PL4 ?

Komentarze do meczów
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

PL4 ?

Post by Jakub »

bax wrote:jakub uaktualnij w naszej druzynie na tmpl naszą ekipe

olo nie trenuj !!! :D
no bax, już 3 miesiace temu pisalem do yarda z tym, i objecal coś zmienic, ale do tej pory nic się nie stalo. ja sam niestety nie mam takiej mozliwosci, aby aktualizowac nasza druzyne.

w zwiasku z tym, tez nigdy nie będziemy uzywac tego forum polteamu, który na tmpl ma każdy team, bo przeciesz, np sildar (=ralf) już gra w xp, i by mial to tego forum dostep.

btw. wlasnie mor_olo wczoraj trochę cicho siedzial na ts, i nie gral z nami na serwerach. nie wiadomo co robil, ale jak już teraz trenuje te trasy, to mam nadzieje, ze jest na tyle chonorowym i myslacym czlowiekem, ze chociasz zle się przy tym czuje.

trasy powinien wybierac ktos, kto nie bierze udzialu w PL4, ale tak chyba się nigdy nie stanie, bo niektorzy nie cenia slow "fair play".

mam nadzieje, ze wplyw wallyego i szopka na wybor tras, również na kwalifikacyjny, będzie co 1/3. nie dajcie się mor_olowi, biczasy :)
szopek
Lubi ostrą jazdę

PL4 ?

Post by szopek »

heheh spoko spoko jakub morolo nic nie kreci narazie a jak tak to go ubijemy w Poznaniu ale nie wiem czy da rade bo jest kolejka :D:D ^^
mor_olo
RoKsTaR

PL4 ?

Post by mor_olo »

oh jakub jakub :D
Nie ufasz mi to nie graj :P

Od wczoraj zaczalem sobie pobijac czasy na tmx ;) nie weirzysz zobacz stad moje cicho siedzenie :)
po drugie mnie nie zainteresowaly zadne rozmowy :)
po trzecie czesc graczy mowi tak niewyraznie ze Master jest jedna z lepiej rozumianych osob :)

A chuchanie Hacka tylko mnie podniecalo do robienia lepszych czasów :D

Edit: Inaczej się zachowuje jako gracz a inaczej jako admin.
Walliemu nei podawalem tras bo to nie było moim obowiazkiem wtedy, teraz wypelniam moje obowiazki i tyle :)

Edit2: 10:38:27 prezes (3145592)
jakub niech gra, będzie kogo wywalac

leże pod stołem :D
*... i wszystko jasne.
Jakub

PL4 ?

Post by Jakub »

meee?
za co mnie chcecie wywalac?
nie rozumie, niech mi ktos wytlumaczy ten dowcip.
no ale fajnie, ze prezes i mor_olo tak dobrze się rozumieja.
Nie ufasz mi to nie graj

co za dziwne wypowiedzenie. wiadome, ze ci nie ufam, przeciasz grasz sam w tym turnieju. organizator nigdcie nie powinien być również uczestnikiem, to chyba wiadoma rzecz.

a tak dla info: mamy na tyle mocny team, ze nie tylko ja z [POL]teamu będę mial ciężko, się do jakiegoś meczu PL4 zakwalifikowac.
moje zadanja w [POL] sa również inne, wiec niewiem czemu myslicie, ze teamleader musi być najlepszym graczem. i tak nie zle se radcze, wiec won biczasy. a jak jeszcze wam z driftem przyjadę na eswc 2008 (bo jadę jeszcze bez drifta), to k**wa 2 sek co trase wam zabiore.

a jak nie, to zrobimy wrestling tag team mecz w poznaniu
szopek + jakub vs prezes i mor_olo :)
Last edited by Jakub on 18 July 2007, 9:53, edited 1 time in total.
Yard
Emerytowany Admin

PL4 ?

Post by Yard »

jakub wrote:no bax, już 3 miesiace temu pisalem do yarda z tym, i objecal coś zmienic, ale do tej pory nic się nie stalo. ja sam niestety nie mam takiej mozliwosci, aby aktualizowac nasza druzyne.
i odpisałem ci, że masz taka mozliwosc, zobacz w archiwum :)

autentyfikacja konta wlacza mozliwosc wysylania skinow przez p2p, ale zeby się wysylaly po pierwsze musi być to wlaczone w opcjach i po drugie samo p2p musi działać, czyli port 3450 przekierowany na komputer w przypadku sieci, jeśli nie jest, trzeba pewniez adminem pogadac, jak ktostam pisal, tyle, koniec offtopicu :)
jakub wrote:trasy powinien wybierac ktos, kto nie bierze udzialu w PL4
a sa takie osoby? :)

a fair play jest wtedy kiedy nie cheatujesz, mimo ze masz taka mozliwosc, a nie wtedy, kiedy ustalasz niesamowicie scisle reguly.
knurowica
Doświadczony driver

PL4 ?

Post by knurowica »

Czatowiec napisal:
Lista Grających:
[SMD]czat
[SMD]knurowica
[SMD]deadrider
Niestety teraz mi TMN nie chce działać, ale mam nadzieje, ze do wrzesnia, bo przeczytalem, ze we wrzesniu odbedzie się ten turniej może w końcu zacznie mi działać.
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Jakub

PL4 ?

Post by Jakub »

a sa takie osoby?
sa, np monia lub wiadp1.
a fair play jest wtedy kiedy nie cheatujesz, mimo ze masz taka mozliwosc, a nie wtedy, kiedy ustalasz niesamowicie scisle reguly.
fair play jest również, jak każdy ma te sam czas na trenowanie tras.
nie mowiec już o tym, ze się gorzej ocenia trasy, na których sobie się zle radzi przy wyborze ich na turniej.
mor_olo
RoKsTaR

PL4 ?

Post by mor_olo »

wiadpa nie ma od dluzszego czasu, a monia nei dosc ze jest dziewczyna gracza z PS to nietsety nei wzbudza we mnie zaufania co do umiejetnosci wybierania map ;)
Masz ten sam czas co ja ja przejechałem każda trase makas 3 razy, to czy mi ufasz to już twoja sprawa...

Niestety eni ma i raczej nigdy nei ebdzie osoby która nie chce grać i tylko chce organizowac i jeszcze się na tym zna...

Edit równie dobrze osoba postronna może się dogadac z jakims klanem i tez wszystkich wykiwac..
*... i wszystko jasne.
Jakub

PL4 ?

Post by Jakub »

nietsety nei wzbudza we mnie zaufania co do umiejetnosci wybierania map
ty rasysto! bo dziewczyna, tak?
mor_olo
RoKsTaR

PL4 ?

Post by mor_olo »

Po prostu nigdy nei rabla udzialu w zadnym cupie i nei am doswiadczenia.
*... i wszystko jasne.
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PL4 ?

Post by Maciuś »

O ja pier..... xDDD To co ze nie brała udziału ale jej mapy swiadczą o jej talencie do tego.Więc się na tym zna,jej mapki są wybierane do mappackow od PL2 chyba a poza tym jak sam wspominałes ma chłopaka z PS który tez jest specjalistą od mapek więc chyba od niego się nauczyła no nie ?
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

PL4 ?

Post by Khasius »

No to co, kiedy lejemy Olka? :twisted:
Image
mor_olo
RoKsTaR

PL4 ?

Post by mor_olo »

Nauczyla się oceniac podobnie jak on a już ustalilismy ze to jest zle jeśli mapy sa wybierane pod styl jakiegoś gracza.

EDIT: zoorganizowac coś dla spolecznosci to każdy chetny do pomocy , ciekawe czy dojde do dworca we wrocku bo tam już khas i holo będą xD
*... i wszystko jasne.
R1p
Lubi ostrą jazdę

PL4 ?

Post by R1p »

mor_olo wrote:wiadpa nie ma od dluzszego czasu, a monia nei dosc ze jest dziewczyna gracza z PS to nietsety nei wzbudza we mnie zaufania co do umiejetnosci wybierania map ;)
Masz ten sam czas co ja ja przejechałem każda trase makas 3 razy, to czy mi ufasz to już twoja sprawa...

Niestety eni ma i raczej nigdy nei ebdzie osoby która nie chce grać i tylko chce organizowac i jeszcze się na tym zna...

Edit równie dobrze osoba postronna może się dogadac z jakims klanem i tez wszystkich wykiwac..
Ten gracz z PS tez se nie radzi w doborze map np. nie chce mojej ^^
szopek
Lubi ostrą jazdę

PL4 ?

Post by szopek »

R1ppp wrote:
mor_olo wrote:wiadpa nie ma od dluzszego czasu, a monia nei dosc ze jest dziewczyna gracza z PS to nietsety nei wzbudza we mnie zaufania co do umiejetnosci wybierania map ;)

Ten gracz z PS tez se nie radzi w doborze map np. nie chce mojej ^^
ja tez bylem za tym zeby Twoja wy*pierdolic ^^

mor_olo wrote:jest dziewczyna gracza z PS
o ile mi dobrze wiadomo to Wally to moja d*pa chyba ze o czymś nie wiem ? ^^
Jakub

PL4 ?

Post by Jakub »

mor_olo wrote:jest dziewczyna gracza z PS
mor_olo, ty tego nie rozumiesz widocznie.
monia nie jest dziewczyna gracza z pS, ale gracz z pS jest chlopakiem monii, która się super zna na mapach.
to nie on ja uczyl, ale ona jego.
mor_olo
RoKsTaR

PL4 ?

Post by mor_olo »

Nie podlizuj się :P
*... i wszystko jasne.
envy
Osiwiał za kierownicą

PL4 ?

Post by envy »

jakub pisze się HONOROWYM, NIEZLE czy ty masz mozille 2.0?

a same mapy sa ch**owo zorganizowane, bo np. w moim teamie nie ma mappera i mam znikomy wplyw na to czy to będą techy czy mini czy customy
a czyichs tras nie wolno zgłaszać
Wally
Team Poland

PL4 ?

Post by Wally »

mor_olo wrote:wiadpa nie ma od dluzszego czasu, a monia nei dosc ze jest dziewczyna gracza z PS to nietsety nei wzbudza we mnie zaufania co do umiejetnosci wybierania map Wink
(^^)

Olo olo olo :D Patrzylem na to jak Monia ocenia mapy i powiem szczerze ze ekhm ... (^^) sa blizsze moim ocenom ;) Co do wybierania map ;) Olo proszę ... :P Nie chce sobie przypominac o wyborach map na techland :)
Bez urazy tylko tak chciałem powiedziec ;) PEACE Olo =* (^^)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Coof
Osiwiał za kierownicą

PL4 ?

Post by Coof »

Seque wrote:jakub pisze się HONOROWYM, NIEZLE czy ty masz mozille 2.0?

a same mapy sa ch**owo zorganizowane, bo np. w moim teamie nie ma mappera i mam znikomy wplyw na to czy to będą techy czy mini czy customy
a czyichs tras nie wolno zgłaszać

przecież opis map jest dokladny. techy. czas trwania tez opisany. a to czy jakiś twoj kolega z teamu wysle mapy czy nie to i tak przeciez nie masz nic wiecej do gadania. inni decyduja czy te mapy przejda czy nie. nie wiesz nic o tym i o niczym nie decydujesz...
Image
Post Reply

Return to “Polish League 4”