na kompa to zazwyczaj go wyłączam.