EURO 2012
- JohnatanPL
- Jeździ konno
- Jack Bauer
- Moderator
EURO 2012
Holandia od lat ma jeden problem - przesyt indywidualności. W swoich klubach są gwiazdami, ale w kadrze każdy gra na swój rachunek.ketrab wrote:Pech czy upadek formy?
EURO 2012
Jakby Polska liga miala poziom Hiszpanskiej czy Angielskiej to by nasi najlepsi gracze graliby u nas, a ze w Polsce jest g*wno to i gracze uciekaje gdzie indziej 
Niech Franek Smuda pooglada sobie mecz Ukrainy z Anglia i uczy się jak się ustawia zespół na mecz który trzeba wygrac.
Niech Franek Smuda pooglada sobie mecz Ukrainy z Anglia i uczy się jak się ustawia zespół na mecz który trzeba wygrac.
EURO 2012
słabiutko piana
biorąc pod uwagę fakt, że przed drugą kolejką randomowo wybrał mi się kapitan, a przed trzecią nie robiłem kompletnie nic (wynik z trzeciej kolejki - 8283 miejsce;P), bo niósł mnie melanż, to moje 141 pkt i 1078 pozycja wygląda całkiem przyzwoicie 

EURO 2012
Piotruś, nie łapiesz koncepcji
. Ja kupiłem na rezerwe 4 greckich zawodników ( po 4 mln czyli najmniejsza możliowa kwota ) żeby mieć więcej kasy na zawodników z pola. Przy swojej "jedenastce" jestem niemal pewien, że punktował będzie każdy z zawodników więc rezerwa jest tylko po to żeby sełnić wymóg kupna 15 zawodników. A dlaczego greccy zmiennicy? Bo przy tych swoich cenach 4 mln zdobywali całkiem sporo pkt ( np Tzavelas 6, Maniatis 9 ) więc gdyby musieli, to na pewno przyniosą trochę pkt 
Logistyka level up
Szkoda tylko, że ta logistyka na niewiele się zdała przy swoim szczęściu i wieelkim rozeznaniu w świecie piłki i mój pierwotny skład po wszystkich koerktach zarobił w 1. kolejce całe 24 punkty
Logistyka level up
Szkoda tylko, że ta logistyka na niewiele się zdała przy swoim szczęściu i wieelkim rozeznaniu w świecie piłki i mój pierwotny skład po wszystkich koerktach zarobił w 1. kolejce całe 24 punkty

- Piotruś
- Pirat drogowy
EURO 2012
Ja tam nie patrzyłem ile kto kosztuje tylko jaki jest nacisk na danego zawodnika na danej pozycji w danej reprezentacji, kto zapierdala w środku pola kto jest last defence w obronie po bramkarzu a jednocześnie kto kreuje akcje ofensywne i nie jest zbyt drogi, a w reprze daje z siebie ile może i jest go pełno na boisku, Nazwiskami starałem się nie kierować ale obecny skład jaki mam to czysty przypadek
btw. na ławce mam Chalkiasa Lescotta Salpigidisa i Mottę...ot grecy bo już nie miałem kasy a musiałem jednak coś kupić
btw. na ławce mam Chalkiasa Lescotta Salpigidisa i Mottę...ot grecy bo już nie miałem kasy a musiałem jednak coś kupić
- Jack Bauer
- Moderator
EURO 2012
Moja jedenastka po fazie grupowej:
Casillas
Lahm - Hummels - Mellberg - Gebreselassie
Jiracek - Karagunis - Pirlo - Pilar
Ronaldo - Gomez
Antyjedenastka:
Given
Boenisch - Wasilewski - Mathijsen - Piszczek
Robben - Sneider - Modrić - Duff
Ibrahimović - Van Persie
Casillas
Lahm - Hummels - Mellberg - Gebreselassie
Jiracek - Karagunis - Pirlo - Pilar
Ronaldo - Gomez
Antyjedenastka:
Given
Boenisch - Wasilewski - Mathijsen - Piszczek
Robben - Sneider - Modrić - Duff
Ibrahimović - Van Persie
- Jack Bauer
- Moderator
EURO 2012
Komentarze Tomaszewskiego i Zarzecznego po meczu Słowenia - Polska (3:0) z 2009 roku. Pasuje idealnie do obecnej sytuacji Polskiej piłki nożnej (podmieńcie tylko Benhakkera na Smudę).
tmpl://www.youtube.com/watch?v=UFnvpOLGsGs
tmpl://www.youtube.com/watch?v=barsKWDi9dw&feature=relmfu
tmpl://www.youtube.com/watch?v=UFnvpOLGsGs
tmpl://www.youtube.com/watch?v=barsKWDi9dw&feature=relmfu
EURO 2012
Na ćwierćfinały zarąbałem taki składzik, ze jest szansa na zdobycie nagrody kolejki ^^ Tak bynajmniej sądzę ;p
Już po pierwszym meczu mam ponad połowe więcej punktów niż w fazie grupowej zdobywałem w całej kolejce ^^
edit: CR7 jako kapitan wszedł idealnie ;p chociaż szkoda bo mógł strzelić więcej
Już po pierwszym meczu mam ponad połowe więcej punktów niż w fazie grupowej zdobywałem w całej kolejce ^^
edit: CR7 jako kapitan wszedł idealnie ;p chociaż szkoda bo mógł strzelić więcej
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
EURO 2012
Kuba przekazał fejkową koszulkę na aukcje charytatywną http://www.weszlo.com/news/10900-Dno_Bl ... rytatywnej
cytat z weszło:
Jak widać, koszulki na Euro mają inny znaczek na prawym ramieniu (okrągły) oraz napis “Respect” na lewym. Natomiast koszulka, jaką Błaszczykowski dał Monice Olejnik (a za jej pośrednictwem Fundacji TVN) może pochodzić z meczu z Andorą – bo wtedy grał w identycznej.
cytat z weszło:
Jak widać, koszulki na Euro mają inny znaczek na prawym ramieniu (okrągły) oraz napis “Respect” na lewym. Natomiast koszulka, jaką Błaszczykowski dał Monice Olejnik (a za jej pośrednictwem Fundacji TVN) może pochodzić z meczu z Andorą – bo wtedy grał w identycznej.

EURO 2012
to straszne
co za roznica czy to koszulka z euro czy wczesniejsza? i tak pojdzie za wysoka cene, a to ze powiedzial ze jest z euro to prosty chwyt marketingowy co by narecic ludzi zeby dali wiecej kasy dzieciakom. to tak bardzo zle?...
co za roznica czy to koszulka z euro czy wczesniejsza? i tak pojdzie za wysoka cene, a to ze powiedzial ze jest z euro to prosty chwyt marketingowy co by narecic ludzi zeby dali wiecej kasy dzieciakom. to tak bardzo zle?...
- Piotruś
- Pirat drogowy
EURO 2012
no OK, ale kto ma pewność czy takie dodatkowe logo ze sloganem "respect" czy EURO 2012 nie jest po prostu doklejane? ja na produkcji koszulek repry się nie znam ale wejdźcie sobie na podany niżej link i rozkmińcie czy takie "patche" są tylko z okazji jednego meczu czy turnieju...
http://pilkasklep.pl/product.php?id_product=154
http://pilkasklep.pl/product.php?id_product=154
EURO 2012
Kiciak wiadomo, że to nie jest złe, ale ja osobiście nie chcę, aby kapitan mojej reprezentacji co chwile był łapany na kłamstwie.

EURO 2012
Bardzo słusznie.
Odnośnie dzisiejszego meczu: podobało mi się. Fajne taktyki obu drużyn i ładna gra. Szkoda Grekow. Mieli kryzys ok 70min. Gdyby nie to, może gra potoczyłaby się inaczej?
Odnośnie dzisiejszego meczu: podobało mi się. Fajne taktyki obu drużyn i ładna gra. Szkoda Grekow. Mieli kryzys ok 70min. Gdyby nie to, może gra potoczyłaby się inaczej?
TrackMania - I jedziesz dalej!