Jak naprawić strzałkę do przodu??
Proszę o szybką Odpowiedź
Pomoc
- Żegnam Was
- Samochodowy prawiczek
Pomoc
kupić nową klawiaturę.
- JohnatanPL
- Jeździ konno
- JohnatanPL
- Jeździ konno
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Pomoc
Nie opisałeś swojego problemu, a oczekujesz pomocy. Powinieneś dostać warna, lecz mam dobre serduszko i tego nie zrobię. Pamiętaj na przyszłość, że jeżeli oczekujesz pomocy od innych, to najpierw rozwiń swoją wypowiedź w temacie, opisz co dokładnie nie działa, a my postaramy się pomóc jak tylko możemy.
Kolejny taki bezsensowny wątek zaginie w czasoprzestrzeni magicznego przycisku "Delete", a TY drogi userze dostaniesz soczyste ostrzeżenie, które, mam nadzieję powinno nauczyć Cię jak założyć odpowiednio temat, i jak konkretnie przekazać informację na temat problemu.
Poza tym, gratulację, że poradziłeś sobie sam w rozwiązaniu problemu. Grzebień jest niezawodny.
Temat zamykam. Miłego dnia.
Regards
~Kamil
Kolejny taki bezsensowny wątek zaginie w czasoprzestrzeni magicznego przycisku "Delete", a TY drogi userze dostaniesz soczyste ostrzeżenie, które, mam nadzieję powinno nauczyć Cię jak założyć odpowiednio temat, i jak konkretnie przekazać informację na temat problemu.
Poza tym, gratulację, że poradziłeś sobie sam w rozwiązaniu problemu. Grzebień jest niezawodny.
Temat zamykam. Miłego dnia.
Regards
~Kamil