server Formula 1

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

server Formula 1

Post by ShaDDy »

serverek stawia roy, niestety tylko 12 slotow... ale mapki cudne;p (wg mnie, bo kiedyś tylko i wylacznie jezdzilem na mapkach F1^^) pozornie latwe, jednak dosc ciężko dobry czas zrobić

w opisie napisane: dla nowych graczy, ale to tylko nieprawidlowa skromnosc roya... niektore mapki sa hard :D

roy otwiera serv po poludniu, do nocy (czasami 21, czasami polnoc)

zapraszam skillowych graczy, mysle ze mozemy sobie czasami popykac jakieś kilkugodzinne turnieiki z zapisami na kartce w domu :D
cky bartas
Jeździ konno

server Formula 1

Post by cky bartas »

właśnie wchodze :D
CKY CKY Ceniona Kompania Y !!
h0lus
Pirat drogowy

server Formula 1

Post by h0lus »

Pamietam z coofem gralem na servie z mapami z F1 na jakiś francuskim chyba i mapki sa zajebiste ;)
Coof
Osiwiał za kierownicą

server Formula 1

Post by Coof »

te mapki to mapy kolesia o loginie - Aldoban. kolo ma świetny dryg to robienia map f1 i nascar, bo jego mapy są bardzo płynne. dużo osób robi teraz mapy f1 patrząc na fotki torów z lotu ptaka (nie ptaka jakuba) i te mapy z reguły to kiszka, bo marnie zrobione itp. Aldoban robi natomiast bardzo ładne, miłe mapki. Poza tym wymyślił fajny system co do tankowań.
Polecam adminowi tego serwera ich sprawdzenie.
Image
JEsz_PL
Jeździ konno

server Formula 1

Post by JEsz_PL »

Fajny serwer. Szczególnie ciekawie jeździ się na mapach z pitstopem. Przyjemne urozmaicenie. Można się poczuć jak Kubica :D
SS BRZOZA
Samochodowy prawiczek

SERWER JAK zrobić MAM ?

Post by SS BRZOZA »

tez mi się podoba ten serwer ogolnie jest w pytkę

PS powie mi ktos dolkadnie jak zrobić serwer nawet taki na 4 osoby ale jak bo mi zawsze wyskakuje ze nikt do mojego nie może z sieci wejsc a dalej pisze coś tam coś tam change your NAT myśle, ze NAT to naród zmieniam i nic. może mam za slabe łącze nie wiem!

pomóżcie !!

PZDR SSBRZOZA
Huzar_
Jeździ konno

server Formula 1

Post by Huzar_ »

a dalej pisze coś tam coś tam change your NAT myśle, ze NAT to naród zmieniam i nic.
:lol:
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”