Pomoc-Moje Dokumenty Win 7
- Soap
- Doświadczony driver
Siema od czasu kiedy zaczełem grać na profilu ,,Gość" nie pokazuje mi Moich Dokumentów piszę coś takiego ,,Documents.library-ms już nie działa"
mam tak od czasu kiedy zaczełęm wchodzić na profil gość
ale na moim głównym profilu pokazuje normalnie moje dokumenty
Ale nie wchodze na mój profil ponieważ (co jest dziwne ) mam na głównym proflilu wysoki ping
Proszę o pomoc thx Xardes
mam tak od czasu kiedy zaczełęm wchodzić na profil gość
ale na moim głównym profilu pokazuje normalnie moje dokumenty
Ale nie wchodze na mój profil ponieważ (co jest dziwne ) mam na głównym proflilu wysoki ping
Proszę o pomoc thx Xardes

Ja to nie nie rozumiem o co Ci chodzi, kiedy błąd wyskakuje, w jakiej grze czy cuś, napisz bardziej opisowo. 

- Soap
- Doświadczony driver
mój bła polega na tym że, w windowsie 7 jak wchodze na profil gość to nie pokazuje żadnych biblotek a jak wchgodze na główny to są chce wiedzieć jak naprawić błąd bibliotek

Wróć na swoje główne konto, załóż nowe z prawami administratora i po temacie.
Spróbuj zainstalować ponownie najnowszą wersję directx, ewentualnie pobierz brakujący plik d3dx9_27.dll, w necie jest tego pełno 
Tylko nie pobieraj dll fixer, program z dupy, po każdym odpaleniu systemu sprawdza błędy systemu. Tak jak pisze poprzednik - pobierz brakujący pliczek i po problemie, miałem tak samo. 

Biblioteka plików dll? Wnioskuje, że powinieneś podmienić z kolei plik wymieniony ostatnio w tym oknie, czyli te msvcrt.dll. 

Na xpku w Snipera nie zagrasz.
http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy ... -sprzetowe
http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy ... -sprzetowe