Z przykrością chciałbym zawiadomić o tym, że nasz kolega Bobi_spoko zmarł we wrześniu ubiegłego roku. Miał niespełna 28 lat.
Znaliśmy go jedynie z serwera, w którego administrowaniu czynnie brał udział. Wielokrotnie spędzaliśmy długie godziny na pokonywaniu wspólnie trudnych mapek. Dał się poznać jako dobry kolega. Zawsze można było na niego liczyć.
O śmierci poinformował nas dzisiaj jego brat Piotrek, który pamiętał, że jeździliśmy z Bobim. Tak mi przykro...
Odszedł Bobi [*]
- Soap
- Doświadczony driver
Odszedł Bobi [*]
Bardzo mi przykro ale szkoda że tak póżno się dowiedzieliśmy ale ja tak bóg chciał do tak się stało Życze mu jak najlepiej w nowym wiecznym życiu
Odszedł Bobi [*]
-.^ kenny nie bluźnij.
wielka szkoda. niech jego rodzinka trzyma się .
wielka szkoda. niech jego rodzinka trzyma się .
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Odszedł Bobi [*]
Kolegę Bobiego widziałem parę razy, ale od razu było poznać że porządny z niego koleś. A rodzinka, może nie zapomniała ale na pewno okres żałobny ma już za sobą. Tym niemniej, wyrazy współczucia.
PS
Inb4 dysputa nt. religijnych wstawek do kondolencji - to nie miejsce do tego. I nie mówię o tym topicu, a o forum.
PS
Inb4 dysputa nt. religijnych wstawek do kondolencji - to nie miejsce do tego. I nie mówię o tym topicu, a o forum.
Discord: vanitasss