TMPL dokonuje ataków?
TMPL dokonuje ataków?
Czy wam również pojawia się coś takiego w MF lub inne przeglądarki gdy wchodzicie na tmpl.info

-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
TMPL dokonuje ataków?
tak Sun, może przeskanuj ją jakimś antywirusem bo u mnie jest napisane, że strona stanowi zagrożenie etc. 
TMPL dokonuje ataków?
Mi nic takiego się nie pojawia.Korzystam z chroma.
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
TMPL dokonuje ataków?
ja właśnie też z chroma, a wyskakuje mi to : Ostrzeżenie: coś tu jest nie w porządku!
Witryna www.tmpl.info zawiera złośliwe oprogramowanie. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem.
Według informacji Google kontynuowanie grozi zainstalowaniem na komputerze złośliwego oprogramowania. Jeśli witryna już była odwiedzana lub jest zaufana, istnieje możliwość, że niedawno doszło do włamania do niej przez hakera. W tej chwili odradzamy kontynuowanie – możesz spróbować ponownie jutro albo przejść do innej witryny.
Powiadomiliśmy już właściciela witryny www.tmpl.info, że znaleźliśmy w niej złośliwe oprogramowanie. Więcej informacji na temat problemów stwierdzonych pod adresem www.tmpl.info zawiera Strona diagnostyczna Safe Browsing Google.
Witryna www.tmpl.info zawiera złośliwe oprogramowanie. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem.
Według informacji Google kontynuowanie grozi zainstalowaniem na komputerze złośliwego oprogramowania. Jeśli witryna już była odwiedzana lub jest zaufana, istnieje możliwość, że niedawno doszło do włamania do niej przez hakera. W tej chwili odradzamy kontynuowanie – możesz spróbować ponownie jutro albo przejść do innej witryny.
Powiadomiliśmy już właściciela witryny www.tmpl.info, że znaleźliśmy w niej złośliwe oprogramowanie. Więcej informacji na temat problemów stwierdzonych pod adresem www.tmpl.info zawiera Strona diagnostyczna Safe Browsing Google.
TMPL dokonuje ataków?
Mi osobiście nie wyskoczyło, ale dla próby - ściągnąłem logo TMPL, po czym przeskanowałem cały system, wszystkie dyski, co tylko się dało.
Nic nie ma - po prostu musiał ktoś zgłosić tmpl, przypadkiem bądź nie - zdarza się.
Podobnie było ze stroną 9gag.com, która jest pewną stroną, parę razy mi wyskoczyło, że też ma wirusy.
Fear not - nic się nie podzieje. Jak macie antywirusy i Wam to wyskakuje, po prostu omińcie to i nie martwcie się
Nic nie ma - po prostu musiał ktoś zgłosić tmpl, przypadkiem bądź nie - zdarza się.
Podobnie było ze stroną 9gag.com, która jest pewną stroną, parę razy mi wyskoczyło, że też ma wirusy.
Fear not - nic się nie podzieje. Jak macie antywirusy i Wam to wyskakuje, po prostu omińcie to i nie martwcie się
TMPL dokonuje ataków?
osobiście na OS X Lion Safari też wszystko śmiga ładnie
dojde do ładu z komputerem to przeskanuje all 

TMPL dokonuje ataków?
W sumie to może być jakiś wajrus, bo coś ostatnio strona szaleje.. 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
TMPL dokonuje ataków?
nie takie coś, lecz kasperski wywala mi kilka skryptów java w kilku miejscach na forum. to wszystko.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
TMPL dokonuje ataków?
tu mi krzyczy
" tmpl.info/basic.js "
" /templates/subveror/formstyle.js "
" forum/quick_reply.js "
" tmpl.info/basic.js "
" /templates/subveror/formstyle.js "
" forum/quick_reply.js "
TMPL dokonuje ataków?
Ci ktorym wyskakiwały błedy niech zobaczą jeszcze raz
anonymous nam pomaga i łata właśnie błedy 

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
TMPL dokonuje ataków?
Hmmm, jednak coś w tym jest. Dopiero teraz po kilku godzinach wszedłem na tmpl, w tedy nawet się strona nie wczytywała tylko jakieś zdanie na białym tle było

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
TMPL dokonuje ataków?
Albo Shad/Sun majstrują z funkcjami TMPL albo rzeczywiście coś jest na rzeczy.
Discord: vanitasss
- złozi
- Junior ujeżdżacz
TMPL dokonuje ataków?
Nic nie majstrują, po prostu coś się chrzani, tylko co. 
Jak mogę spostrzec, forum uwolniło się od wirusów. Kaspersky już nie krzyczy, ale shoutbox dalej nie działa.
Jak mogę spostrzec, forum uwolniło się od wirusów. Kaspersky już nie krzyczy, ale shoutbox dalej nie działa.
TMPL dokonuje ataków?
Prawdopodobnie shoutbox został wyłączony właśnie po to, byście nie mieli żadnych problemów z wejściem na tmpl, by nie zarazić Waszych komputerków wirusami 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
TMPL dokonuje ataków?
Patrz lepiej na swój komputerek, który nie jest w ogóle chroniony. Oby Ci coś tam wpełzło! 
Shadow już nad wszystkim pracuje.
Shadow już nad wszystkim pracuje.
TMPL dokonuje ataków?
Sytuacja chyba opanowana, ale shoutboxa nie potrafię przywrócić, sprawdziłem wszystkie pliki i te podmienione zmieniłem z powrotem w oryginały. Mogę jakiemuś specowi podesłać pliki dotyczące SB i niech sprawdzi, bo z baza danych nie była ruszana. Shoutbox_view działa i jako admin mogę edytować i usuwać posty, ale nie ma możliwości pisania, no i nie mam pojęcia skąd ten Server Error.
Dajcie jeszcze znać, czy działa szybka odpowiedź tym, którym nie działała i czy na pewno nie wyskakują żadne powiadomienia w programach antywirusowych.
Dajcie jeszcze znać, czy działa szybka odpowiedź tym, którym nie działała i czy na pewno nie wyskakują żadne powiadomienia w programach antywirusowych.