Problem z Rankingiem

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
Jedi
Samochodowy prawiczek

Problem z Rankingiem

Post by Jedi »

Witam,jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość.Po dłuższej przerwie z Trackmanią Nations Forever zainstalowałem ją znowu.I po 2 dniach kiedy wbiłem się w górę rankingu jak wchodzę na jakikolwiek serwer zostaje mi stary ranking który był przed pierwszym odinstalowaniem.Kiedy przejadę jedną trasę problem znika ale na rankingach z poziomu menu zostaje stary a w pasku na górze który podaje na zmianę rankingi jest wszystko Ok.Tak więc pytanie:Czy serwery Nadeo nie wyrabiają czy wina leży po stronie mojego PC? Za każdą odpowiedz dziękuję
maziarz
Zaczyna szaleć na ulicach

Problem z Rankingiem

Post by maziarz »

Cześć czołem. Ranking jest raczej nie potrzebny, wiec nie zwracaj na to uwagi nawet :)
A moim skromnym zdaniem, sądze żę Twój PC nie ma nic do rzeczy w tym, ot opóźnienia nadeło.
Ale ja się nie znam :(
XST!
Żegnam Was
Samochodowy prawiczek

Problem z Rankingiem

Post by Żegnam Was »

o ten ranking się nie martw, gdyby było coś nie tak z rankingiem offline to już byłaby inna sprawa.
Santacruz
V.I.P.

Problem z Rankingiem

Post by Santacruz »

Kurczę... po dziesięciokrotnym przeczytaniu posta nadal nie bardzo rozumiem o co chodzi.

Może po prostu mylisz ranking trybu jednego gracza z rankingiem gry w internecie? Mimo wszystko tak jak pisano wcześniej, nie zwracaj na to większej uwagi ;).

Jeśli jednak jesteś ciekawy:
http://tmunited.wordpress.com/2006/11/2 ... er-points/
Joker.
Why so serious?

Problem z Rankingiem

Post by Joker. »

Ranking wojewódzki, krajowy i światowy jest aktualizowany raz na jakiś czas (kiedyś było to raz dziennie). Aktualną liczbę punktów i pozycję masz właśnie w tym pasku na górze.
Image
Jedi
Samochodowy prawiczek

Problem z Rankingiem

Post by Jedi »

@Joker

Właśnie o to mi chodziło,dzięki za uspokojenie i również dziękuje za inne porady ;)
Post Reply

Return to “Pomoc”