Jest to grass dla cierpliwych ludzi.
Grass by Stig
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Grass by Stig
Ciekawy grass.
Podoba mi się końcówka, trzeba wyczuć
złozi approves!
Dałem repka.
Podoba mi się końcówka, trzeba wyczuć
złozi approves!
Dałem repka.
- Soap
- Doświadczony driver
Grass by Stig
Koszmarny Grass (o ile mogę to nazwać grasem) no to prędzej jest lol niż grass jedyne co mi się podobało to ten skok i drift do 1 cp
Najgorszę okazało się to co się skręca na tor katastrofa jak to zobaczyłem to ostrazu wyszedłem
Najgorszę okazało się to co się skręca na tor katastrofa jak to zobaczyłem to ostrazu wyszedłem

Grass by Stig
Nie chciałem robić zwyczajnego grass'a. Po co robić trasę która nie różni się niczym od innych

Grass by Stig
Koleś sorry (znowu), ale gdy czytam twoje posty to mi ie sikać ze śmiechu chce. Jaki LoL? Ewidentnie Grass. Lol to była bardziej twoja trasa (tamten minias). Owszem, masz prawo do krytykowania tras innych graczy, ale nie próbuj poprawic sobie humoru robiąc to, żeby odegrac się na innych. Twoje trasy są kiepski (na razie), więc nie krytykuj tak ostro. Sorry więc TMPLowicze za Off.Xardes wrote:Koszmarny Grass
Jeśli chodzi o trasę:
Wyzwanie dla mnie, n00B'a w Grassach. Troszkę irytujący ten skok zaraz za drugim CP. Dużo czasu można tutaj zyskać/stracić. Bardzo dobre Online
Mnie jako Mappera irytuje troszkę brak MT (-W LoLu?! TWF? - Tak, w LoLu), ale to nie jest jakiś wielki problem dla Ciebie. Jest dobrze.
TrackMania - I jedziesz dalej!
-
miszcz2012
- Jeździ konno
Grass by Stig
Kocham, Kocham, Kocham takie grassy!!!
Ogólnie proszę o więcej grassowych servów w TrackManii
Ogólnie proszę o więcej grassowych servów w TrackManii