Witam , postanowiłem założyć klan Bananowy , istniał on już w innej grze Call of Duty 2 na scenie 1.0 . Klan Bananowy powstał w wakacje tamtego roku ale dopiero teraz po przemyśleniach postanowiłem znowu zainstalować TM i założyć swój klan .
Co możemy wam zaoferować :
- Kanał Ts 3
- Strone Klanową
- Miłą atmosferę
Wiem że to mało , napisałem już do kumpla czy dalej sprzedaje servery do TM na razie nie dostałem odpowiedzi , mam nadzieję że wy mi pomożecie i wyślecie mi kilka stron aktualnych lub kontakty ludzi którzy jeszcze robią servery do TM .
Jeśli robi ktoś niezłe skiny to też proszę do mnie pisać tutaj lub gg : 9706112 xf : vegonoskill oferuję zapłatę w miedziakach .
Co oczekujemy od was :
- Przede wszystkim kultury osobistej
- Aktywności w grze i na forum
- Stawiennictwa na meczach , ligach itp
Jeśli chodzi o rekrutację wszystkiego dowiecie się po zarejestrowaniu na naszej stronie klanowej i odwiedzeniu Forum/Rekrutacja/Zasada pisania podań .
Strona klanowa : http://www.bananowyclan.cba.pl/index.php
Jeśli chcecie do klanu to proszę pisać na stronę , gg:9706112 , xf: vegonoskill lub ts3 ip : 91.205.74.45 Vip 6
///Dostajesz nagrodę i wyróżnienie za najlepszą ofertę drużyny 2012 - niech służy za przykład niektórym geniuszom, umieszczającym swoje 'oferty' na tmpl.