Nie martw się mysle ze jakoś sobie poradzicie w 2 lidze
PL4 ?
PL4 ?
A ktos inny wraca 24... to nie jest argument szopek. 
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
i nadal nie jest 
to trzyma
ale przed tez był zly bo nie powiedzial ze trasy sa z eswc, ale skad my mielismy wiedziec jak my tylko pijemy
all u need is love - you got it
ps. sorry
ale poki się pl nie zaczelo to jak patrze na ola to ma chyba nos w photoshopie zrobiony
taki jasniejszy 
a my z pol zawsze mamy czerwony
wniosek: olek na d nami we fladze on bialy a my czerwoni
tylko się nie denerwuj
ja tylko podgrzewam atmosfere przed pl4
ogolnie to i tak wygracie jako EM
bo ni w widze z wami szans !
ale my się postaramy koleśśś
ide spac
narta
to trzyma
ale przed tez był zly bo nie powiedzial ze trasy sa z eswc, ale skad my mielismy wiedziec jak my tylko pijemy
all u need is love - you got it
ps. sorry
a my z pol zawsze mamy czerwony
wniosek: olek na d nami we fladze on bialy a my czerwoni
tylko się nie denerwuj
ogolnie to i tak wygracie jako EM
bo ni w widze z wami szans !
ale my się postaramy koleśśś
ide spac
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
PL4 ?
kwalifikiacje? jaki system ich:/ ja nie mam kompa narazie i sledze co 10 strone;D

PL4 ?
niebawem:P to ja kompa odbiore i Was mogę rozwalic;D ale to niebawem niebawem może mnie szlak trafic bądź niebawem kwalifikacje się zaczna;]

PL4 ?
w poniedziałek za tydzien podam mapę kwalifikacjycna i do niedzieli mozecie mnie wezwac !RAZ! na kwalifikacje 
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
mor_olo, jak ty będziesz "obserwatorem" kwalifiakacyjnych wyscigow innych teamów, to ja bym chciał nim być na kwalifikacji EM.
będę obserwowal, robil screeny, i podam wasze czasy na tmpl.
rozumie ze nic nie masz przeciw, wiec podaj mi JEDEN termin, kiedy będziecie chcieli jechac.
będę obserwowal, robil screeny, i podam wasze czasy na tmpl.
rozumie ze nic nie masz przeciw, wiec podaj mi JEDEN termin, kiedy będziecie chcieli jechac.
PL4 ?
Teraz jeszcze nie mogę ci podac
na pewno będzie to miedzy nastepnym piatkiem a niedziela.
na pewno będzie to miedzy nastepnym piatkiem a niedziela.
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
daz, przepraszam bardzo, ale znow nie przeczytales dokładnie.Daz wrote:Obserwatorem powinny być osoby, które nie są w żadnym klanie ew. wybrana przez obie drużyny osoba. Takie moje skromne zdanie
pisalem o kwalifikacjach, a nie o meczach.
a w kwali. będzie tylko jedna drużyna, wiec będzie trudno z wyborem przez "dwie" druzyny. oprocz tego, zadna drużyna, nie miala wyboru, kto ja będzie odserwowal w kwali., i jest to moim zdanjem calkiem ok, jak zrobi to mor_olo. tylko jak będzie grać jego drużyna, dziwnie by było, jak również on by to obserwowal.
ale ogolnie, jak chodci o mecze, to pewnie masz racje. pytanie jest tylko takie, czy się znajdzie taki człowiek, chetny ogladac, i w stanie oceniac mecz trackmanii, jak sam nie jest w zadnym teamie.