no jak mat na serwerze nie umial potwierdzic, ze jest lepszy, to naprawdę by se narobil wstyd, ale jakos nie chce mi się w to wiezyc.
a tak w ogole mogę ci powiedziec, ze mat jest calkiem spoko chlopak.
na teamspeaku zawsze się fajnie z nim gada, i tez ogolnie się zachowuje calkiem ok. musiales go jakos zdeberwowac (może ta ortografia?).
SZUKAM KLANU
SZUKAM KLANU
razor jakoś nie pamiętam zebyć e mną wygrał, pamiętam ze ktoś z FM wygrał, chyba ze chodzi cie ze ty np zdobyłes 10 pkt a ja 1 bo zdarza mi się roz...bać
[ Dodano 12 czerwca 2007, 20:51 ]
Jakub, kiedy wracasz do gry?
[ Dodano 12 czerwca 2007, 20:51 ]
Jakub, kiedy wracasz do gry?
SZUKAM KLANU
mam nadzieje, ze za okolo tydzien wrócę.
SZUKAM KLANU
A ja stane w obronie Razora bo jezdzilem z nim na serwie i musze powiedziec ze jezdzi bardzo równo.było ponad 20 graczy na pl.runds w tym przynajmniej 10 znanych i dobrych i srednio utrzymywal się w pierwszej 5.Nastepna sprawa
Razor jedna wygrana to ktos ci może powiedziec ze miałeś poprostu szczescie.Pokazuj się wiecej w grze na serwerach i na pewno gdzies się zalapiesz.
SZUKAM KLANU
mat po jechaniu z nim na pl.rounds tez mowil, ze razor nie jedzie rewelacyjnie, ale calkiem dobrze.
wiec noobem na pewno nie jest.
niestety jest nas już 18 graczy w teamie, i szukamy już tylko graczy, ktozy regularnie wiekszosc z nas ograja.
chyba ten topic zrobil się trochę dziwny, przez te orthograficzne bledy na poczatku, ktore mata jakos z rownowagi ruszyly.
ja jego nawet rozumie, bo to tak trochę dziwnie wyglada, jak w polsce zyjacy człowiek prostych polskich slow nie umie napisac prawidlowo.
pamietam jak mat na serwerach tez mi zwracal uwagę, jak robilem bledy orthograficzne. musialem mu pierw wytlumaczyc, ze dlugo już w niemczech żyje, zeby zrozumial, dlaczego tyle ich robię.
niema co gadac, tez ja zycze razorowi, zeby znalazl sobie fajny team.
wiec noobem na pewno nie jest.
niestety jest nas już 18 graczy w teamie, i szukamy już tylko graczy, ktozy regularnie wiekszosc z nas ograja.
chyba ten topic zrobil się trochę dziwny, przez te orthograficzne bledy na poczatku, ktore mata jakos z rownowagi ruszyly.
ja jego nawet rozumie, bo to tak trochę dziwnie wyglada, jak w polsce zyjacy człowiek prostych polskich slow nie umie napisac prawidlowo.
pamietam jak mat na serwerach tez mi zwracal uwagę, jak robilem bledy orthograficzne. musialem mu pierw wytlumaczyc, ze dlugo już w niemczech żyje, zeby zrozumial, dlaczego tyle ich robię.
niema co gadac, tez ja zycze razorowi, zeby znalazl sobie fajny team.
SZUKAM KLANU
Kubus ortograficzne nie orthograficzne:P
Zdalem nie??
A co do tego to nie powiedzialem ze jesteś cieniasem, chciałem jechac na serwie, lagi były straszne, a ty się pytales czy nadal mysle ze jesteś cienki no to napisalem tak:Pw porównaniu do innych nie jesteś slaby:P ale na POL nie starczy
Zdalem nie??
A co do tego to nie powiedzialem ze jesteś cieniasem, chciałem jechac na serwie, lagi były straszne, a ty się pytales czy nadal mysle ze jesteś cienki no to napisalem tak:Pw porównaniu do innych nie jesteś slaby:P ale na POL nie starczy

SZUKAM KLANU
Ten paskudny ort zamierzony byłDRIFT wrote:proste
tak gadają miszczowie
Szukam KLANU
Siemka
) SZUKAM KLANU w TM NATIONS
KTO MNIE PRZYJMIE??
KTO MNIE PRZYJMIE??
SZUKAM KLANU
Też umiem wyjechać z takim tekstem "szukam klanu". A może powiedziałbyś coś więcej? Jaki masz rank? A tak widać, że jesteś nowy w TMN.