Rzut okiem na edytor SM z Paris Game Week
http://tm-actu.com/news-982-first-trailer-of-sm
Pierwszy "trailer" Shootmanii
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Wygląda ciekawie
tak, nie ma to jak solidna dawka informacji.
Sam edytor i jakże menu wygląda identycznie (na moje oko) jak w TM2 wiec nie wiem na czym miałby polegać kult takowej gry. Wiadomo, że nikt nie rzuci się na grafikę (chodzi mi o fanów strzelanek online) w grze, która różni się od jakiejś innej 'popieprzonej wyścigowej gry' jedynie trybem rozgrywki.
I odliczanie podczas sprawdzania wyglądu mapy? Jak w TM, mam nadzieję, że jakoś się to zmieni bo jak nie to zrobią serię czegoś na co wydadzą tylko kupę kasy.
FAIL
I odliczanie podczas sprawdzania wyglądu mapy? Jak w TM, mam nadzieję, że jakoś się to zmieni bo jak nie to zrobią serię czegoś na co wydadzą tylko kupę kasy.
FAIL

- złozi
- Junior ujeżdżacz
To było wiadome już wcześniej, że edytor będzie do złudzenia podobny jak w Tm2. Dlaczego? Żadnych skomplikowanych ustawień. Prostość tworzenia map.
Musze Cię zmartwić Ściera, ale RPG które również będą robić, zapewne będzie miało identyczne menu. Dlaczego? odpowiedź jest analnie prosta. Całe te 3 gry będą (że tak to nazwę) unosić się na jednej chmurze zwanej ManiaPlanet.
Musze Cię zmartwić Ściera, ale RPG które również będą robić, zapewne będzie miało identyczne menu. Dlaczego? odpowiedź jest analnie prosta. Całe te 3 gry będą (że tak to nazwę) unosić się na jednej chmurze zwanej ManiaPlanet.
- Piotruś
- Pirat drogowy
najwyraźniej na tmpl znowu wjebały się boty ;/
jeb** boty.
Admini zrobcie coś szybko, bo się forum czytać nie da.

Admini zrobcie coś szybko, bo się forum czytać nie da.
TrackMania - I jedziesz dalej!
Powiedz to komuś, kto mi zabrał admina - a teraz muszę czyścić ;]