Bananowy Team

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Post Reply
Vego
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by Vego »

Image

Witam , postanowiłem założyć klan Bananowy , istniał on już w innej grze Call of Duty 2 na scenie 1.0 . Klan Bananowy powstał w wakacje tamtego roku ale dopiero teraz po przemyśleniach postanowiłem znowu zainstalować TM i założyć swój klan .

Co możemy wam zaoferować :
- Kanał Ts 3
- Strone Klanową
- Miłą atmosferę
Wiem że to mało , napisałem już do kumpla czy dalej sprzedaje servery do TM na razie nie dostałem odpowiedzi , mam nadzieję że wy mi pomożecie i wyślecie mi kilka stron aktualnych lub kontakty ludzi którzy jeszcze robią servery do TM .
Jeśli robi ktoś niezłe skiny to też proszę do mnie pisać tutaj lub gg : 9706112 xf : vegonoskill oferuję zapłatę w miedziakach .

Co oczekujemy od was :
- Przede wszystkim kultury osobistej
- Aktywności w grze i na forum
- Stawiennictwa na meczach , ligach itp

Jeśli chodzi o rekrutację wszystkiego dowiecie się po zarejestrowaniu na naszej stronie klanowej i odwiedzeniu Forum/Rekrutacja/Zasada pisania podań .

Strona klanowa : http://www.bananowyclan.cba.pl/index.php
Jeśli chcecie do klanu to proszę pisać na stronę , gg:9706112 , xf: vegonoskill lub ts3 ip : 91.205.74.45 Vip 6

///Dostajesz nagrodę i wyróżnienie za najlepszą ofertę drużyny 2012 - niech służy za przykład niektórym geniuszom, umieszczającym swoje 'oferty' na tmpl.
Image
złozi
Junior ujeżdżacz

Bananowy Team

Post by złozi »

Good.
Co do serwera.
Oferta naber łan: http://ice-servers.info.tm/oferta

GL
Vego
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by Vego »

Dzięki właśnie o Ice mówiłem że do niego napisałem ale widocznie na razie go nie ma :) Czekam na następne propozycje co do serva , skinu no i dołączenia do klanu .
Image
piana
Zaczyna szaleć na ulicach

Bananowy Team

Post by piana »

Podoba mi się wasze logo :) I fajnie że wciąż powstają nowe klany. Byle by nie stawały się klanami widmo :P I tego też życzę
Image

Image
[rr]Matt
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by [rr]Matt »

Stronka fajna a tu masz paru co sprzedają serwery do trackmani
http://ice-servers.info.tm/cennik
http://www.nr-serwer.xaa.pl/
http://www.taxi-servers.eu/cennik.php
A i jeszcze lets Rock stawia serwery
Życze powodzenia
Jak coś pisz do mnie na gg :)
P.s Najtaniej ma chyba ice
Vego
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by Vego »

piana wrote:Podoba mi się wasze logo :) I fajnie że wciąż powstają nowe klany. Byle by nie stawały się klanami widmo :P I tego też życzę

Logo zostało zrobione przez Toby'ego :D Dzięki , szkoda że wtedy gdy logo zostało robione myśleliśmy tylko o call of duty 2 bo logo klanu za dużo nie ma związanego z TrackMania :roll:

Rohanmatt dzięki za kolejne strony na których mogę kupić server do gry ale czekam na następne propozycje odnośnie serverów jak i skinów ;)
Image
[rr]Matt
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by [rr]Matt »

Postaw koło tego bolid teamu lub jakiś inny i będzie miało związek :)
Vego napisz do mnie na gg :) to ci poradze parę osób co robi skiny i stawia serwery nawet podam ich nr gg
Vego
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by Vego »

///Dostajesz nagrodę i wyróżnienie za najlepszą ofertę drużyny 2012 - niech służy za przykład niektórym geniuszom, umieszczającym swoje 'oferty' na tmpl.

Wielkie dzięki :roll:

Rohanmatt sam mam też kontakty do Crowa , Ice itd bardziej czekałem na odpowiedzi od samych tych graczy nie pomijając oczywiście Trzeciego ale on pewnie czasu nie będzie miał . Oczywiście Rohanmatt napisze do Ciebie na gadu jak będę miał chwile wolnego czasu , dalej czekam na kolejne propozycje dotyczące skinu oraz serverów , kontakt do mnie wyżej .
Image
lukeboss
Doświadczony driver

Bananowy Team

Post by lukeboss »

vego jak mogłes :( miałeś powrócić w wielkim stylu do nas
piana
Zaczyna szaleć na ulicach

Bananowy Team

Post by piana »

Vego wrote: szkoda że wtedy gdy logo zostało robione myśleliśmy tylko o call of duty 2 bo logo klanu za dużo nie ma związanego z TrackMania
Jeżeli chcesz mieć motyw z tm to nie będzie z tym dużo roboty, wystarczy np. dodać bolid tak, żeby ten banan siedział w nim :P
Image

Image
złozi
Junior ujeżdżacz

Bananowy Team

Post by złozi »

piana wrote:
Vego wrote: szkoda że wtedy gdy logo zostało robione myśleliśmy tylko o call of duty 2 bo logo klanu za dużo nie ma związanego z TrackMania
Jeżeli chcesz mieć motyw z tm to nie będzie z tym dużo roboty, wystarczy np. dodać bolid tak, żeby ten banan siedział w nim :P
Można by dodać z zewnętrznej strony otaczający okrąg, który były oponą. Możliwości jest wiele.
Vego
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by Vego »

Jeśli ktoś by się pisał na dodanie jakiegoś elementu , jestem otwarty na wasze propozycje tak jak wcześniej mówiłem jedynie mogę zaproponować miedziaki , jeśli ktoś chętny napiszcie do mnie , kontakt wyżej . ;)
Image
[rr]Matt
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by [rr]Matt »

Ja pisałem o bolidzie :D
Simiacz
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by Simiacz »

życzę powodzenia
Image
Image
Image
[created by luq]
Vego
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by Vego »

Server jest :) na razie tylko 10 slotów , chce zobaczyć czy w ogóle ktoś tam będzie grał zapraszam wszystkich :

Poland/Śląskie .
Image
[rr]Matt
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by [rr]Matt »

Vego wiesz że będzie mało graczy bo to serwer jest bez Freezone a jak chcesz by było dużo zainwestuj w freezone to tylko 10k miedzi miesięcznie :)
crowmaster_13
Pirat drogowy

Bananowy Team

Post by crowmaster_13 »

Dla ścisłości - 10k płaci się tylko raz i to jako zastaw więc usunięcie Freezone'a powoduje zwrot miedzi od Nadeo. Potem koszt wynosi 250cc tygodniowo więc razem 1k/m-c a nie 10k :P No chyba, że ktoś włącza sobie promowanie serwera to wtedy musi bulić więcej.
ImageImage
Image
C13
Vego
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by Vego »

Rohanmatt wrote:Vego wiesz że będzie mało graczy bo to serwer jest bez Freezone a jak chcesz by było dużo zainwestuj w freezone to tylko 10k miedzi miesięcznie :)
Każdy poza tym co napisał Crow i Ty może wejść poprzez link do servera , więc problemu raczej nie będzie ;)
Image
Toby
Forever Troll!

Bananowy Team

Post by Toby »

piana wrote:
Wtedy będzie wyglądał jak logo Twarogów.. ;)
Baksior
Jeździ konno

Bananowy Team

Post by Baksior »

będzie podobne... Ale zawsze mozna dodac opone :D jaką ramke czy coś takiego.
Image
Post Reply

Return to “Klany/Drużyny”