PGA Sunrise Festival 2015 16-18.10

Chlany!
CzuB
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by CzuB »

Rozumiem, że chodzi o fun ale nie każdy jest zgrany tak jak Wasza ekipa. Czy gdyby był ktoś na scenie, kto z Wami nie trzyma i wygrywałby rok w rok to też byś mu zabrał główną nagrodę? Jak dla mnie najlepszy zawodnik dostaje najlepszą nagrodę i tyle. Pozdro zdechlaku.
Czub nie porownoj wartości z takich sfer bo jest to słabe , tam ludzie zarabiają tyle że te kilka milionów za puchar by ich nawet nie ruszył
Tutaj to mnie rozbawiłeś. Dla nich kilka milionów za puchar to nic, ale w Polsce kilkaset złotych za monitor to jest duużo ;)
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

CzuB wrote:Rozumiem, że chodzi o fun ale nie każdy jest zgrany tak jak Wasza ekipa. Czy gdyby był ktoś na scenie, kto z Wami nie trzyma i wygrywałby rok w rok to też byś mu zabrał główną nagrodę? Jak dla mnie najlepszy zawodnik dostaje najlepszą nagrodę i tyle. Pozdro zdechlaku.
Czub nie porownoj wartości z takich sfer bo jest to słabe , tam ludzie zarabiają tyle że te kilka milionów za puchar by ich nawet nie ruszył
Tutaj to mnie rozbawiłeś. Dla nich kilka milionów za puchar to nic, ale w Polsce kilkaset złotych za monitor to jest duużo ;)
Czub nie filozofuj. Przegrałeś w życie, tego już nie naprawisz.
Chociaż!
Jest jeden magiczny sposób. Musisz polizać grzyba. Tak, tamtego o którym kiedyś mi opowiadałeś. Ten u koleżanki. :3

Życzymy powodzenia!
- administracja tmpl.info
CzuB
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by CzuB »

Ozi, idź tam lepiej szczurków szukać na podwórku.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

Hehe ale się pozmienialo. kiedyś każdy nie mogl się doczekac kiedy wszyscy się zobacza i wspolnie strzela parę piwek na lanie natomiast teraz wielkie klotnie kto jakie navrody zgar is na lanie. Scena is dead
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

MAXERRR wrote:Hehe ale się pozmienialo. kiedyś każdy nie mogl się doczekac kiedy wszyscy się zobacza i wspolnie strzela parę piwek na lanie natomiast teraz wielkie klotnie kto jakie navrody zgar is na lanie. Scena is dead
Scena jest 'dead' od bardzo dawna.

Wiadomo, że w TMPLowych LAN party nigdy nie chodziło o LAN party, tylko o to żeby się napić i pointegrować, ale z tego co widzę to turniej na PGA został nazwany mianem "Mistrzostw Polski". Jak by nie patrzeć - poważna sprawa. Więc i zasady powinny być poważne. Dziwię się opiniom, że 'chodzi o zabawę'. To znaczy - jasne, najlepszą pamiątką z takich wyjazdów są miłe wspomnienia, ale jeśli do wygrania jest jakaś nagroda, to zgarnia ją ten, kto jest najlepszy - proste. To już nie wasza sprawa kto przyjeżdża, żeby wygrać turniej, a kto napić się piwa z ludźmi ze sceny. Każdy miał taką samą możliwość wykuć mapy, przyjechać i rozwalić konkurencję. Czemu niby Tom miałby nie wygrać tego monitora? Jak jest najlepszy, to na niego zasługuje i tyle. No ale sprawa już trochę 'przedawniona', pewnie i Tom o wszystkim zapomniał :mrgreen:
Post Reply

Return to “LAN Parties”